Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

heeee gezme saatlerime uymuyo herzaman evet hamişlikte 5.aydan sonra boyatılıomus ama ben boyatmam zatii...gel kısss beraber gezekkkkkkk

inşallah hayatım çok bekletmezz kızz düşüğün arkası hemen açık olur haaaa gelsin inşallah bebeeeennnn

evet düşüğün kıçı içinde olur derler eskiler...walla benim içime hep bundan sonraki ay hamile kalcam gibi doğuyodu ama dr korunun dedi...dün gittiğimde dedimki korunmasak olurmuuuuuuu? çokmu istionuz dedi evettttttttt dedim...tmm ozaman dedi....hamile kalırsam hemen sakıncası olurmu dedimm..hamileliğin ilk 2 ayında ağrın olabilir dedi...bakalımmm kısmettt....

bısey ıtıraf edeyımmı bende dun gece yatagı gırdımde hamıs gııbıydım ole bı mutlu yattımkı sankı kan verdım poztıtf cıktı gıbı bı mutlulukk vardıı

bırıcık noıye pet koydun guun gectımııı

kırmızılar gelmeden pedmi koydunnnnnnnnnn
bu karılar öldürecek beni leke felanmı geldiki koydunnnn
karı senden de umutluyum bakak görek pedi koyarsan kırmızılarda dayanamaz gelir

Yok cnm leke fln glmedi aslinda gelirse die koydum cunku gelcek gibi bi his war
Kizz pedi goren gelirmi dersinnn aboooo

ben senın en yakın arkadasın gıbıyım demekkı seviiiimm seniii tmm canım doruyu söliceen tabiii şaka yapıom ben bundan sonra yandın her ay sana soracam ne hıssedıon dıe bu hıssın tutarsaa

kırmızılar gelmeden pedmi koydunnnnnnnnnn
bu karılar öldürecek beni leke felanmı geldiki koydunnnn
karı senden de umutluyum bakak görek pedi koyarsan kırmızılarda dayanamaz gelir

Cnm cay demledim gel beraber keyif yapakkk tatlimmm

deli karı yaaa seviyom ben bu cadıyı
ama beni sattığını unutmadım
bi daha yapsında görek

cıcek sevmesse baska sey yolarım

satmadım cezerye pasta borek yemek ıcın ole dedım yedıkden snra hemen yanına gelecektım

yapmam bıdaaa :18::18::18::18::18:

kocıs aradam bana kasnak alckkk mutfagıma ortu yapcm borulcede catlasın

inşallah hayatım yaaaaaaa soğanı unutma tmm ihmal etme bende azdan çoktan geziyom çaktırmadan

yaaa bak psikolarrrr
kız dün battı biricikin karı pedini koymuş gelmeyen kırmızıları bekliyormuş şaka gibi dimi

bende sureklı wc gırerım gelmısmı dıye ama hec pet koymamıstım ne gusel gelmemıs karı beklıyo yaaa test yatınmı pekım

Ewet cnm dun glmesi lazimdi glmedi
Bnmde hamileligi unutmaya calisiyorum bbide boyle deniyim blki ters teperde hamis olurmm

gelir tabii çıkar hemen gelirsede gelsin çıkarrrr senin gecikmelerin olurmuydu cnm
ben senın en yakın arkadasın gıbıyım demekkı seviiiimm seniii tmm canım doruyu söliceen tabiii şaka yapıom ben bundan sonra yandın her ay sana soracam ne hıssedıon dıe bu hıssın tutarsaa
yandık o zaman deseneee

Cnm cay demledim gel beraber keyif yapakkk tatlimmm
ohhh mis gibi çayyyyyyyyyyy

alsın alsın sende oyalanırsın börülcede çatlasın

tmm kuzucummmm unutmam.... inşallah hepimiz güzel haberler verelimm gez kısss bidahamı gelcez dünyaya ben kaçar öpüldünüzzzz

tmm kuzucummmm unutmam.... inşallah hepimiz güzel haberler verelimm gez kısss bidahamı gelcez dünyaya ben kaçar öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…