Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Amin insallah. bende eylul dogumluyum pazartesi dogum gunum.. insallah bu guzel ayda bende bebegime hamile kaldigim haberlerini alirim sizlerler birlikde. Hepimize saglikli hayirli gebelikler versin rabbim

uzuldumcanim.. rabbim hayirli saglikli bebisler nasip edicek insallah.
sende pihtilasma varmiydi canim? dusugun nedenini soyleyebildilermi?

amin cnm hepimize nasip edicek inşallahh....3 lü testte nöral tüp defekti çıktı amniyosentez yapıldı 13 gün sonrada düştü...10 ay sonra patoloji sanucu çıktı beyin kanaması gecirmiş ya karnımdayken yada doğarken orası meçhul...ama şimdiki gittiğim dr um zaten düşük esnasında çogu bebek beyin kanaması geçirir dedi...çünkü zor bi aşama haliyle bebekde zorlanıo ve beyin kanaması geçiriomuş....şuanki drum amniyosentezdir bence nedeni dedi...% 1 lik pay bana vurdu sanırım...pıhtılaşma çıktı bende yeniyim pıhtılılarda bakalım neler olcak 1 kerede yedim o cleaxan iğneyi bu ay...

o kari yapar kocasina her lafini dinlettiyor.. eee ne de olsa ikizler burcu :18:
ama bu aksam yazmis vermiycem diyordu.. bu yatak haberini gece uykudan kalkip okumaz insallah...

inşallahhhh

ay canımm 5.5 aylık da zor ama olsun saglıklı ve hayırlısı olsun da zamanında olsunnnn

amin cnmmm en önemlisi sağlık bencede...bekleriz napalımm...

yok canim sakinca yok
ingiltere'deyim ben..

wowwwwwwww süperrr....aslen nerelisin peki yani türkiyeden gittin sanırım...ayyy nasıl sorcemi şaştım anladın sen onu

ben de eylül ayını pek sevmem okullar acılıyo diyeee :) umarım iyi gelir hepimize

öğretmenmisin ? ne güsel öleyse tek hayalimdi öğretmen olmak hemde anaokulu....ama alakasız bişe okudum işletme....şimdide çalışmıom marttan beri....

Amin insallah. bende eylul dogumluyum pazartesi dogum gunum.. insallah bu guzel ayda bende bebegime hamile kaldigim haberlerini alirim sizlerler birlikde. Hepimize saglikli hayirli gebelikler versin rabbim

şimdiden nice senelere cnmmm....umarım o güzel haberi alırsın ve çifte doğum günü kutlarız burda...

evet cnaım ögretmenim ama o kadar da iyi degil artık bizim zamanımızdaki gibi.. yasım 29 bu arada şimdi bu bakan bi dert... cocuklarda terbiye yok....

kıslarrr ben yatarrr....hepinize ii geceler tatlı rüyalar....Allah a emanet olun....fazlada konusmayın yawww...bana bişe yazarsanız göremem şimdi çünkü yarın ne zaman girecem kimbilir....geçmişi okuyamıomda....o nedenle az gevezelik yapın emi litfen amaaaaayada özelden yazın hıhhhhhhhhhhhhhh buldummmmöpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

iyi uykularrrrrrrr öptüüüüüüüm

sagol canim. insallah...
turkiye'den istanbuldan geldim canim ..

Son düzenleme:

adanaa canımmmm

iyi uykular canim.
:))adanaliyik Allahin adamiyik

nihohoyy avatarımı değiştirdimmmmm.. nasılll? Allah'ım şöyle bi cocugum olsa saglıklı hayırlı...

nihohoyy avatarımı değiştirdimmmmm.. nasılll? Allah'ım şöyle bi cocugum olsa saglıklı hayırlı...

cok ho$...kiskandimmm. bendemi bebek resmi koysam herkesde var.. eksik kalamam ben bi tarafim sismesin bende bir bebek resmi arayayim.nerden buldun sen? merak etme aynisini koymam

cok ho$...kiskandimmm. bendemi bebek resmi koysam herkesde var.. eksik kalamam ben bi tarafim sismesin bende bir bebek resmi arayayim.nerden buldun sen? merak etme aynisini koymam

benim hiç koyma düsüncem oyktu o civcivi seviyodum ama bunu bi sitede gördüm dayanamadım. sana bi deene verim mi??

al bu da senin olsun begenirsenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…