Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım msj gelmısmıydı bana msj atmıstın :44::44::44::44::44:

bırıcık son durum ne acaba gelın gıden oldumu

benım adet 5 kaldı

Tmm hayatim heyecanla haberlerini bekliyoruz sohbete katil okuyup kacma
ben de bu topice katılmak istiyorum. bu sitede de yeniyim.. 11 aylık evli, 6 aydır da bebek çalışması yapan bir pko hastasıyım. yumurtlayamıyorum.
gelin buyurun hosgeldiniz herkese yerimiz var belos kalk bakim sen kucuksun yer ver
slmmmm

sevın ghel halley pasta yaptım yıyek

hosgeldin yiyek nasil yaptin bakem

benım adet 5 kaldı

Kizz maasallah enerjik gordum seni neler yaptin bugun
ben az sonra komsunun oglunu terminale goturup gelecem unv kazandi
kayda gidiyorr ayyy insallah kendi oglumuda gotururum sonra gelirim
kaybolmayin haa
kuz belos bugunde carpis sonra ara ver bebek felan vardir belku
cocugu rahatsiz etmeyin

benım adet 5 kaldı

valla cnım benm de 6 gün fln var sanırım daha.beklemedeyim.ben de ovulasyon testi yaptım iki günüdr pozitif çıkıo.başka topiklerde okudum ki hamile oldunu gösteriyomuş sen de varsa test sen de yap ne çıkcak bakalım.inş bu ay olur artık hayrlısıyla

Tmm hayatim heyecanla haberlerini bekliyoruz sohbete katil okuyup kacma

gelin buyurun hosgeldiniz herkese yerimiz var belos kalk bakim sen kucuksun yer ver

hosgeldin yiyek nasil yaptin bakem

kalktım

yere otrayım barı

halleylere kırdım krem santının ıcıne bıde muz dogradım folyoya sarıp dolap attım cıkartıncada cıkolta sosu doktum yedıkde koca cok tatlı olmus dedı sence nasıl olmus

evet canım bende duydum gecen ay ark hamılelıgını ovulasyon testı ıle ogrendı inşallah hamılesındır benım bu ay umudum yok

evet canım bende duydum gecen ay ark hamılelıgını ovulasyon testı ıle ogrendı inşallah hamılesındır benım bu ay umudum yok

inş canım aslında benim de umudum yok ama küçücük bi acaba bile insanı mutlu ediyo.inş en kısa zamanda bebeklerimiz gelir.bu ay aynı zamanda ovulasyon zamanımızdı.belki de ikimiz de hamileyizidr ne güzel olurdu hayali bile güzel

ayy ınsallah hamlesındır kuzum ya ben aslında bu aya sıkı basladım klomen kullandım sogan ıctım ignede vuruldum ama calısmma yapmadım yaptımda duzensız oyuzden umutlu degılım

ayy ınsallah hamlesındır kuzum ya ben aslında bu aya sıkı basladım klomen kullandım sogan ıctım ignede vuruldum ama calısmma yapmadım yaptımda duzensız oyuzden umutlu degılım

Merhaba Kızlar tavafuk dolanırken yazışmaları gördüm geldim
İçer, girebilirmiyim Topiğiniz çok cici.
Belinaysu canım ayrıca sana birşey sormak istiyorum .
Soğan suyunu nasıl yapıyorsun yani nezaman başlayıp kaç gün içiyorsun? bende başladım ama istikrarlı yapamadım adetim bittikten sonra başladım..

o belli olmaz allah ol dedikten sonra olur merak etme.ama yine de sabırsız oluo insan.illaki zamanı var ama gönül bunu anlamıo işte.ovulasyon testi şimdi silik çıktı sanırım ben de hamile değilim hayırlısı napalım

buyur annem baışımızın üstünde yerin yar sende çok cicisin

sevinççç hatun kalkınız lütfen misafirimiz oturcak oraya

Vilmaa karisida asilama topicinde geziiiii
he canım napayım bı bakınayım dedım napsam etsem dıye belkı fıkır sahıbı olurum dıye okudum topiği anladımkı kısmetten ote yol yok.. kımınınkı tutuyo kımının bılmem kacıncı asılaması tutmuyo.. bende oluruna bırakmaya karar verdım

acıyomu kuzum ameliyat yerin

buyur annem baışımızın üstünde yerin yar sende çok cicisin

sevinççç hatun kalkınız lütfen misafirimiz oturcak oraya

Teşekkür edirim kimse rahatsız olmasın lütfen ben bi köşede kendime yer bulur otururum.
Cidden çok beğendim tanımlar çok güzel olmuş topiğin ilk sayfasındaki.
Birde yaşadıgım problemlerde ortak olunca daha güzel geldi bilgi dağarcığım ve tedavi usüllerim artıcak
Belki banada ugurlu gelir topik ve sıpam gelir

ben geldim bebeler ne var ne yok bebek kuranım güzel geçti millet yedi ben baktımbimden hazır baklava aldım yapayım dedim hiç yapan oldumu:44::44:ben bu aralar çıgrımı aştım hadi allahtan hayırlısıbebek kızdı allahım nede güzel olmuştu rabbim ya bayıldım gelinlik gibi 40 mevlütü giydrimişledi gözlerimi alamadım bri komşum bebege bakarken bana baktı ay ne utandım rabbim olmayanlara içindede bana nasip etsin işşallah
belinay kız kaçtır selam veriyom neden allahım selamını almıyosun küsmüyüz yoksa
sevinç karısı demin burdaydı nere gitti hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…