inşallah canım takma kafana
yok kuzum ben daha 7 de gunum daha var
inşallah en yakın zamanda olur cocuklarımız canım.. walla bence stres herseyin sebebi ama bu iş de unutularak yapılmyo ki yaaa
28 yaşındayım.
4 yılı aşkındır bebek sahibi olmaya çalışıyorum.
Hayır canım 1 kez değil ama maddi olarak çok maliyetli ve ve veee uzar gider.
Sorun önce tüpüm tıkalı sanıyorduk yani filimde öyle çıkmıştı.2. filimde problem çıkmadı rahim filminde.
Şu anda sebepsiz malesef.
Biz foss ciktikinsallah sen mujde verirsin
evet arada acıyo dun akşam zor uyuydum hep uyandım acısındanacıyomu kuzum ameliyat yerin
yok cnm ben okadar ertelemem en fazla ıkı uc ay daha normal denıcem olmadı yaptırırım kısmet se tutarVilma'cım canım bence şansını denemelisin aşılamada
Erteleme imkanın var ise bide olumlu bakıp ya tutarsa ilk aşılamada diye düşün
Benim bir arkadaşım 9 sene sonunda aşılama ile 2 bebeklerine hamile
9 SENE ERTELEDİ.HAYAT ERTELENMEYECEK KADAR KISA BANA GÖRE.
bide tutmassa cok uzulur
sevınc nereye kayboldu :26::26::26::26:
Amin inşallah ,nsanın beyninin çıkarıp bir kenara koyması lazım bunun için unutamıyo insan
Aslında 2 sene hiç stres yapmadım bekledim hiç düşünmedim ama olmayınca insan depresyona giriyor resmen birde çevre faktörü var tabi ne kadar unutmaya çalışsak unutturmayan.
Aslında uyku ilacı içiptemi yapsak naapsakunutmuş oluruz
evet arada acıyo dun akşam zor uyuydum hep uyandım acısından
yok cnm ben okadar ertelemem en fazla ıkı uc ay daha normal denıcem olmadı yaptırırım kısmet se tutar
evet canım uzulurum ama alıştık artık ya nasıp değilse olmuyo işte
tup bebgı ne zman denedın canım daha erkenmıs ınsalah olur sorunda yokmus pekı rahım fılmın ılk nıye ole cıkmıs cok agrılı bende 2 ay sonra cekınecem ama korkuyorum :18::18:
hehe keşke öyle olsa ilaç içsek :) bu ssefer de ilacın yan etkisi olur canım yine olmaz hehehe :
Canım geçen sene denedim nisanda.
Yanlış çekmişler çünki narkozla çekildim ilkini.
Eğer İstanbul'da isen kesinlikle Radyomarı tavsiye ederim ağrısız sızısız 2 dakikada en son teknolojide makinaları ve kesin sonuç.350 filan sanırım fiyatı yanlış hatırlamıyorsam.
İnşallah olur canım.Ama olucagını bilmiyorum biri dese olucak mutlaka bekle zamanı takmam ama ya olmazsa düşüncesi işte.:18:
ankaradayım canımcokta korkyorum bakalım ınsallah benımkıde temız cıkar
İnfertilite, aslında kısırlık demek değildir.”Gebe kalamama demektir”.Kısırlık kelimesi adı üstünde kısır bir kelimedir. Türkçenin olumsuzluk çağrıştıran bir yansımasıdır.Halk arasında kısırlık tanımı kabul görmüşse ardından hemen suçlama kendini belli etmektedir. “Suç kimdedir?” Oysa bir kabahat yoktur ortada. Bir suçludan da söz etmek yanlıştır.Oysa, olsa olsa altta yatan bir takım hastalıkların, rahatsızlıkların bir belirtisi vardır, karşımızda. Tedavi edilmeyi bekleyen...
Teşhisi halk koyarsa...
Halk arasında kısırlık teşhisi konmuşsa; derhal yakıştırmalar başlar:
Kısır kim, suçlu kim?
Evleneli henüz altı ay olmuşken evde kaynananın, görümcenin sesi yükselmektedir: ”Tembeller..” Konu, komşuya ziyarete gidilse, oradakiler, merakla sorarlar:”Bebek ne zaman?”
Hatta gelinin kendi yakınları, annesi bile beklentilerden kendini alamaz:”Kızım henüz bir şey yok mu?” Bazen “Muayyen gün geldiği haberini alan evdeki eşin de suratı asılabilmektedir.
Şurada bir doktor vardır.”Kısırlığı” tedavi eden... O tavsiye edilir. Bir başkası bir başka doktordan söz eder.
Aman Allah’ ım ne zor iştir bu. Ne etmelidir? Acaba kime gitmelidir? Acaba bu ay da adet görecek miyim? Kaynanam, tekrar başlayacak mı, suallere? Acaba ben eksik miyim? Ben suçlu muyum? Kabahat niçin bendedir?
Komşu gelin, Ayşe evleneli iki ay olmadan hamiledir, ben niçin başaramadım?
Ardından anksiyete, gerginlik, stres, üzüntüler,gerginlikler, psikolojik rahatsızlıklar, hatta maalesef bazen psikiyatrik hastalıklar sökün edebilir.
Oysa bir kabahat yoktur ortada. Bir suçludan da söz etmek yanlıştır. Olsa olsa altta yatan bir takım hastalıkların, rahatsızlıkların bir belirtisi vardır, karşımızda. Tedavi edilmeyi bekleyen...
Çok hoş bir yazı olmuş paylaşmak istedim.
Pazar gunleri izinli yani bugun ewdeydikeyıf banypsu yapıyodur
senın kocan ne zaman ızınlı bugun komsu ıle kayfe ıcmeye gıttın :44:
buyur annem baışımızın üstünde yerin yar sende çok cicisin
sevinççç hatun kalkınız lütfen misafirimiz oturcak oraya
Kuz yazdim ama gitmemis komsunun oglu unv kazandi onu otugara goturdum geldim arabayla.bide tutmassa cok uzulur
sevınc nereye kayboldu :26::26::26::26:
Selammm napiyosunuz canim sikildi kayinvalidemgile gittik off yuregim sikildi herkesinsurati bes kariss ruhum sikildii bende suratsiz suratsiz oturdum pofff
yoo foss diil ben demistim zaatiBiz foss ciktikinsallah sen mujde verirsin
ben o benim Allahim ol ddmis ilk aydan verdi bebeemi cok sukur ama ustune 3 dusuk yaptimKesin okadar zorlanıyoruz ya
Tek ilişkide hamile kalanlara çok şaşıyorum sanki farklı varlıklar gibionlar kadında biz neyiz yav
Mucüzevi insanlar
kime küstün böyle
Pazar gunleri izinli yani bugun ewdeydi
bananem belos kalksin o en kucuk
Kuz yazdim ama gitmemis komsunun oglu unv kazandi onu otugara goturdum geldim arabayla.
boyleydi dimi hepsi ayni cakma model
yoo foss diil ben demistim zaati
ben o benim Allahim ol ddmis ilk aydan verdi bebeemi cok sukur ama ustune 3 dusuk yaptim
:53 kari ddllendinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?