cnm yumurta çatladığında olduu akıntım sat tan sonra 1 hafta fln kuru kalmışımdır heralde ..
benim sat 21 iydi..ama 5 günlük bi gecikme yaşamıştımmçok ümitlenmiştim kiiii kırmızı kartı yedim
bende en sonki satı baz alıyorumm yani dedim 21inden 21ine engeç bakalım nelr olcakk ama yarın dr.a gidebilirimm dayanamazsam yada test mi alsamm puffffffff beklemekk ölüm gibi resmennn
senin bat nezmn cnm???
basbasa bısey yapıncada sıkılrım dıye
dısarı cıksak burda nereye gıdebılırız dıye dusunuyorum
cagırırm kız kaynanamları annamlerı basıma toplarımdaadegısık bısey olsun ıstyrm ama bulamıyorum
aaa bak bana da erkek gibi gelmşti nedense. sanırım avatardaki sıpa yüzünden öyle hissettim.
evet cnm hücre yenilemeye göre bakıcaktım bende genel de çıkıyor diyorlar.
çin takviminde de tabii kendi yaşın değil çin takvimi yaşın olması gerekiyor.
peki çin takvimi yaşında 1 yaş ekliyorsun dimi yaşına.
valla ben tek başıma otururum da yine de kaynanamları çağırmam.
tabii bu da onların davranışlarından kaynaklanıyor.
rahatsız oluyorum onların yanında.
ben yalnızlığı sessizliği çok severim.
tek başıma partiyi de
benimkine iki yaş eklemem gerekti başakcım
bu arada ben de çıkıyorum artık rahatsızlandım canım
öpüyorum
ben hıc kın tutumam kuzum aslanda kaynanamlar bana cook ılgısızdır bana gelsınler ama ben hıc gıtmeyım gorumcem cook suratsız esım olmayınca tek kalıyorum resmen onlarda
ama ıste dayanamıyorum cagırıyorum belkımde cagırmam ya ankarada eglenmek ıcın nereye gıdebılrzkı
biz de sennle çokbyakınmışız
acaba karşılaştkmı
ola bılır canım ortak arkadasımız bıle olabılır:44::44::44:
evet cnm olabilir gerçekten.biraz didiklersek belkim akraba bile çıkarız.
canlarım benim çıkmam grek kocam gelicek birazdan.
yarın sabahtan buradyım inşallah.
kendinize iyi davranın.
hayırlı geceler,
tatlı rüyalr
benım bat mat yok canım
bu ay korumuyorumm okumadn sanırım kuzum hastaneye gıdıp gelıyorum bu aralar guatrm pkom falan var ocak ayında ılac tedavısıe baslayacam
bence test yapma bekle bıtanemmm hele gunun gecsın bı nıye dok gıdecen
cnm akılmı kaldı bende bebiş düşünmekten kafayı sıyırdımm sayılır pardonn kuzumm
doktora giderim dedim ama gitmem wazgeçtim test te yapmıcam çarşambaya kadar gelmesse eğer o zaman yaparım bakalım kısmett......
bu arada hepinize iyi gecelerrrrrrrr miss kokulu öpücüklerimi yolluyorum sizlere :)
kız başak açtım tükanıgetir poğaçaları,dolunay simitler senin,pınar börekler senden,nazemir çayıda sen koy kuzum,gamze peynir senin,belinay zeytin senin,zeynep domates salatalıkları sen kes annem,sara abla yeter pelin yeşil myhoş karanfil seray ve adını hatırlayamadığım kızlarr hadeeee kahvaltıyaaaaaaaa.....
sabah sabah bu ne yaaa kimse yokk cıks cıks
sizi uykucular sizii
neyse bende çıkıp yatayım bariiiiiiii
herkese benden kocaman güünayyyyyyyddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn
anahtarı paspasın altına bırakıp sorumluluk gösterdiğin için sağol bbeğimıyı geceler canım ben dukkanın kıtler anahtarı paspasın altına koyarım
bı dıdıkleyelım canımm belkım tanısıyoruzdur bıle
optum
eroşum kahvaltıyı hazırlayıp devirmişin totoyu yatmışsın gerikız başak açtım tükanıgetir poğaçaları,dolunay simitler senin,pınar börekler senden,nazemir çayıda sen koy kuzum,gamze peynir senin,belinay zeytin senin,zeynep domates salatalıkları sen kes annem,sara abla yeter pelin yeşil myhoş karanfil seray ve adını hatırlayamadığım kızlarr hadeeee kahvaltıyaaaaaaaa.....
sabah sabah bu ne yaaa kimse yokk cıks cıks
sizi uykucular sizii
neyse bende çıkıp yatayım bariiiiiiii
herkese benden kocaman güünayyyyyyyddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn
günaydın pınarcım.dükkanı erenayefe acmıs kapamıs bende aldım anahtarı paspasın altından artık acıyım dedim bizim kızlara kaldıksak ooo 12 gelirler herhalde kahvaltıyerinede öglen yemegi yeriz artıkınnnn
ayy geç kaldım kahvaltıyaaaaagünaydınn tatlımmm ben börekleri yaptım ama kızlar yok valla ac kaldık desene uykucu ayol bu tpoigin hatunlarııı herkese günaydınnlar olsunn iyi bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle topigin güzel hatunlarııııı:103::103::103:
aynen bizim kızlar tembel aazıcıkın 11 den aşağı kalkan yo maşallahhdükkanı erenayefe acmıs kapamıs bende aldım anahtarı paspasın altından artık acıyım dedim bizim kızlara kaldıksak ooo 12 gelirler herhalde kahvaltıyerinede öglen yemegi yeriz artıkınnnn
eroşum kahvaltıyı hazırlayıp devirmişin totoyu yatmışsın geri
geldikki erenay uyumuş
günaydın pınarcım.
dolunay yok bugün hayırdır inşallah:26:
senin de avatar süper kim o bebek.
intten mi buldun
eroşum kahvaltıyı hazırlayıp devirmişin totoyu yatmışsın geri
geldikki erenay uyumuş
günaydın pınarcım.
dolunay yok bugün hayırdır inşallah:26:
senin de avatar süper kim o bebek.
intten mi buldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?