canıms en şimdi tam anlat bakalım nasıl yapıyon bu arada benim paşa bir rahat vermiyo he klevyede dolanıp duruyo
:44::44::44:baklavacılar çabuk buruya gelin anlatın şu tarifi bana
canım ebn 3 melegimi cennete yolladım işşallah 4 melegim saglıcakla gelir işşallah
ben dedim kaynanalı görümceli yere varma dedim boşver giderse gitsin kız sende kocanla romantik takılsana boşver gitsinler ya
ben geldim karılar öpücüklerimi alayımönce telefona gittim ana kk beni attım şifyerle geri girdimzannetmeyinki çıktım ben çıkıca zaten çıkıyorum derim
Eşin nie alamıyuki sınavlardan geçemiyomu?
Bende dün girdim berbattı
Motordan özellikle kaldıgımı düşünüyorum
motorda elektirikten arza çıkarsa eriyerek arızayı durdurmaya yarayan nedir
Uff düşün düşün bişey erimiyo attım bişey aküyü işaretledim sonra sınavdan çıktım aklıma geldi sigorta geri döndüm kagıdı istedim vermediler
mesala bende yemek konusunda çok titizimdir ama biryere gittiğimde ayıp olmasın diye azda olsa yerim pis bile olsa
ama oda bayağı kendini beğenmiş bişeymiş ALLAH sana kolaylık versin
onunda yokmu kaynanası görümcesi ona nasıl davranıyolar acaba
canıms en şimdi tam anlat bakalım nasıl yapıyon bu arada benim paşa bir rahat vermiyo he klevyede dolanıp duruyo
canım ebn 3 melegimi cennete yolladım işşallah 4 melegim saglıcakla gelir işşallah
ben dedim kaynanalı görümceli yere varma dedim boşver giderse gitsin kız sende kocanla romantik takılsana boşver gitsinler ya
ben geldim karılar öpücüklerimi alayımönce telefona gittim ana kk beni attım şifyerle geri girdimzannetmeyinki çıktım ben çıkıca zaten çıkıyorum derim
gecemıyo canım 2 defa grdı bıda gıtmedı yenıden kayıt oldu onada 1.2 defa grdı gecemedı bıraktı akrabaları dalga gecıyo belınay koyun basına kadar sursun koyda sana versınbana alck artık arabayı bana alck
bende hec sevmem gecen etek ne aldı meger benı kullanıyomus dk face yazdı sonra bı baltım ısı bıttı bıda slm sabah yok
hoşgeldin canım bebek mevlüdüde iyi gitmiş sevindim çok dua ettim senin için güzel geçsin diye
oda oyuncak araba sürsün
Canım bol fındık sarıyorum döküp sıkı sıkı sarıyorum elimle antef baklavası var ya onun gibi kesiyorum pişirip şerbetini döküyorum bitti basit baya
Eşim dükkandada yapıyor restourantı var herkes bayıla bayıla alıyo
Basit yani ama fındıgı bol olucak burma şeklinde yapmıyorum ben onuda annem yapıyo fındıgın içine şeker koyuyo sonra buruyo oklava ile yufkayı kesip pişiriyo ada lezzetli oluyo çayın yanına..
hehe senın surdugun arabaya bınmem dıyo zatı bend eone kımseyı otrmm dedım dıkatımı dagıtrsınız
ben de erkek gibi araba kullanırım binenler şaşırır genelde..
Vermesin boşver canım o selam vermese ne olur
Benimkilerde facede hiç görüşmüyoz beğenmiyoz bile yabancı gibiler hatta dogum günümü bile kutlamazlar ben onlara yazarım herkese cevap verip bana vermezler çokta tın tın tın
Bende duvarlarına yazı yazıyom gözlerin bozuk sanırım yazımı beğenmedinmi yoksa die
Dalga geçiyom beni sinirlendiremezler.Nişanı oldu birinin hatta ben pasta filan yapcaktım kızdırdı beni eşimide aldım gece 2 ye kadar gezmeye gittik gelince sanki öldürecek gibi bakıyolardı
Eşin nie alamıyuki sınavlardan geçemiyomu?
Bende dün girdim berbattı
Motordan özellikle kaldıgımı düşünüyorum
motorda elektirikten arza çıkarsa eriyerek arızayı durdurmaya yarayan nedir
Uff düşün düşün bişey erimiyo attım bişey aküyü işaretledim sonra sınavdan çıktım aklıma geldi sigorta geri döndüm kagıdı istedim vermediler
verirlermi akıllım ben bir girmeye aldım 98 le hemdeee
ben de erkek gibi araba kullanırım binenler şaşırır genelde..
Ne hava atıyon ya ya aslında çalışamadım hiç onlain sınavlardan çözdüm 4 defa filan 98 aldım motorda 100 yok çünki
ama hiç bilmediklerim çıktı ve problemlerim vardı o dönem hiç bir derse girmedim belki bende geçerim şuan 1 yanlışımı biliyorum
Gerisini 13 gün sonra öğrencem olmazsa bidaha girerimkaybetmeyide hiç sevmem hee
keske bende kullansamcok ıstıyommm ayy ben basr basar eım koyune gıderım esım amcası ole yapıyo ekmek almaya dıye cıakr adam bı ararsınkı koyde esıme dıyom bend eole yapacam
keske bende kullansamcok ıstıyommm ayy ben basr basar eım koyune gıderım esım amcası ole yapıyo ekmek almaya dıye cıakr adam bı ararsınkı koyde esıme dıyom bend eole yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?