Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

resmi yok mu? ayrıca neye sarıyoz fındıgı? hiç anlamam böyle tarifleri ben yemek yapamıyom da pek detaylı anlatır mısınn canımmm

Resmi yok valla canım eşimin siteyede baktım yok
Kız Allah iyiliğini versin yufkaya sarcan içine serpcen yufkanın sonra sıkı sıkı sarcan rulo şeklinde yufkayı sonra 4,5 cm kesip tepsiye dizcen bu kadar basit tepsinin altını yağlaman lazım ama
sonra tatlı soğuyunca şerbeti dökücen sıcak sıcak..

oda oyuncak araba sürsün

bende dua ettim karı mevlide gidiyor beni bunalıma soktuda giitti

olsun paşa iyi olsunda biz bunalıma girsekte olur

verirlermi akıllım ben bir girmeye aldım 98 le hemdeee

bende bildiğim iki soruyu yanlış yazmışım sınavdan çıkınca aklım başıma geldi ama iş işten geçmişti nasıl sinir oluyorum
eşimde diyorki geçtin işte ha 98 ha 96 önemli olan geçmek

inşallah geçersin bende hiç bi dersi kaçırmadım ama evimin yanındaydı kurs ondan

ben reçellerimi kompostalarımı hep sıcak sıcak kapatır ters çeviririm yıllardır anemde ablamlarda hep böyle yaparlar

Son düzenleme:

Annem menemeni öle yapıyo aynı dediğin gibi zararı olmaz bence öylede yapabilirsin hava almasın diyedir sıcak koyunca daha ii oluyo galiba
Bilgim yok bi kez böğürtlen reçeli yaptım facia oldu kap katı bildiğin gibi yap yada sen bence daha önce yaptıysan.

bugun benım yedıgı ordu yese doyardı cok karıstrdım az az ama sık yedım suan gene acıktım esım bugun nıye doymadın dıyo :125::125:

İnşallah ben bi kayıt yaptırdım birde sınav belgemi almaya gittim uzaktı hem bide ramazandı ters zamana denk geldi bide evi terketmiştim

bugun benım yedıgı ordu yese doyardı cok karıstrdım az az ama sık yedım suan gene acıktım esım bugun nıye doymadın dıyo :125::125:
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
İnşallah ben bi kayıt yaptırdım birde sınav belgemi almaya gittim uzaktı hem bide ramazandı ters zamana denk geldi bide evi terketmiştim
ewimi terkettin
kısın da ızın kullansa bı yere gıtmeyız ama kesın uladag gıdecez yılbasında off kısın tatılmı olurmus bu sene denzı gıdemeyecemmı ya

denizmi kaldı kış geliyorr

anam evi niye terkettin

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ewimi terkettin

denizmi kaldı kış geliyorr

Boşanmak için
Ama döndüm 1 ay sonra uzun hikaye arkadaşlar
4 sene sonra ilk kez terkettim çoook sabırlı ve hayata hep gülerek bakan bi insanım aslında
eve gittim gülüyorum hala annem ağlaman gerekmezmi diyo ben gülüyorum
Hastaneye bile gittik
Öyle yani sebebi küçük değildi terketmemin yine boşanmayı düşünüyorum ama şuan bi şans daha biraz daha kazık atsın die sanırım
Verdim ii kullanmazsa şansını Abbas yolcu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…