Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

genelde adetten 1 hafta öncesinde kesilirdi benimm anlamadımm

iş olsun işte... hiç bişey yoktu tabiikidee :)
biri geliyo ya öbürü neden kusur kalsınn

canım hamıs kalanlar ader zamanında beyaz akıntı oldugunu soyluyolar kımısı yumurta catladıgında kımısıde mantar bence bunlara takılma bat nezman

epilasyonunkontrolude mi oluyor muş

amanın da amanınkim gelmişşşşşşşşşşşşşşşş
hoş geldincnmmmözlemişim seni.
nasılsınkuzum

misafirim yani lerim vardı canım yatılı,bana pek iş düşürmediler ama genede gelezdim yanlarında.
ben de özledim herkezi.
bu arada zeynep lazerle mi yazmıştım çıkmamış nedense

daha üç aylık olmadı teyzesi,minik kuş daha.

cnm ya yakında cinsiyeti belli olur.
bana erkek miş gibi geldi.
cinsiyet hesaplama var.
bana eşinle senin doğum tarihlerini verirmisin hesaplayalım kız mı erkek mi.
bi de hamile kaldığın ayı sööle.

belinaycım her yılbaşında beni bi heyecan sarar fakat hiç bişi yapmayız

gecensene ılk yılbasımızda butun genclerı bızım eve cagırmıstım yıyıp ıctık eglenmıstık
ama bu yılbası farklı bısey olsun dıyorum acaba annemlerı kaynanamlarımı cagırsam masa hazırlayım esımlemı bı sey yapsam

canım heralde hücre yenilenme ile tesbit edecen.
ben de eşimde bu sene yenilemişiz ve eşim benden üç gün önce yenilediği için erkek olma ihtimali yüksek
hamile kaldığım aya göre normal yaşıma göre çin takviminde kız ama çin takvimi yaşımla baktığımda gene erkek,yani totoşum haricinde her ihtimal erkeği gösteriyo,bi tek totoşumu gören kız diyo.
bakıcesss görcesssssss
sağlıklı olsunda inşallah.

eşin seviyorsa öyle başbaşa bişiler yapmayı eşinle ol sadece.
kaynanaları niye çağırıyosun ne iyi gelinsin ayol

canım hamıs kalanlar ader zamanında beyaz akıntı oldugunu soyluyolar kımısı yumurta catladıgında kımısıde mantar bence bunlara takılma bat nezman

cnm yumurta çatladığında olduu akıntım sat tan sonra 1 hafta fln kuru kalmışımdır heralde ..
benim sat 21 iydi..ama 5 günlük bi gecikme yaşamıştımm çok ümitlenmiştim kiiii kırmızı kartı yedim
bende en sonki satı baz alıyorumm yani dedim 21inden 21ine engeç bakalım nelr olcakk ama yarın dr.a gidebilirimm dayanamazsam yada test mi alsamm puffffffff beklemekk ölüm gibi resmennn
senin bat nezmn cnm???

eşin seviyorsa öyle başbaşa bişiler yapmayı eşinle ol sadece.
kaynanaları niye çağırıyosun ne iyi gelinsin ayol

basbasa bısey yapıncada sıkılrım dıye
dısarı cıksak burda nereye gıdebılırız dıye dusunuyorum
cagırırm kız kaynanamları annamlerı basıma toplarımdaa degısık bısey olsun ıstyrm ama bulamıyorum

aaa bak bana da erkek gibi gelmşti nedense. sanırım avatardaki sıpa yüzünden öyle hissettim.
evet cnm hücre yenilemeye göre bakıcaktım bende genel de çıkıyor diyorlar.
çin takviminde de tabii kendi yaşın değil çin takvimi yaşın olması gerekiyor.

peki çin takvimi yaşında 1 yaş ekliyorsun dimi yaşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…