bi sinirliyim ki anlatamam.. görümcem kaynanama gitmiş.. bize haber vermeden gizlice aklınca. kaynanamı aradık biz orda olduklarını cıktıklarını söyledi. bana bişey sormak için aramıs dönüş yolunda "biz de geziyoz" diyo. biz hep giderken haber veriyoz haber vermezsek kızarlar onlar gidiyo bi de salak yerine koyuyolar kendilerince bizi. walla kızıyom haaa
bi sinirliyim ki anlatamam.. görümcem kaynanama gitmiş.. bize haber vermeden gizlice aklınca. kaynanamı aradık biz orda olduklarını cıktıklarını söyledi. bana bişey sormak için aramıs dönüş yolunda "biz de geziyoz" diyo. biz hep giderken haber veriyoz haber vermezsek kızarlar onlar gidiyo bi de salak yerine koyuyolar kendilerince bizi. walla kızıyom haaa
ıcımden gelen smıley paylastım bazen gelıyolar abla
kocısın ızınlı sen gezmeyemı gıttın ben kapıda ıkı dk yan daırede kı ıle konustumda ıcerden hadı hadı dıye burnudan geıtrdı
ohf heryerde kucugu dıye hor goruluyom ya kucuk gelınsın kalk bulasık yıka kalk yer ver sen dagıt cayı oyy oyy :97::97:
ayy araba suruyon mu sen ne guzel ya bende ıstıyorum
delırmedım sıkıldım :26::26:
Bidaha sende haber vermebelki anasiyla konusacak dertlesecek gelinin yaninda olurmu sen el gizisin unuttunmu giz yarinda seminerler basliyor haaa
sende bidahaki gidişinde ona haber verme biranda karar verdik gittik de kalsın böyle
ALLAH ım bende kaynanam yaşasaydı anlaşabilirmiyiz diye merak ediyorum salakmıyım neyim otur oturduğun yerde işte rahatmı batıyor
sevınc faceya gelsene bı bendne bıktım bılıyom ama :101::101::101::101::44::44::44:
çok doğru bi tesbit ellerine sağlık
daha ramazanda köyde yaşlı bi teyze bana dedi kusur kimde diye
bende dedimki kusur bende sanki tedavi ettirecek
kusur ne demekse sanki kendimizin yaptığı bişeymiş gibi ALLAH ın taktiri
Rahat batmis anlasildisende bidahaki gidişinde ona haber verme biranda karar verdik gittik de kalsın böyle
ALLAH ım bende kaynanam yaşasaydı anlaşabilirmiyiz diye merak ediyorum salakmıyım neyim otur oturduğun yerde işte rahatmı batıyor
kocısın ızınlı sen gezmeyemı gıttın ben kapıda ıkı dk yan daırede kı ıle konustumda ıcerden hadı hadı dıye burnudan geıtrdı
ohf heryerde kucugu dıye hor goruluyom ya kucuk gelınsın kalk bulasık yıka kalk yer ver sen dagıt cayı oyy oyy :97::97:
ayy araba suruyon mu sen ne guzel ya bende ıstıyorum
delırmedım sıkıldım :26::26:
kime gelmiyoki
elbet sende büyüyecen ozaman bu sıfattan kurtulursun bak bana kimse kalk diyomu
ama önceden bizede derlerdi gencecik insan yorulurmuymuş bilmem neymiş nasıl deli olurdum
ne yapıyonuz kız facede:44:bilmediğimiz
Rahat batmis anlasildi
benimkide izin vermez kandirdim 5 dk diye kactim :101:
he canim 8 senedir kullaniyom :101:
walla si,nirimi eşimden cıkarıyom agzıma ne gelirse sölüyomm. sorma hiç gitmk istmeiyom semineree.. bu okula yeni geldim hiç alışamadım yaa
walla kaynanamın bişeyi yok da görümcem az degişik. cok titiz mesela eve gelince herseyi eline alıp inceliyo. mesela bulasık yıkamısım bardagı eline alıp kaldırıp bakıyo pis mi diye. sonraa işte bi yemek yapıyon " ben daha iyi yaparım bunu" der. hiç bi pasta yemek begenmez tek kendi yaptıgını begenir.. tövbeeeee..
bu zamana kadar sustum hiç ses etmedim iyice coştu.. mesela bişey diyom "gelinlere de laf söylenmiyo" diyo. sanki kendi gelin degil yaaa allah allahhhhhhhhhhhhhh
Nazemir ben seni nerden hatırlıyorum arkadaşım birliktemi tüp bebek denemiştik ninsanda geçen sene :26:
Bana da soruyolar
Bu sene eşimin köyünde babaannesi sürekli sorun kimde nie olmuyo bütün ailesi vardı eşimin bende dedim eşim kısır hepsi sustu
bende ıstıyorum hatta esım tatıldn sonra demsıtı ehlıyete yzdıracam madem gıtmıyoz sımdık deyımde yazdırsın o alamıyo ben alayım
canıms en şimdi tam anlat bakalım nasıl yapıyon bu arada benim paşa bir rahat vermiyo he klevyede dolanıp duruyoBen yapıyorum ama farklı bolca fındık döküyorum içine sonra sarıyorum sonra 4 cm civarında kesiyorum fıstıklı sarma gibi fındık sarma yapıyorum gayet güzel oluyo.
Hatta eşim benden kıskandı kendide dükkanında yapıyor..
:44::44::44:baklavacılar çabuk buruya gelin anlatın şu tarifi banayok askım ne kusu ya yazdım ogun sen kactın gıttın kustun zannettık
hazrı baklavayı gecen konusyolardı oklavaya sarıyosun buzuyon falan dıye sara ablayla hadısmı konusyodu ole bısey :44::44::44:
bu arada hadıs nerde
canım ebn 3 melegimi cennete yolladım işşallah 4 melegim saglıcakla gelir işşallahBenimde tam ozamanlarım başlasammı acaba.Başın sağolsun canım Rabbim inşallah tekrar hamile kalıp bebeğini kucagına almayı nasip etsin
Yav bu börümceler ne uyuz arkadaş sanırsın kuma gitmişiz üstlerine
Benide dellendiriyolar laf koymalar filan bende sessizce agız ucuyla koyup lafı geçiyom sohbete hahha bide bi gülüş Allahtan gülüşümüz on numara
Keyfimi kaçıramazlar benim
Anca eşim kaçırır
bende ıstıyorum hatta esım tatıldn sonra demsıtı ehlıyete yzdıracam madem gıtmıyoz sımdık deyımde yazdırsın o alamıyo ben alayım
Nazemir ben seni nerden hatırlıyorum arkadaşım birliktemi tüp bebek denemiştik ninsanda geçen sene :26:
Bana da soruyolar
Bu sene eşimin köyünde babaannesi sürekli sorun kimde nie olmuyo bütün ailesi vardı eşimin bende dedim eşim kısır hepsi sustu
Rahat batmis anlasildi
benimkide izin vermez kandirdim 5 dk diye kactim :101:
he canim 8 senedir kullaniyom :101:
Eşin nie alamıyuki sınavlardan geçemiyomu?
Bende dün girdim berbattı
Motordan özellikle kaldıgımı düşünüyorum
motorda elektirikten arza çıkarsa eriyerek arızayı durdurmaya yarayan nedir
Uff düşün düşün bişey erimiyo attım bişey aküyü işaretledim sonra sınavdan çıktım aklıma geldi sigorta geri döndüm kagıdı istedim vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?