1.SEÇENEK
04 Eylül 2012 saat 19:45’den 07 Eylül 2012 saat 06:05’a kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;
2.SEÇENEK
14 Eylül 2012 saat 13:30’dan 16 Eylül 2012 saat 04:005’e kadar Ay Başak burcunda olacak;
1.SEÇENEK
04 Eylül 2012 saat 19:45den 07 Eylül 2012 saat 06:05a kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;
2.SEÇENEK
14 Eylül 2012 saat 13:30dan 16 Eylül 2012 saat 04:005e kadar Ay Başak burcunda olacak;
Kizlar ewimi temizledin ohhhh heryer misss gibii olduuutemizlik kokuyo dusumu aldim yimemivyptim kocisi bkliyrummm
Biricik napiyon canim
polly napiyon annem
Ohhh canim ellerinize saglik bayiliyom temizlige ee kac gundur konser konser gwzdinKizlar ewimi temizledin ohhhh heryer misss gibii olduuutemizlik kokuyo dusumu aldim yimemivyptim kocisi bkliyrummm
Tsk cnm tarihler icin artik bende uyguluyorummm
bende iyiym sorduğun içib sağoool
napayım fırsat buldukça geliyom işte..kimbilir neler konuşmuşsunuzdur:
kırmızılarımı bekliyorum bugün gelcek gibi sanki :S
Selam millet Gecmisi okuyamiycammm
BIsey soylemek isteyen simdi soulesin
Cok basimmm agriyorrr, disardan geldim Hemen etli barbunya yaptim, bulgur pilavu, sogan salatasi, firinda sicak ekmek de pisiyorrr
evet canım gebelik göstergesi kabul ediliyor yumurtlam döneminden sonra hep pozitif çıkarsainşallah tutunur canım bebeğin
Iyi ellerine saglik
hergun geziyon ondan basin agriyordur
barbunyayi zeytinyagli severim ben
rica ederim ne demek arada aşağıda ismini görüyorum gelip okuyorsun sohbete de bekleriz
Benim kocis etsiz Yemek yemez. Bende zeytinyagli severim
Dus almistim cikmadan once soguk carptti zaar Basim agriyor
Yarin Sabah borulce gilicik yine!! Evet yanlis duymadiniz! YINE! Yarin bizimle yasamaasini teklif edicem kariya! Yazik benzin yakmasin o kadar
evet hep bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum.herkes birbirini tanıo artık arkdş gibi olmuşsunuz çok gzl.oyüzden pek araya girmedim ama takipteyim=)
ne isi varmi
hee gelsin yerlessin yazik git gel zor olur
canim sende takilsana insallah gebesindir cok yardimimiz olur ben bizzat sahsen
cok uzmanimdir bu konuda basak karisi varya bizim tkb onun hamilelik koclugunu yapiyom
sanada yaparik insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?