Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay çok teşekkürler canım beeniim bende 17sinde yaptırceedim ama 1 gün erken gidelimde merkeze öyle yaptırayım bari :26: tamda burcumdayken olcek

Kizlar ewimi temizledin ohhhh heryer misss gibii olduuu temizlik kokuyo dusumu aldim yimemivyptim kocisi bkliyrummm

bizde yaptık kocişimlebugn temizlik çaşırları yıkadım astık sonracığıma evide süpürdü sağolsun bulaşık makinemie boşaltı verdi hazıbugn evde bulmuşken çalıştrdım kocişi geri kalanlarıda baa ait oldu tabi oh yaa tmiz temiz oturuyos bizdee

Kizlar ewimi temizledin ohhhh heryer misss gibii olduuu temizlik kokuyo dusumu aldim yimemivyptim kocisi bkliyrummm
Ohhh canim ellerinize saglik bayiliyom temizlige ee kac gundur konser konser gwzdin
Tsk cnm tarihler icin artik bende uyguluyorummm

reca ederim ben 3-4 aydir uyguluyom cok faydasini gordum
tkb dusunmez bu tarihleri vereyimde hatuncuklar faydalansin demez
tarihi alir carsafi keser agda bezi yapar yolar killarini deli kari

napayım fırsat buldukça geliyom işte..kimbilir neler konuşmuşsunuzdur :
kırmızılarımı bekliyorum bugün gelcek gibi sanki :S

Selam millet Gecmisi okuyamiycammm
BIsey soylemek isteyen simdi soulesin

Cok basimmm agriyorrr, disardan geldim Hemen etli barbunya yaptim, bulgur pilavu, sogan salatasi, firinda sicak ekmek de pisiyorrr

Selam millet Gecmisi okuyamiycammm
BIsey soylemek isteyen simdi soulesin

Cok basimmm agriyorrr, disardan geldim Hemen etli barbunya yaptim, bulgur pilavu, sogan salatasi, firinda sicak ekmek de pisiyorrr

Iyi ellerine saglik
hergun geziyon ondan basin agriyordur
barbunyayi zeytinyagli severim ben

Iyi ellerine saglik
hergun geziyon ondan basin agriyordur
barbunyayi zeytinyagli severim ben

Benim kocis etsiz Yemek yemez. Bende zeytinyagli severim
Dus almistim cikmadan once soguk carptti zaar Basim agriyor
Yarin Sabah borulce gilicik yine!! Evet yanlis duymadiniz! YINE! Yarin bizimle yasamaasini teklif edicem kariya! Yazik benzin yakmasin o kadar

ne isi varmis
hee gelsin yerlessin yazik git gel zor olur
evet hep bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum.herkes birbirini tanıo artık arkdş gibi olmuşsunuz çok gzl.oyüzden pek araya girmedim ama takipteyim=)

canim sende takilsana insallah gebesindir cok yardimimiz olur ben bizzat sahsen
cok uzmanimdir bu konuda basak karisi varya bizim tkb onun hamilelik koclugunu yapiyom
sanada yaparik insallah

Son düzenleme:

tamam canım olur tabiki.bugn kociş evde.nete arada bakıyorum ama yarından itibaren ben de yazarım artık=)inş hamişsem yaparsın tabi.ztn hamile olsam ilk burdan yazmak istiyorum okadar çok takip ediyorum ki burayı=)kimseye soramadığım şeyleri soruyorum burda.paylaşmak bile insanı rahatlatıo.artık görüşürüz ozaman =)

ben de bu topice katılmak istiyorum. bu sitede de yeniyim.. 11 aylık evli, 6 aydır da bebek çalışması yapan bir pko hastasıyım. yumurtlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…