hayır annem bir sabah bir akşam yapacaksın ne tembel karılarsınız yaa ne o gezme saatlerine mi uymadı
boyadan vazgeç artık hamiş olursan boyayamazsınkii
gez gezzzz gezentiiiii
okur sanki heç gebe kalmamoş gibi oralardan umut arar kendini dinlerr hee bendede o belirtiden var der daha çok umutlanır bir bakmışki kırmızılar teşrif etmişlerr
inşallah hayatım çok bekletmezz kızz düşüğün arkası hemen açık olur haaaa gelsin inşallah bebeeeennnn
bu karı benı sonudn a dıye dıye hamıs yapacak
ozman maras ayanına gekılrım haa bana hamıs olunca gezme yoktu bende cıcek ne yollarım
kırmızılar gelmeden pedmi koydunnnnnnnnnn
bu karılar öldürecek beni leke felanmı geldiki koydunnnn
karı senden de umutluyum bakak görek pedi koyarsan kırmızılarda dayanamaz gelir
gızzzz en yakın arkadaşım bana sevincoo derdiiiiiii
annem ne bilim oyle hissettim ne yalan söyliiim hamiş değilmişsin gibi geldi bana
o karı doğru düzgün çalışamadı bile neden se olumlu bir his vardı içimde
bende söyledim napin yaaaaaaa
kırmızılar gelmeden pedmi koydunnnnnnnnnn
bu karılar öldürecek beni leke felanmı geldiki koydunnnn
karı senden de umutluyum bakak görek pedi koyarsan kırmızılarda dayanamaz gelir
deli karı yaaa seviyom ben bu cadıyı
ama beni sattığını unutmadım
bi daha yapsında görek
inşallah hayatım yaaaaaaa soğanı unutma tmm ihmal etmeheeee gezme saatlerime uymuyo herzamanevet hamişlikte 5.aydan sonra boyatılıomus ama ben boyatmam zatii...gel kısss beraber gezekkkkkkk
evet düşüğün kıçı içinde olur derler eskiler...walla benim içime hep bundan sonraki ay hamile kalcam gibi doğuyodu ama dr korunun dedi...dün gittiğimde dedimki korunmasak olurmuuuuuuu? çokmu istionuz dedi evettttttttt dedim...tmm ozaman dedi....hamile kalırsam hemen sakıncası olurmu dedimm..hamileliğin ilk 2 ayında ağrın olabilir dedi...bakalımmm kısmettt....
bısey ıtıraf edeyımmı bende dun gece yatagı gırdımde hamıs gııbıydım ole bı mutlu yattımkı sankı kan verdım poztıtf cıktı gıbı bı mutlulukk vardıı
bırıcık noıye pet koydunguun gectımııı
inşallah hayatım yaaaaaaa soğanı unutma tmm ihmal etmebende azdan çoktan geziyom çaktırmadan
yaaa bak psikolarrrr
kız dün battı biricikin karı pedini koymuş gelmeyen kırmızıları bekliyormuş şaka gibi dimi
bısey ıtıraf edeyımmı bende dun gece yatagı gırdımde hamıs gııbıydım ole bı mutlu yattımkı sankı kan verdım poztıtf cıktı gıbı bı mutlulukk vardıı
bırıcık noıye pet koydunguun gectımııı
gelir tabii çıkar hemen gelirsede gelsin çıkarrrr senin gecikmelerin olurmuydu cnmYok cnm leke fln glmedi aslinda gelirse die koydum cunku gelcek gibi bi his war
Kizz pedi goren gelirmi dersinnn aboooo
ben senın en yakın arkadasın gıbıyım demekkı seviiiimm seniiitmm canım doruyu söliceen tabiii şaka yapıom ben bundan sonra yandın her ay sana soracam ne hıssedıon dıe bu hıssın tutarsaa
Yok cnm leke fln glmedi aslinda gelirse die koydum cunku gelcek gibi bi his war
Kizz pedi goren gelirmi dersinnn aboooo
Cnm cay demledim gel beraber keyif yapakkk tatlimmm
cıcek sevmesse baska sey yolarım
satmadım cezerye pasta borek yemek ıcın ole dedım yedıkden snra hemen yanına gelecektım
yapmam bıdaaa :18::18::18::18::18:
kocıs aradam bana kasnak alckkkmutfagıma ortu yapcm borulcede catlasın
Ewet cnm dun glmesi lazimdi glmedi
Bnmde hamileligi unutmaya calisiyorum bbide boyle deniyim blki ters teperde hamis olurmm
Ewet cnm dun glmesi lazimdi glmedi
Bnmde hamileligi unutmaya calisiyorum bbide boyle deniyim blki ters teperde hamis olurmm
ne sabırlısınnnn
inşallah hayatım yaaaaaaa soğanı unutma tmm ihmal etmebende azdan çoktan geziyom çaktırmadan
yaaa bak psikolarrrr
kız dün battı biricikin karı pedini koymuş gelmeyen kırmızıları bekliyormuş şaka gibi dimi
bende sureklı wc gırerım gelmısmı dıye ama hec pet koymamıstımne gusel gelmemıs karı beklıyo yaaa test yatınmı pekım
yaaa bak psikolarrrr
herkes senmi çarpışmadan kalkıpta test yapsın tuttumu diyeeee
bende sureklı wc gırerım gelmısmı dıye ama hec pet koymamıstımne gusel gelmemıs karı beklıyo yaaa test yatınmı pekım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?