Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hosgeldın canımmm

saogan adet 7 gunu baslanıyomus ama ben 5 gunu basladım 14 ıcıyposun sabah aksam ac karnına

Vilma'cım canım bence şansını denemelisin aşılamada
Erteleme imkanın var ise bide olumlu bakıp ya tutarsa ilk aşılamada diye düşün
Benim bir arkadaşım 9 sene sonunda aşılama ile 2 bebeklerine hamile
9 SENE ERTELEDİ.HAYAT ERTELENMEYECEK KADAR KISA BANA GÖRE.

nasıp canım herseyy bı belırtın varmı ne zman yaotın sılık cıktı gunun nezman canım acele etme

canım ben tedaviye ragmen çatlatma ignesinne ragmen hamile kalamadım sogan krü yaptım o ay hamile kaldım adetime 15 gün kala yaptım ben hoş bebegimi 5 aylıken kaybettim

bide tutmassa cok uzulur

sevınc nereye kayboldu :26::26::26::26:

Tmm hayatim heyecanla haberlerini bekliyoruz sohbete katil okuyup kacma

gelin buyurun hosgeldiniz herkese yerimiz var belos kalk bakim sen kucuksun yer ver

hosgeldin yiyek nasil yaptin bakem

teşekkür ederim :) hoşbulduk..
ben de bebiş istiyorum. doktor yumurtlamadığımı söyledi. klomene başlayacağız. var mı benim gibiler? dertleşmem lazım

nasıp canım herseyy bı belırtın varmı ne zman yaotın sılık cıktı gunun nezman canım acele etme

tek belirti bacak ağrsı bi de kasıklarımda batma oluo ara ara.az öncelerde yaptım ovlsyon testi silik çıktı ikinci çizgi.ben aslnda geçen ay 9unda adet oldum.ama çatlatma iğnesinden 14 ya da 15,günü adet oluomş sanırım öle okudum.öyleyse eğer 5 ya da 6sında olmam gerek.bilmyorum yani

Son düzenleme:

Ben yapıyorum ama farklı bolca fındık döküyorum içine sonra sarıyorum sonra 4 cm civarında kesiyorum fıstıklı sarma gibi fındık sarma yapıyorum gayet güzel oluyo.
Hatta eşim benden kıskandı kendide dükkanında yapıyor..

yok askım ne kusu ya yazdım ogun sen kactın gıttın kustun zannettık

hazrı baklavayı gecen konusyolardı oklavaya sarıyosun buzuyon falan dıye sara ablayla hadısmı konusyodu ole bısey :44::44::44:

bu arada hadıs nerde

canım ben tedaviye ragmen çatlatma ignesinne ragmen hamile kalamadım sogan krü yaptım o ay hamile kaldım adetime 15 gün kala yaptım ben hoş bebegimi 5 aylıken kaybettim

Benimde tam ozamanlarım başlasammı acaba.Başın sağolsun canım Rabbim inşallah tekrar hamile kalıp bebeğini kucagına almayı nasip etsin

Selammm napiyosunuz canim sikildi kayinvalidemgile gittik off yuregim sikildi herkesinsurati bes kariss ruhum sikildii bende suratsiz suratsiz oturdum pofff

ben gecen ay catlma ıgnesı vuruldugumda 14 gun olunca hemen kan verdım cıkıyo dıye canım acele etme bekle inşallah bebegın sneledır bende hec belırtı yok bı ıkı batta kasıgım o ama cok tursu yıyorum o belırtıyse

beklemekten başka çare yok nasip bakalım inş güzel haberleri verirz burda

Ben bir kez tüp bebek denedim ama olmadı
Eğer imkanım olsaydı sonuna kadar denerdim yine pes etmeden
Ama malesef imkanlarım kısıtlı.
Şimdide çok üzülüyor ama

kac yasındasın ne zmandır ıstıyon sorun ne tup bebk hakkı bı defamı :44::44::44::44:

kac yasındasın ne zmandır ıstıyon sorun ne tup bebk hakkı bı defamı :44::44::44::44:

28 yaşındayım.
4 yılı aşkındır bebek sahibi olmaya çalışıyorum.
Hayır canım 1 kez değil ama maddi olarak çok maliyetli ve ve veee uzar gider.
Sorun önce tüpüm tıkalı sanıyorduk yani filimde öyle çıkmıştı.2. filimde problem çıkmadı rahim filminde.
Şu anda sebepsiz malesef.

inşallah en yakın zamanda olur cocuklarımız canım.. walla bence stres herseyin sebebi ama bu iş de unutularak yapılmyo ki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…