yok canim sakinca yok
ingiltere'deyim ben..
buarada eylül ayını severim yeni ayın ilk gününden ve ilk saatlerinden hepinize sevgiler....Allahım gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı eylesin...Yeni ay yeni umut...Aminnnnnnnnnnnn
uzuldumcanim.. rabbim hayirli saglikli bebisler nasip edicek insallah.
sende pihtilasma varmiydi canim? dusugun nedenini soyleyebildilermi?
vuuuuu ne güzelll ay em fırom inglınd :)
o kari yapar kocasina her lafini dinlettiyor.. eee ne de olsa ikizler burcu :18:
ama bu aksam yazmis vermiycem diyordu..bu yatak haberini gece uykudan kalkip okumaz insallah...
ay canımm 5.5 aylık da zor ama olsun saglıklı ve hayırlısı olsun da zamanında olsunnnn
yok canim sakinca yok
ingiltere'deyim ben..
ben de eylül ayını pek sevmem okullar acılıyo diyeee :) umarım iyi gelir hepimize
Amin insallah. bende eylul dogumluyum pazartesi dogum gunum.. insallah bu guzel ayda bende bebegime hamile kaldigim haberlerini alirim sizlerler birlikde. Hepimize saglikli hayirli gebelikler versin rabbim
inşallahhhh
amin cnmmm en önemlisi sağlık bencede...bekleriz napalımm...
wowwwwwwww süperrr....aslen nerelisin peki yani türkiyeden gittin sanırım...ayyy nasıl sorcemi şaştım anladın sen onu
öğretmenmisin ? ne güsel öleyse tek hayalimdi öğretmen olmak hemde anaokulu....ama alakasız bişe okudum işletme....şimdide çalışmıom marttan beri....
şimdiden nice senelere cnmmm....umarım o güzel haberi alırsın ve çifte doğum günü kutlarız burda...
kıslarrr ben yatarrr....hepinize ii geceler tatlı rüyalar....Allah a emanet olun....fazlada konusmayın yawww...bana bişe yazarsanız göremem şimdi çünkü yarın ne zaman girecem kimbilir....geçmişi okuyamıomda....o nedenle az gevezelik yapın emi litfen amaaaaayada özelden yazın hıhhhhhhhhhhhhhh buldummmm öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
inşallahhhh
amin cnmmm en önemlisi sağlık bencede...bekleriz napalımm...
wowwwwwwww süperrr....aslen nerelisin peki yani türkiyeden gittin sanırım...ayyy nasıl sorcemi şaştım anladın sen onu
öğretmenmisin ? ne güsel öleyse tek hayalimdi öğretmen olmak hemde anaokulu....ama alakasız bişe okudum işletme....şimdide çalışmıom marttan beri....
şimdiden nice senelere cnmmm....umarım o güzel haberi alırsın ve çifte doğum günü kutlarız burda...
kıslarrr ben yatarrr....hepinize ii geceler tatlı rüyalar....Allah a emanet olun....fazlada konusmayın yawww...bana bişe yazarsanız göremem şimdi çünkü yarın ne zaman girecem kimbilir....geçmişi okuyamıomda....o nedenle az gevezelik yapın emi litfen amaaaaayada özelden yazın hıhhhhhhhhhhhhhh buldummmm öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
adanaa canımmmm
nihohoyyavatarımı değiştirdimmmmm.. nasılll? Allah'ım şöyle bi cocugum olsa saglıklı hayırlı...
cok ho$...kiskandimmm. bendemi bebek resmi koysam herkesde var.. eksik kalamam ben bi tarafim sismesin bende bir bebek resmi arayayim.nerden buldun sen? merak etme aynisini koymam
benim hiç koyma düsüncem oyktu o civcivi seviyodum ama bunu bi sitede gördüm dayanamadım. sana bi deene verim mi?? Eki Görüntüle 500499
al bu da senin olsun begenirsenn
seninkide guzelmis gonderdigin.. benimki..Eki Görüntüle 500512 bu nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?