ben çıkıyorum biraz yayılarak AŞKI MEMNU yu izlicem
bısı yapmazlarr
ıctık ya yumurtlama gunune kadr sonra kusunce bıraktım 3 gunden ne olur
ben tupper uye olcm urunlerı gelısındenalam ıcın kullan varmı herkez ove ove btıremıyo
dogurdumm zatenn haa
hoşgeldin cnm iyiyik sen nasılsın
o ney kızz ılk defa duydummm????
kafanı karışştırma şüphen varsa kanda baktır
varsa iğneye başlamak gerekiyor yaaa
hoşgeldin cnm iyiyik sen nasılsın
hee komşum almış yoğurt koyuyormuş heç bozulmuyor ekşimiyor diyor ama çook pahalı yaaacanım neten bak saklama kabları plastık urunler var nasıl anlatayı kavun falan kesıp ıcıne koyuysun 15 20 gun bozulmuyo sulanmı yo
aşkım doru dıosundaa nebılım çiş yapmak daha kolay gelıoo
Bende iyiyim cnm 20 günün sonunda dün pembeler geldi kırmızılarda yoldadır sanırım ama anlamadığım hiç ağrım sızım yokdengem bozuldu galiba
slm kıslarrrr nasılsınız?ben iiyim sadece baş ağrımdan şikayetçiyim fazla kalamıcam o nedenle uyucam biraz...
sevince soruuu:1 soğan kürü yapcam bu ay ne zaman başlıcam sölesene ne kadar süre yapcam bide...
soruuu:2 saçlarım acaip dökülüo bıktım usandım kel kalcam yakında ne yapabilirim?
çok thanx şimdiden
hayırlısı olsun canım 2.3. günü bir git doktora istersn hormonlara felanda baktırırsın:26::26:
aysuncum adetin bitti ya bugün 3 gün sonra felan başla iyi olur o zaman hemen yumurtlamanın akabinde bitmiş olur gebelik şüphesi olsa bile kafan rahat eder bebeğin yerleşme aşamasında ok
hoşgeldin hayatım wikipedia hemen cevap veriyor soğan kürü adet bitiminden sonra 7 gün içerisinde başlanıyor 15 gün yapılıyor
benimde dökülüyordu doktor b vitamini verdi protein s değerim düşük diye dökülmede durdu saç dökülmesinin en büyük sebebi stress
stresten uzak dur bide az gez
cansu nerdesin annem kan vermeye mi gittin
biz baydık heralde sevünnççç hanımm
aysun kim :44::44::44::44:
slm kıslarrrr nasılsınız?ben iiyim sadece baş ağrımdan şikayetçiyim fazla kalamıcam o nedenle uyucam biraz...
sevince soruuu:1 soğan kürü yapcam bu ay ne zaman başlıcam sölesene ne kadar süre yapcam bide...
soruuu:2 saçlarım acaip dökülüo bıktım usandım kel kalcam yakında ne yapabilirim?
çok thanx şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?