Tmm hayatim heyecanla haberlerini bekliyoruz sohbete katil okuyup kacmatamam canım olur tabiki.bugn kociş evde.nete arada bakıyorum ama yarından itibaren ben de yazarım artık=)inş hamişsem yaparsın tabi.ztn hamile olsam ilk burdan yazmak istiyorum okadar çok takip ediyorum ki burayı=)kimseye soramadığım şeyleri soruyorum burda.paylaşmak bile insanı rahatlatıo.artık görüşürüz ozaman =)
gelin buyurun hosgeldiniz herkese yerimiz varben de bu topice katılmak istiyorum. bu sitede de yeniyim.. 11 aylık evli, 6 aydır da bebek çalışması yapan bir pko hastasıyım. yumurtlayamıyorum.
slmmmm
sevın ghel halley pasta yaptım yıyek
canım msj gelmısmıydı bana msj atmıstın :44::44::44::44::44:
bırıcık son durum ne acaba gelın gıden oldumu
benım adet 5 kaldı
canım msj gelmısmıydı bana msj atmıstın :44::44::44::44::44:
bırıcık son durum ne acaba gelın gıden oldumu
benım adet 5 kaldı
Tmm hayatim heyecanla haberlerini bekliyoruz sohbete katil okuyup kacma
gelin buyurun hosgeldiniz herkese yerimiz varbelos kalk bakim sen kucuksun yer ver
hosgeldin yiyek nasil yaptin bakem
Tmm hayatim heyecanla haberlerini bekliyoruz sohbete katil okuyup kacma
gelin buyurun hosgeldiniz herkese yerimiz varbelos kalk bakim sen kucuksun yer ver
hosgeldin yiyek nasil yaptin bakem
valla cnım benm de 6 gün fln var sanırım daha.beklemedeyim.ben de ovulasyon testi yaptım iki günüdr pozitif çıkıo.başka topiklerde okudum ki hamile oldunu gösteriyomuş sen de varsa test sen de yap ne çıkcak bakalım.inş bu ay olur artık hayrlısıyla
Bu tkb nerdekocasida yarin izinli
evet canım bende duydum gecen ay ark hamılelıgını ovulasyon testı ıle ogrendı inşallah hamılesındır benım bu ay umudum yok
inş canım aslında benim de umudum yok ama küçücük bi acaba bile insanı mutlu ediyo.inş en kısa zamanda bebeklerimiz gelir.bu ay aynı zamanda ovulasyon zamanımızdı.belki de ikimiz de hamileyizidr ne güzel olurdu hayali bile güzel
hııh erken yatan bebes kıymetli hatuna bak 00:42ye kadar topikte gezmiş bide bana laf söyler
ayy ınsallah hamlesındır kuzum ya ben aslında bu aya sıkı basladım klomen kullandım sogan ıctım ignede vuruldum ama calısmma yapmadım yaptımda duzensızoyuzden umutlu degılım
ayy ınsallah hamlesındır kuzum ya ben aslında bu aya sıkı basladım klomen kullandım sogan ıctım ignede vuruldum ama calısmma yapmadım yaptımda duzensızoyuzden umutlu degılım
Merhaba Kızlar tavafuk dolanırken yazışmaları gördüm geldim
İçer, girebilirmiyimTopiğiniz çok cici.
Belinaysu canım ayrıca sana birşey sormak istiyorum .
Soğan suyunu nasıl yapıyorsun yani nezaman başlayıp kaç gün içiyorsun? bende başladım ama istikrarlı yapamadım adetim bittikten sonra başladım..
he canım napayım bı bakınayım dedım napsam etsem dıye belkı fıkır sahıbı olurum dıye okudum topiği anladımkı kısmetten ote yol yok.. kımınınkı tutuyo kımının bılmem kacıncı asılaması tutmuyo.. bende oluruna bırakmaya karar verdımVilmaa karisida asilama topicinde geziiiii
slm kızlar ne var ne yok:26: hala rahatsız olduğum ıcın gecmısı okuyamıycam malesef mıdem bulanıyobu ay boş gecıyom ya ben dıkışlerden dolayı onumuzdekı ay asılamaya yonlendıreyım ıstersenız demış doktor esıme.. ben sor demıştım oda doğal yolla olmaması ıcın bı neden yok ama cok ıstersenız asılamaya yonlendıreyım demiş.. esımle dusunduk tasındık normal yoldan bı kac ay daha denemeye karar verdık. sımdı asılama tutmazsa daha fazla hayal kırıklığı yasarım ve sanırım buna hazır değilim.. sız ne dersınız:26::26::26:
buyur annem baışımızın üstünde yerin yar sende çok cicisin
sevinççç hatun kalkınız lütfen misafirimiz oturcak oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?