Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kıslarrrr nasılsınız?ben iiyim sadece baş ağrımdan şikayetçiyim fazla kalamıcam o nedenle uyucam biraz...

sevince soruuu:1 soğan kürü yapcam bu ay ne zaman başlıcam sölesene ne kadar süre yapcam bide...

soruuu:2 saçlarım acaip dökülüo bıktım usandım kel kalcam yakında ne yapabilirim?

çok thanx şimdiden

canım neten bak saklama kabları plastık urunler var nasıl anlatayı kavun falan kesıp ıcıne koyuysun 15 20 gun bozulmuyo sulanmı yo
hee komşum almış yoğurt koyuyormuş heç bozulmuyor ekşimiyor diyor ama çook pahalı yaaa
aşkım doru dıosundaa nebılım çiş yapmak daha kolay gelıoo
iyi işe o zaman
Bende iyiyim cnm 20 günün sonunda dün pembeler geldi kırmızılarda yoldadır sanırım ama anlamadığım hiç ağrım sızım yok dengem bozuldu galiba

hayırlısı olsun canım 2.3. günü bir git doktora istersn hormonlara felanda baktırırsın:26::26:

hoşgeldin hayatım wikipedia hemen cevap veriyor soğan kürü adet bitiminden sonra 7 gün içerisinde başlanıyor 15 gün yapılıyor
benimde dökülüyordu doktor b vitamini verdi protein s değerim düşük diye dökülmede durdu saç dökülmesinin en büyük sebebi stress
stresten uzak dur bide az gez

aysuncum adetin bitti ya bugün 3 gün sonra felan başla iyi olur o zaman hemen yumurtlamanın akabinde bitmiş olur gebelik şüphesi olsa bile kafan rahat eder bebeğin yerleşme aşamasında ok

hayırlısı olsun canım 2.3. günü bir git doktora istersn hormonlara felanda baktırırsın:26::26:[/QUOTE]

Doktoru aradımda pazar gününe kadar yoğunlaşmazsa tekrar kanda baktır pazartesi gel dedi.Bakalım artık canım ya hayırlısı

gız biricik geçmişten dön artık yawwwww
siteye gelince önce bir selam verin sohbetinizi edin kimse yokken okuyun şu geçmişi
aha ben çıkacam senin geçmiş bitince bir bakacaksın kimse kalmamış

hoşbuldum kuzucummmmm adetim bittikten sonra başlayayım ben ozaman...günde 2 kez yapmasam olmamı yaaa 15 gün yaparım ama 2 kez olmuo stres olabilir evet...bide boyam geldi ondanda olur diolar ama maaşallah boyayıncada dökülüo...bakalım b12 yi kullanim belki işe yarar...az gez kısmı düşündürücü :26::26::26::26::26:

benımde dokuluyo ama badem yagı susam yagı kullanıyorum uzuyo

sevınc pahalı ama cok guzel bende gelısınden alma k ıcn uye oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…