resmi yok mu? ayrıca neye sarıyoz fındıgı? hiç anlamam böyle tarifleri ben yemek yapamıyom da pekdetaylı anlatır mısınn canımmm
bu arada sevıcn bıra zonce gecmısde bısey bakıyodum kocıs da hem otellere bakmıs zatı geldıgımde bakıyodu askım suprızmı yapacan dedım
yok gidemiyecenki tatile
nıye yaaa nıyee:84::84::84: esım dedı ama askım ecık daya dayan cok gezecez ben bus en toplasın 1 ay dısarı cıkmadımm
oda oyuncak araba sürsün
bende dua ettim karı mevlide gidiyor beni bunalıma soktuda giitti
verirlermi akıllım ben bir girmeye aldım 98 le hemdeee
Ne hava atıyon ya ya aslında çalışamadım hiç onlain sınavlardan çözdüm 4 defa filan 98 aldım motorda 100 yok çünki
ama hiç bilmediklerim çıktı ve problemlerim vardı o dönem hiç bir derse girmedim belki bende geçerim şuan 1 yanlışımı biliyorum
Gerisini 13 gün sonra öğrencem olmazsa bidaha girerimkaybetmeyide hiç sevmem hee
karılar şeftali reçeli yapıyom şu anda ben reçellerimi hep pişirir günlendirir kavanoza öyle koyarım
nette okudum şeftali reçelini sıcak sıcak kavanoza koyun ağzını kapatıp ters çevirin diyor böyle yapan oldumuki:26::26:
karılar şeftali reçeli yapıyom şu anda ben reçellerimi hep pişirir günlendirir kavanoza öyle koyarım
nette okudum şeftali reçelini sıcak sıcak kavanoza koyun ağzını kapatıp ters çevirin diyor böyle yapan oldumuki:26::26:
paşa tarifi yazar canı m yufkanın üstünde ona göre yapsana ben yapmıştım çok güzel oluyor kaçacağın zaman hep söylemiyon bi kerem
bende bildiğim iki soruyu yanlış yazmışım sınavdan çıkınca aklım başıma geldi ama iş işten geçmişti nasıl sinir oluyorum
eşimde diyorki geçtin işte ha 98 ha 96 önemli olan geçmek
inşallah geçersin bende hiç bi dersi kaçırmadım ama evimin yanındaydı kurs ondan
ben reçellerimi kompostalarımı hep sıcak sıcak kapatır ters çeviririm yıllardır anemde ablamlarda hep böyle yaparlar
o arkadaşımla konuşuyorum çok aglıyordönücem biradan
içime öyle doğuyorrrrrrrrr
reçelimi sıcak sıcak kavanoza koyup geliyorummmmm
İnşallah ben bi kayıt yaptırdım birde sınav belgemi almaya gittim uzaktı hem bide ramazandıters zamana denk geldi bide evi terketmiştim
bugun benım yedıgı ordu yese doyardı cok karıstrdım az az ama sık yedım suan gene acıktım esım bugun nıye doymadın dıyo:125::125:
İnşallah ben bi kayıt yaptırdım birde sınav belgemi almaya gittim uzaktı hem bide ramazandıters zamana denk geldi bide evi terketmiştim
kısın da ızın kullansa bı yere gıtmeyız ama kesın uladag gıdecez yılbasında off kısın tatılmı olurmus bu sene denzı gıdemeyecemmı ya
bı kavonazda bana yollaben ıncırı cok severım ama hazır alıyok
a aranızda EKMEK YAPMA MAKINESI KULLANAN VARMI? ben aldım ama hala sıftak yok recel yapılıyomus
bı kavonazda bana yollaben ıncırı cok severım ama hazır alıyok
a aranızda EKMEK YAPMA MAKINESI KULLANAN VARMI? ben aldım ama hala sıftak yok recel yapılıyomus
kaynanam kullanıyor sinbonunmuş ne gereği varsaa
benim yok ama çok istiyorum
kek falanda oluyormuş
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ewimi terkettin
denizmi kaldı kış geliyorr
kaynanam kullanıyor sinbonunmuş ne gereği varsaa
anam evi niye terkettin
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ewimi terkettin
denizmi kaldı kış geliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?