aferin çok iyi motive ettin saol
dost acı smyler olsa o hassas testte çıkardı sen olduğunu biliyom sana hatırlattım
vazgeçme tatlım biliyorum çok zor bir durum ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor Rabbim çok büyük
belki zamanı gelmiştir artık bizim bir tanıdığın 17 sene sonra rabbim doğal yoldan mucizesini gönderdiii sebebp lazım
vasile olsun inşallah
neyse hadi gel bi dahada satma ablanı gelir saçından sürüklerim seni angara sokaklarında
bu karı nirde bugün gelmedi
paşa karısıda gelmedi yaw
vilma nasıl oldu acep :26:
biricikin bat bugün
vazgeçme tatlım biliyorum çok zor bir durum ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor Rabbim çok büyük
belki zamanı gelmiştir artık bizim bir tanıdığın 17 sene sonra rabbim doğal yoldan mucizesini gönderdiii sebebp lazım
vasile olsun inşallah
neyse hadi gel bi dahada satma ablanı gelir saçından sürüklerim seni angara sokaklarında
geçmişi okurken bide gözlük takınnnnnnnnnn
başkentmi ebru hoca olsunda seyretkızlar çok sağolun ama ben çok kararsızım..benim kullandığım ilaçların yan etkileride çok artık bedenimde zarar görüyo,bilmiyorum sevinç yaa,şu bel fıtığımı hallettireyimde bakacaz artık...
ayen öğrenince yazarım sanada adını,başkentte bir doktormuş..
ee herkesss 10 gun oncesınden cıkarmıı o test en erken 5 gun oncesınden cıkartır dıoduuuuuff ii tmmm deelsemde napiimm
gelırkende dondurma getır ama
benim bata 4 gün kaldı...ufff çok merak ediyorum nolcak diye...göğüsler felaket acıyo,kasıklarda ara ara ağrı vardı geçti.2 gündür sağ kasığıma bişey batıyo..sanırım kırmızılar gelcek
inşaallah sewincim yaa..bakıcaz artık bu doktorda başkentteymiş,eşimden telefon bekliyorum bakalım kimmiş..
başkentmi ebru hoca olsunda seyret
olsun değilsen üzülmek yok yine yeni yeniden devammm
getiririm sen sade seviyon dimii
hayırdır bugun cok agresıfsınn bısemı olduuuu
kız yok ya o değilmiş ben duyar duymaz ebru tarım mıymış dedim ..eşim erkekmiş dedi..
ebru tarım olmasın?? bırde tayfun ÇOK var oda bu alanda ıyıymıss du bakalım kkiimiş
başkentmi ebru hoca olsunda seyret
olsun değilsen üzülmek yok yine yeni yeniden devammm
getiririm sen sade seviyon dimii
maras dondurması alırken sade alıkyok ama bızım kıcı gırık dondurmacılardan alınca karısık alıyok
polyy ben senden bu ay umutluyom ınsallah gebesındır
hayırlısı bizede haber ver mutlakaa
bir git muayene ol sonuçlarını götür bakalım ne dicek ya git nolurrrrr
güzel haberler ver ne varrrrrrrrrr
karar verdiğimde tabiki haber veririm...oofffffffffffffffffffff sevinç neler hissettiğimi ve yaşadığımı bir bilsen..dur bakalım zaman ne gösterecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?