sende kapıyı açma kapıdan ayakkabılarıda al içeri
telefonları kapat işin bitince normal hayata dönersin kimsede işine taş koyamaz ozaman
bencede bugünler bizim için altın değerinde
kızlar benim bebeğim 6 haftalıkken düştü ne yazık ki..Aslında hala içimde kanama olacak dedi doktor bekliyorum..Benim öğrenmek istediğim ise doktor demiştiki yumurtlaman geç olmuş..Peki benim adetlerim hep düzenliydi o zaman neden geç oldu acaba ilişkiye erken mi girmek gerekiyodu onunla bi alakası var mı nasıl oluyo bilenler beni aydınlatabilirse sevinirim..
kızlar benim bebeğim 6 haftalıkken düştü ne yazık ki..Aslında hala içimde kanama olacak dedi doktor bekliyorum..Benim öğrenmek istediğim ise doktor demiştiki yumurtlaman geç olmuş..Peki benim adetlerim hep düzenliydi o zaman neden geç oldu acaba ilişkiye erken mi girmek gerekiyodu onunla bi alakası var mı nasıl oluyo bilenler beni aydınlatabilirse sevinirim..
sevinç umudum31 paşam başak nasılsınız kızlar valla oku oku bitiremedim geçmişi merak ettim neler olmuş diye biricik de benim gibi umutlanmış benim kahverengi leke geldi ama halaa kırmızılar gelmedi sancıda yok acaba kist mi oldu yine çok korkuyorum birde saat 7 de eşimi araadım fenalaştım tansiyon 6 ya düşümüüşş :26: sürekli başım dönüyo acile gittik tansiyon düşükk.pazartesi kan verecem:18: eğer haftasonu kırmızılar gelmezsee bakalım doktor görmek istemiyom sıkıldımm
iyiyik sekerim...
sanada gecmis olsun. acilde gebelik testi yapmadilarmi tatlum? sende pihtilasma varmiydi? varsa erken ogrenmen gerek cnmmm..
kahverengi lekelenmeler gebelikdede olabiliyor kimi zaman.. zira bende oyle olmustu...
canım yapmadılar ben kahverengi leke gelince dedim gebelik yok heralde ama pzartesii kesin gidecem gelmezse kırmızılarr evet pıhtılaşma varama kist sorunumda var çatlama olmuyorrr bende
Off canim yaaa bakalim bu kirmizilar nerde o vakitKi zlar destkleriniz icin saol
Hala tek cizgi yeniden bktim
Bn o cift czgiyi ruyamda bile goremicm heralde
Neyse kirmizilar hala yok
Aksama festiwaldeyim murat dalkilic dinlicezz
Optum sizlerii
Esimin dayisigilmisafirin kim kız :26::26::26::26::26::26:
offf ya nerdeyse bu hafta hep doluyduk hergun misafirsevinc karisina bak misafiri varmis...senin dun aksam da yokmuydu misafirin:44:...masallah sende benim gibi gelen giden cok.. yumurtlamani kacirma bu gelen gidenler arasinda
gizzz acile kadar gitmidsin deli kari gebelik suphem var deseydin 1 saatte alirdin sonucunusevinç umudum31 paşam başak nasılsınız kızlar valla oku oku bitiremedim geçmişi merak ettim neler olmuş diye biricik de benim gibi umutlanmış benim kahverengi leke geldi ama halaa kırmızılar gelmedi sancıda yok acaba kist mi oldu yine çok korkuyorum birde saat 7 de eşimi araadım fenalaştım tansiyon 6 ya düşümüüşş :26: sürekli başım dönüyo acile gittik tansiyon düşükk.pazartesi kan verecem:18: eğer haftasonu kırmızılar gelmezsee bakalım doktor görmek istemiyom sıkıldımm
resimdeki benim bu aradaa :)
heee begenmedimfirsat bu firsatti.. senin bat bugun degilmiydi? yaptirsaydin hafta sonu icin daha rahat ederdi, hemen ignenede baslardin.. .. belirsizlik insani daha cok mahvediyor... neyse guzel seyler dusunelim guzel olsun...
bu arada sewinc karisi bakti..gitti bizi begenmedi kari gayri
gordunmu bi basimiza kaldik burda bak..:18:
:96: hadi benim misafirim var digerleri nirde toplu grevdemi
oooo gelen gitmişben de gidem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?