Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben de nurcan canım:) evet ya denk gelmedik hiçç :) şimdi konusabiliriz kimse yokkeneee

memnun oldum...Adanada yaşıorum ben sen nerde yaşıosun....sabah erken kalkacağım için fazla kalamam ama kusura bakma olurmu....sonra bol bol konusuruz yine...eşimin kuzeni kalp ameliyatı olacak hastaneye gitcem...sana kayınvaldemin rüyasını anlatim kayınbabamdan sigara istemişim kayınannem yokmuş yanımızda....babam kızım ben sigara içmiorumki demiş bende biliom baba annemin sigarasından biyerlerde yokmudur demişim ....sonra babam bi bakim şuralara ama içme kızım içmezsen bu ay hamile kalacaksın demiş...bende tmm demişim...sonra annem gelmiş sigara veriomuş bana yok hiç içmicem söz verdim babama bu ay hamile kalcakmışım içmezsem demişim....işte böle....hayrolsun inşallahhhh....

ayyy tuylerim diken diken oldu.... bana noluykine

canım ben de bartındayımm:).. ameliyat iyi gecer insallah.. walla rüyan hayrolur insallah bakam bu ay hamiş olabilirsin. adet tarihi ne zaman??

halvettemi herkes

sanırımmmm halbuki mubarek gün ya buarada bi yazı okudum twitter da bakın ne yazıo: Avrupa'daki tüm hamile bayanların Yüzde10'u IKEA tarafından yapılmış yatakta seks yapmıştır. ıkeadan yatak almayamı gitsek

hayirlara gitsin insallah..sende sigara icme bakalim cikacakmi :)) bence cikar

ayyy tuylerim diken diken oldu.... bana noluykine

walla kaynoşum anlatınca benimde gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu....

canım ben de bartındayımm:).. ameliyat iyi gecer insallah.. walla rüyan hayrolur insallah bakam bu ay hamiş olabilirsin. adet tarihi ne zaman??

memnun oldum cnmmm...inşallah ii geçer dua ediom bolbol...20 yaşında ufak bi operasyonmuş ama kalp olunca insan korkuo....şuanda adetim zaten....düşük yaptım ben 29 temmuzda adet olmustum megersem düşükmüş kese oluşmadan gitti bebiş...tam ilk bebeğimin senesinde oldu bide...25 eylül hesaplıo internet adet tarihimi bakalım nolcak....

kocalardaan korkmasak bunu bile yapardik bizler..potansiyel var hepimizde

simdi sewinc evi yeniliyor yaa bunu duyunca kesin yatagida degistirir ya ben niye hep bu kariyi orneklerime katiyom anlamis degilim hii :44::44:

hayirlara gitsin insallah..sende sigara icme bakalim cikacakmi :)) bence cikar

zaten bıraktım dr kızıo benim sözümü dinlemeyen hastaya bakmıom ben dedi...2-3 taneye musade etti...ama ben kocişimden 2-3 nefes çekiom...arada bir bitanede içtim...ama eskiye göre cok ii bi gelişme

hadi bakalım insallah canım düsük bi ke<z daha mı oldu senin?

zaten bıraktım dr kızıo benim sözümü dinlemeyen hastaya bakmıom ben dedi...2-3 taneye musade etti...ama ben kocişimden 2-3 nefes çekiom...arada bir bitanede içtim...ama eskiye göre cok ii bi gelişme

cok iyi kizzz. bence... birakmak kolay bisey degildir tahmin edebiliyorum.. aliskanliklar... ama esininde icmemesi lazim..supermenlerin sayisini ve kalitesini dusurebiliyormus.. profosor doktor beydagli'nin yardimcisi ben

kocalardaan korkmasak bunu bile yapardik bizler..potansiyel var hepimizde

simdi sewinc evi yeniliyor yaa bunu duyunca kesin yatagida degistirir ya ben niye hep bu kariyi orneklerime katiyom anlamis degilim hii :44::44:

kesin yapardık walla kocişime direk ıkeadan yatakmı alsak dicektimde diemedim korkumdan sevinç bu yapar kesin...karıda potansiyel var ondan katıosundur....topraaaammmm o benim yaaaa

Son düzenleme:
kesin yapardık walla kocişime direk ıkeadan yatakmı alsak dicektimde diemedim korkumdan sevinç bu yapar kesin...karıda potansiyel var ondan katıosundur....topraaaammmm o benim yaaaa

o kari yapar kocasina her lafini dinlettiyor.. eee ne de olsa ikizler burcu :18:
ama bu aksam yazmis vermiycem diyordu.. bu yatak haberini gece uykudan kalkip okumaz insallah...

hadi bakalım insallah canım düsük bi ke<z daha mı oldu senin?

evet cnm geçen sene 23 ağustosta 5,5 aylık bebğim düştü bide şimdi düştü işte....

cok iyi kizzz. bence... birakmak kolay bisey degildir tahmin edebiliyorum.. aliskanliklar... ama esininde icmemesi lazim..supermenlerin sayisini ve kalitesini dusurebiliyormus.. profosor doktor beydagli'nin yardimcisi ben

dr a sorarken bomba soruya geldi dedi sigaranın etkisi dedi ...dr da pasif içicide olmucaksın dedi kocişimde bende içmem demişti ama içio ( o içince bende dayanamıom....halbuki bende güçlü bi iradeye sahip....ben azdırıodum onu sigara için az içio ama...

uzuldumcanim.. rabbim hayirli saglikli bebisler nasip edicek insallah.
sende pihtilasma varmiydi canim? dusugun nedenini soyleyebildilermi?

buarada eylül ayını severim yeni ayın ilk gününden ve ilk saatlerinden hepinize sevgiler....Allahım gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı eylesin...Yeni ay yeni umut...Aminnnnnnnnnnnn

ay canımm 5.5 aylık da zor ama olsun saglıklı ve hayırlısı olsun da zamanında olsunnnn

ben de eylül ayını pek sevmem okullar acılıyo diyeee :) umarım iyi gelir hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…