Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sende kapıyı açma kapıdan ayakkabılarıda al içeri
telefonları kapat işin bitince normal hayata dönersin kimsede işine taş koyamaz ozaman

bencede bugünler bizim için altın değerinde

ahhh canim gorumce olunca yapamiyor insan neyse ben yinede haftasonunu iyi degerlendirmeye gayret edeyim..

banada doktor geç döllenme demişti demekki bende geç yumurtlamışım
ama erken değilde herzamnkinden geç ilişkiye girmek gerekir diye anlıyorum ben bundan ama doğrusu nedir bilmiyorum

neyse canlarım ben çıkıyorum kardeşim var bende film izliyoruz sonra görüşürüz

gecmis olsun canim.. nasil kanama olmadi mi daha? nasil dusmus dedi o zaman. benim de 7 haftalik karnimda gelisimi durmus dendi 9 haftalik olunca anladilar 7. haftada bittigini..beklediler duser diye dusmedi kanama olmadi yani..ama sonraki gebeligimde dusuk kanama seklinde oldu.

yumurtlama konusuna gelince; gec yumurtlamissan gec iliski olmasi lazim. bunun sagliksiz gebelik olmasiyla alakasi yok..kiminde erken yumurtlama olur kiminde gec yumurtlama benim kimi zaman 12. 13. gunde olurken kimi zaman 19. 20. gun de yumurtlamam olabiliyor. adetlerim cok duzensiz oldugu icin yumurtlama gunlerimde dogal olarak karisik oluyor..

sevinç umudum31 paşam başak nasılsınız kızlar valla oku oku bitiremedim geçmişi merak ettim neler olmuş diye biricik de benim gibi umutlanmış benim kahverengi leke geldi ama halaa kırmızılar gelmedi sancıda yok acaba kist mi oldu yine çok korkuyorum birde saat 7 de eşimi araadım fenalaştım tansiyon 6 ya düşümüüşş :26: sürekli başım dönüyo acile gittik tansiyon düşükk.pazartesi kan verecem:18: eğer haftasonu kırmızılar gelmezsee bakalım doktor görmek istemiyom sıkıldımm

resimdeki benim bu aradaa :)

Son düzenleme:

iyiyik sekerim...
sanada gecmis olsun. acilde gebelik testi yapmadilarmi tatlum? sende pihtilasma varmiydi? varsa erken ogrenmen gerek cnmmm..

kahverengi lekelenmeler gebelikdede olabiliyor kimi zaman.. zira bende oyle olmustu...

Son düzenleme:
iyiyik sekerim...
sanada gecmis olsun. acilde gebelik testi yapmadilarmi tatlum? sende pihtilasma varmiydi? varsa erken ogrenmen gerek cnmmm..

kahverengi lekelenmeler gebelikdede olabiliyor kimi zaman.. zira bende oyle olmustu...

canım yapmadılar ben kahverengi leke gelince dedim gebelik yok heralde ama pzartesii kesin gidecem gelmezse kırmızılarr evet pıhtılaşma var ama kist sorunumda var çatlama olmuyorrr bende

canım yapmadılar ben kahverengi leke gelince dedim gebelik yok heralde ama pzartesii kesin gidecem gelmezse kırmızılarr evet pıhtılaşma var ama kist sorunumda var çatlama olmuyorrr bende

firsat bu firsatti.. senin bat bugun degilmiydi? yaptirsaydin hafta sonu icin daha rahat ederdi, hemen ignenede baslardin.. .. belirsizlik insani daha cok mahvediyor... neyse guzel seyler dusunelim guzel olsun...

bu arada sewinc karisi bakti..gitti bizi begenmedi kari gayri

Ki zlar destkleriniz icin saol
Hala tek cizgi yeniden bktim
Bn o cift czgiyi ruyamda bile goremicm heralde
Neyse kirmizilar hala yok
Aksama festiwaldeyim murat dalkilic dinlicezz
Optum sizlerii
Off canim yaaa bakalim bu kirmizilar nerde o vakit onlar gelene kadar umut var
misafirin kim kız :26::26::26::26::26::26:
Esimin dayisigil
sevinc karisina bak misafiri varmis...senin dun aksam da yokmuydu misafirin:44:...masallah sende benim gibi gelen giden cok.. yumurtlamani kacirma bu gelen gidenler arasinda
offf ya nerdeyse bu hafta hep doluyduk hergun misafir yok kaynos baskin yapar
yok su yok bu bugun carpisma gunum ama esime sinir oldum vermicem
gizzz acile kadar gitmidsin deli kari gebelik suphem var deseydin 1 saatte alirdin sonucunu
heee begenmedim bulasik yikadim geldim sabahami kalsin
gordunmu bi basimiza kaldik burda bak.. :18:

biz daha yeniş yedık aksam yemegımızı kocıs gec geldı bulası makıneye attım herıfı yatrdım geldım cok yorulmuz

ızınde yokk hatta pazar sabah 6 bı gıdecek pazartesı 9 gıbı gelecek ıns o vardıye esıme denk gelmez

hayret kimse yokkkk....nerdesiniz yaaaa...kaynoşcugumun gördügü rüyayı anlatcaktımmm (

ben de nurcan canım:) evet ya denk gelmedik hiçç :) şimdi konusabiliriz kimse yokkeneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…