Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canım bol fındık sarıyorum döküp sıkı sıkı sarıyorum elimle antef baklavası var ya onun gibi kesiyorum pişirip şerbetini döküyorum bitti basit baya
Eşim dükkandada yapıyor restourantı var herkes bayıla bayıla alıyo
Basit yani ama fındıgı bol olucak burma şeklinde yapmıyorum ben onuda annem yapıyo fındıgın içine şeker koyuyo sonra buruyo oklava ile yufkayı kesip pişiriyo ada lezzetli oluyo çayın yanına..

gecemıyo canım 2 defa grdı bıda gıtmedı yenıden kayıt oldu onada 1.2 defa grdı gecemedı bıraktı akrabaları dalga gecıyo belınay koyun basına kadar sursun koyda sana versın bana alck artık arabayı bana alck

amaan kaynanasının zamanında bunlarla bi kötü durumu olmus o zamandan beri kötülermiş. kadın bişey diyo tersliyo hep. öpüşünce -gecen farkettim- yüzünü burusturuyo. cok ayıp cok

wallaa canım hem kaynana hem görümceeee :) biz de kocamla piknige gitmiştik zatiiii :)

hoşgeldin canım bebek mevlüdüde iyi gitmiş sevindim çok dua ettim senin için güzel geçsin diye

bende hec sevmem gecen etek ne aldı meger benı kullanıyomus dk face yazdı sonra bı baltım ısı bıttı bıda slm sabah yok

Vermesin boşver canım o selam vermese ne olur
Benimkilerde facede hiç görüşmüyoz beğenmiyoz bile yabancı gibiler hatta dogum günümü bile kutlamazlar ben onlara yazarım herkese cevap verip bana vermezler çokta tın tın tın
Bende duvarlarına yazı yazıyom gözlerin bozuk sanırım yazımı beğenmedinmi yoksa die
Dalga geçiyom beni sinirlendiremezler.Nişanı oldu birinin hatta ben pasta filan yapcaktım kızdırdı beni eşimide aldım gece 2 ye kadar gezmeye gittik gelince sanki öldürecek gibi bakıyolardı

resmi yok mu? ayrıca neye sarıyoz fındıgı? hiç anlamam böyle tarifleri ben yemek yapamıyom da pek detaylı anlatır mısınn canımmm

benım kzıdıgım konusmamalrı degıl canım nısnalısı askerden gelınce aa bı ıyı oldu bı ıyı oglan gıttı gerı kustu benımd ebegenmezler reım atar elalem begenr bunalr bakr gecer bana lınk atarlarbegenn mı dıye bende begenmem ınadına kzunlerın begemnır yorum yaparım

bende ilk girişte geçtim ama çok çalışmıştım motordan 93 ilk yardımdan 94 trafiktende 94 almıştım
ama eşim 3 kez girmişti anca almıştı hep motordan kalıyodu

verirlermi akıllım ben bir girmeye aldım 98 le hemdeee

Ne hava atıyon ya ya aslında çalışamadım hiç onlain sınavlardan çözdüm 4 defa filan 98 aldım motorda 100 yok çünki
ama hiç bilmediklerim çıktı ve problemlerim vardı o dönem hiç bir derse girmedim belki bende geçerim şuan 1 yanlışımı biliyorum
Gerisini 13 gün sonra öğrencem olmazsa bidaha girerim kaybetmeyide hiç sevmem hee

ben de erkek gibi araba kullanırım binenler şaşırır genelde..

keske bende kullansam cok ıstıyommm ayy ben basr basar eım koyune gıderım esım amcası ole yapıyo ekmek almaya dıye cıakr adam bı ararsınkı koyde esıme dıyom bend eole yapacam

alırsın canım 1 yanlışla kim sınıfta kalmışkii hee

keske bende kullansam cok ıstıyommm ayy ben basr basar eım koyune gıderım esım amcası ole yapıyo ekmek almaya dıye cıakr adam bı ararsınkı koyde esıme dıyom bend eole yapacam

he ben bekarken almıstım zaten 4 sene gezdim istedigim her yeree:)

bu arada sevıcn bıra zonce gecmısde bısey bakıyodum kocıs da hem otellere bakmıs zatı geldıgımde bakıyodu askım suprızmı yapacan dedım

karılar şeftali reçeli yapıyom şu anda ben reçellerimi hep pişirir günlendirir kavanoza öyle koyarım
nette okudum şeftali reçelini sıcak sıcak kavanoza koyun ağzını kapatıp ters çevirin diyor böyle yapan oldumuki:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…