Merhaba Kızlar tavafuk dolanırken yazışmaları gördüm geldim
İçer, girebilirmiyimTopiğiniz çok cici.
Belinaysu canım ayrıca sana birşey sormak istiyorum .
Soğan suyunu nasıl yapıyorsun yani nezaman başlayıp kaç gün içiyorsun? bende başladım ama istikrarlı yapamadım adetim bittikten sonra başladım..
o belli olmaz allah ol dedikten sonra olur merak etme.ama yine de sabırsız oluo insan.illaki zamanı var ama gönül bunu anlamıo işte.ovulasyon testi şimdi silik çıktı sanırım ben de hamile değilim hayırlısı napalım
Teşekkür edirim kimse rahatsız olmasın lütfen ben bi köşede kendime yer bulur otururum.
Cidden çok beğendim tanımlar çok güzel olmuş topiğin ilk sayfasındaki.
Birde yaşadıgım problemlerde ortak olunca daha güzel geldi bilgi dağarcığım ve tedavi usüllerim artıcak
Belki banada ugurlu gelir topik ve sıpam gelir
Vilma'cım canım bence şansını denemelisin aşılamada
Erteleme imkanın var ise bide olumlu bakıp ya tutarsa ilk aşılamada diye düşün
Benim bir arkadaşım 9 sene sonunda aşılama ile 2 bebeklerine hamile
9 SENE ERTELEDİ.HAYAT ERTELENMEYECEK KADAR KISA BANA GÖRE.
Tmm hayatim heyecanla haberlerini bekliyoruz sohbete katil okuyup kacma
gelin buyurun hosgeldiniz herkese yerimiz varbelos kalk bakim sen kucuksun yer ver
hosgeldin yiyek nasil yaptin bakem
nasıp canım herseyy bı belırtın varmı ne zman yaotın sılık cıktı gunun nezman canım acele etme
ben geldim bebeler ne var ne yok bebek kuranım güzel geçti millet yedi ben baktımbimden hazır baklava aldım yapayım dedim hiç yapan oldumu:44::44:ben bu aralar çıgrımı aştım hadi allahtan hayırlısı bebek kızdı allahım nede güzel olmuştu rabbim ya bayıldım gelinlik gibi 40 mevlütü giydrimişledi gözlerimi alamadım bri komşum bebege bakarken bana baktı ay ne utandım rabbim olmayanlara içindede bana nasip etsin işşallah
belinay kız kaçtır selam veriyom neden allahım selamını almıyosun küsmüyüz yoksa
sevinç karısı demin burdaydı nere gitti hatun
ben geldim bebeler ne var ne yok bebek kuranım güzel geçti millet yedi ben baktımbimden hazır baklava aldım yapayım dedim hiç yapan oldumu:44::44:ben bu aralar çıgrımı aştım hadi allahtan hayırlısı bebek kızdı allahım nede güzel olmuştu rabbim ya bayıldım gelinlik gibi 40 mevlütü giydrimişledi gözlerimi alamadım bri komşum bebege bakarken bana baktı ay ne utandım rabbim olmayanlara içindede bana nasip etsin işşallah
belinay kız kaçtır selam veriyom neden allahım selamını almıyosun küsmüyüz yoksa
sevinç karısı demin burdaydı nere gitti hatun
canım ben tedaviye ragmen çatlatma ignesinne ragmen hamile kalamadım sogan krü yaptım o ay hamile kaldım adetime 15 gün kala yaptım benhoş bebegimi 5 aylıken kaybettim
tek belirti bacak ağrsı bi de kasıklarımda batma oluo ara ara.az öncelerde yaptım ovlsyon testi silik çıktı ikinci çizgi.ben aslnda geçen ay 9unda adet oldum.ama çatlatma iğnesinden 14 ya da 15,günü adet oluomş sanırım öle okudum.öyleyse eğer 5 ya da 6sında olmam gerek.bilmyorum yani
bide tutmassa cok uzulur
sevınc nereye kayboldu :26::26::26::26:
Selammm napiyosunuz canim sikildi kayinvalidemgile gittik off yuregim sikildi herkesinsurati bes kariss ruhum sikildii bende suratsiz suratsiz oturdum pofff
ben gecen ay catlma ıgnesı vuruldugumda 14 gun olunca hemen kan verdım cıkıyo dıyecanım acele etme bekle inşallah bebegın sneledır bende hec belırtı yok bı ıkı batta kasıgım o ama cok tursu yıyorum o belırtıyse
Ben bir kez tüp bebek denedim ama olmadı
Eğer imkanım olsaydı sonuna kadar denerdim yine pes etmeden
Ama malesef imkanlarım kısıtlı.
Şimdide çok üzülüyor ama
hepsı aynı model canım takma
beklemekten başka çare yok nasip bakalım inş güzel haberleri verirz burda
Hee yaaa adet oldunmuuu canimm
kac yasındasın ne zmandır ıstıyon sorun ne tup bebk hakkı bı defamı :44::44::44::44:
28 yaşındayım.
4 yılı aşkındır bebek sahibi olmaya çalışıyorum.
Hayır canım 1 kez değil ama maddi olarak çok maliyetli ve ve veee uzar gider.
Sorun önce tüpüm tıkalı sanıyorduk yani filimde öyle çıkmıştı.2. filimde problem çıkmadı rahim filminde.
Şu anda sebepsiz malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?