Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah en yakın zamanda olur cocuklarımız canım.. walla bence stres herseyin sebebi ama bu iş de unutularak yapılmyo ki yaaa

Amin inşallah ,nsanın beyninin çıkarıp bir kenara koyması lazım bunun için unutamıyo insan
Aslında 2 sene hiç stres yapmadım bekledim hiç düşünmedim ama olmayınca insan depresyona giriyor resmen birde çevre faktörü var tabi ne kadar unutmaya çalışsak unutturmayan.
Aslında uyku ilacı içiptemi yapsak naapsak unutmuş oluruz

tup bebgı ne zman denedın canım daha erkenmıs ınsalah olur sorunda yokmus pekı rahım fılmın ılk nıye ole cıkmıs cok agrılı bende 2 ay sonra cekınecem ama korkuyorum :18::18:

acıyomu kuzum ameliyat yerin
evet arada acıyo dun akşam zor uyuydum hep uyandım acısından
yok cnm ben okadar ertelemem en fazla ıkı uc ay daha normal denıcem olmadı yaptırırım kısmet se tutar
bide tutmassa cok uzulur

sevınc nereye kayboldu :26::26::26::26:

evet canım uzulurum ama alıştık artık ya nasıp değilse olmuyo işte

hehe keşke öyle olsa ilaç içsek :) bu ssefer de ilacın yan etkisi olur canım yine olmaz hehehe :

vilma sen ne ameliyatı oldun? fred barni ve betiye selam

tup bebgı ne zman denedın canım daha erkenmıs ınsalah olur sorunda yokmus pekı rahım fılmın ılk nıye ole cıkmıs cok agrılı bende 2 ay sonra cekınecem ama korkuyorum :18::18:

Canım geçen sene denedim nisanda.
Yanlış çekmişler çünki narkozla çekildim ilkini.
Eğer İstanbul'da isen kesinlikle Radyomarı tavsiye ederim ağrısız sızısız 2 dakikada en son teknolojide makinaları ve kesin sonuç.350 filan sanırım fiyatı yanlış hatırlamıyorsam.
İnşallah olur canım.Ama olucagını bilmiyorum biri dese olucak mutlaka bekle zamanı takmam ama ya olmazsa düşüncesi işte.:18:

hehe keşke öyle olsa ilaç içsek :) bu ssefer de ilacın yan etkisi olur canım yine olmaz hehehe :

Kesin okadar zorlanıyoruz ya
Tek ilişkide hamile kalanlara çok şaşıyorum sanki farklı varlıklar gibi onlar kadında biz neyiz yav
Mucüzevi insanlar

İnfertilite, aslında kısırlık demek değildir.”Gebe kalamama demektir”.Kısırlık kelimesi adı üstünde kısır bir kelimedir. Türkçenin olumsuzluk çağrıştıran bir yansımasıdır.Halk arasında kısırlık tanımı kabul görmüşse ardından hemen suçlama kendini belli etmektedir. “Suç kimdedir?” Oysa bir kabahat yoktur ortada. Bir suçludan da söz etmek yanlıştır.Oysa, olsa olsa altta yatan bir takım hastalıkların, rahatsızlıkların bir belirtisi vardır, karşımızda. Tedavi edilmeyi bekleyen...

Teşhisi halk koyarsa...

Halk arasında kısırlık teşhisi konmuşsa; derhal yakıştırmalar başlar:

Kısır kim, suçlu kim?

Evleneli henüz altı ay olmuşken evde kaynananın, görümcenin sesi yükselmektedir: ”Tembeller..” Konu, komşuya ziyarete gidilse, oradakiler, merakla sorarlar:”Bebek ne zaman?”

Hatta gelinin kendi yakınları, annesi bile beklentilerden kendini alamaz:”Kızım henüz bir şey yok mu?” Bazen “Muayyen gün geldiği haberini alan evdeki eşin de suratı asılabilmektedir.

Şurada bir doktor vardır.”Kısırlığı” tedavi eden... O tavsiye edilir. Bir başkası bir başka doktordan söz eder.

Aman Allah’ ım ne zor iştir bu. Ne etmelidir? Acaba kime gitmelidir? Acaba bu ay da adet görecek miyim? Kaynanam, tekrar başlayacak mı, suallere? Acaba ben eksik miyim? Ben suçlu muyum? Kabahat niçin bendedir?

Komşu gelin, Ayşe evleneli iki ay olmadan hamiledir, ben niçin başaramadım?

Ardından anksiyete, gerginlik, stres, üzüntüler,gerginlikler, psikolojik rahatsızlıklar, hatta maalesef bazen psikiyatrik hastalıklar sökün edebilir.

Oysa bir kabahat yoktur ortada. Bir suçludan da söz etmek yanlıştır. Olsa olsa altta yatan bir takım hastalıkların, rahatsızlıkların bir belirtisi vardır, karşımızda. Tedavi edilmeyi bekleyen...

ankaradayım canım cokta korkyorum bakalım ınsallah benımkıde temız cıkar

Çok hoş bir yazı olmuş paylaşmak istedim.

çok doğru bi tesbit ellerine sağlık
daha ramazanda köyde yaşlı bi teyze bana dedi kusur kimde diye
bende dedimki kusur bende sanki tedavi ettirecek
kusur ne demekse sanki kendimizin yaptığı bişeymiş gibi ALLAH ın taktiri

keyıf banypsu yapıyodur

senın kocan ne zaman ızınlı bugun komsu ıle kayfe ıcmeye gıttın :44:
Pazar gunleri izinli yani bugun ewdeydi
buyur annem baışımızın üstünde yerin yar sende çok cicisin

sevinççç hatun kalkınız lütfen misafirimiz oturcak oraya
bananem belos kalksin o en kucuk
bide tutmassa cok uzulur

sevınc nereye kayboldu :26::26::26::26:
Kuz yazdim ama gitmemis komsunun oglu unv kazandi onu otugara goturdum geldim arabayla.
Selammm napiyosunuz canim sikildi kayinvalidemgile gittik off yuregim sikildi herkesinsurati bes kariss ruhum sikildii bende suratsiz suratsiz oturdum pofff
boyleydi dimi hepsi ayni cakma model
Biz foss ciktik insallah sen mujde verirsin
yoo foss diil ben demistim zaati
Kesin okadar zorlanıyoruz ya
Tek ilişkide hamile kalanlara çok şaşıyorum sanki farklı varlıklar gibi onlar kadında biz neyiz yav
Mucüzevi insanlar
ben o benim Allahim ol ddmis ilk aydan verdi bebeemi cok sukur ama ustune 3 dusuk yaptim
:53 kari ddllendinmi

bi sinirliyim ki anlatamam.. görümcem kaynanama gitmiş.. bize haber vermeden gizlice aklınca. kaynanamı aradık biz orda olduklarını cıktıklarını söyledi. bana bişey sormak için aramıs dönüş yolunda "biz de geziyoz" diyo. biz hep giderken haber veriyoz haber vermezsek kızarlar onlar gidiyo bi de salak yerine koyuyolar kendilerince bizi. walla kızıyom haaa

kocısın ızınlı sen gezmeyemı gıttın ben kapıda ıkı dk yan daırede kı ıle konustumda ıcerden hadı hadı dıye burnudan geıtrdı

ohf heryerde kucugu dıye hor goruluyom ya kucuk gelınsın kalk bulasık yıka kalk yer ver sen dagıt cayı oyy oyy :97::97:

ayy araba suruyon mu sen ne guzel ya bende ıstıyorum

delırmedım sıkıldım :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…