Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benim bata 4 gün kaldı...ufff çok merak ediyorum nolcak diye...göğüsler felaket acıyo,kasıklarda ara ara ağrı vardı geçti.2 gündür sağ kasığıma bişey batıyo..sanırım kırmızılar gelcek

gelırkende dondurma getır ama

inşaallah sewincim yaa..bakıcaz artık bu doktorda başkentteymiş,eşimden telefon bekliyorum bakalım kimmiş..

başkentmi ebru hoca olsunda seyret
ee herkesss 10 gun oncesınden cıkarmıı o test en erken 5 gun oncesınden cıkartır dıoduuuu uff ii tmmm deelsemde napiimm
olsun değilsen üzülmek yok yine yeni yeniden devammm
gelırkende dondurma getır ama

getiririm sen sade seviyon dimii

canım benim inşaallah hamilesindir RABBİM umudunu boşa çıkarmasın ama değilsende yılmak yok yola dewam..

hayırdır bugun cok agresıfsınn bısemı olduuuu

ben geçmişi didiklerim itina ile okurum hafızamda çok eyidir hemen çıkıpta yok beni sormamışsınız diyen karılara uyuz oluyorum bak geçmişi didikledim aradım buldum çıkardım
zamanım gitti ki çok değerlidir karı ısrarla okudum sormamışsın diyor
delimi nedirrrr

başkentmi ebru hoca olsunda seyret

olsun değilsen üzülmek yok yine yeni yeniden devammm

getiririm sen sade seviyon dimii

maras dondurması alırken sade alıkyok ama bızım kıcı gırık dondurmacılardan alınca karısık alıyok

polyy ben senden bu ay umutluyom ınsallah gebesındır

hayırlısı bizede haber ver mutlakaa
bir git muayene ol sonuçlarını götür bakalım ne dicek ya git nolurrrrr

karar verdiğimde tabiki haber veririm...oofffffffffffffffffffff sevinç neler hissettiğimi ve yaşadığımı bir bilsen..dur bakalım zaman ne gösterecek..

karar verdiğimde tabiki haber veririm...oofffffffffffffffffffff sevinç neler hissettiğimi ve yaşadığımı bir bilsen..dur bakalım zaman ne gösterecek..

kız bilmemmiiii en iyi bilenlerdenim ben hala :18::18: böyleyim her halvette korkudan ölüyorum insan hamile kalmaktan korkarmıymış korkarmış ismi alınca bir git görüş bakalım ne dicek ondan sonra kakrar aşamasına geç hayatım doktor çok öçnemli ismini alınca randevu al git mutlakaaa

borulcem resmen kullandı benı dedım ben dun gıttı nısnalısı bbende ffeys yazdım mutfak masası ıcın ortu yapcam kasnak verckdınızya getrrmı borulcen dedım 15.20 dk cvp bıle yazmadı gordu snra x gıdıyrz sen de gel yazdıs adece yk dedımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…