Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bidaha sende haber verme belki anasiyla konusacak dertlesecek gelinin yaninda olurmu sen el gizisin unuttunmu giz yarinda seminerler basliyor haaa

sende bidahaki gidişinde ona haber verme biranda karar verdik gittik de kalsın böyle
ALLAH ım bende kaynanam yaşasaydı anlaşabilirmiyiz diye merak ediyorum salakmıyım neyim otur oturduğun yerde işte rahatmı batıyor

ıcımden gelen smıley paylastım bazen gelıyolar abla

kime gelmiyoki

elbet sende büyüyecen ozaman bu sıfattan kurtulursun bak bana kimse kalk diyomu
ama önceden bizede derlerdi gencecik insan yorulurmuymuş bilmem neymiş nasıl deli olurdum

Bidaha sende haber verme belki anasiyla konusacak dertlesecek gelinin yaninda olurmu sen el gizisin unuttunmu giz yarinda seminerler basliyor haaa

walla si,nirimi eşimden cıkarıyom agzıma ne gelirse sölüyomm. sorma hiç gitmk istmeiyom semineree.. bu okula yeni geldim hiç alışamadım yaa

walla kaynanamın bişeyi yok da görümcem az degişik. cok titiz mesela eve gelince herseyi eline alıp inceliyo. mesela bulasık yıkamısım bardagı eline alıp kaldırıp bakıyo pis mi diye. sonraa işte bi yemek yapıyon " ben daha iyi yaparım bunu" der. hiç bi pasta yemek begenmez tek kendi yaptıgını begenir.. tövbeeeee..

bu zamana kadar sustum hiç ses etmedim iyice coştu.. mesela bişey diyom "gelinlere de laf söylenmiyo" diyo. sanki kendi gelin degil yaaa allah allahhhhhhhhhhhhhh

Nazemir ben seni nerden hatırlıyorum arkadaşım birliktemi tüp bebek denemiştik ninsanda geçen sene :26:
Bana da soruyolar
Bu sene eşimin köyünde babaannesi sürekli sorun kimde nie olmuyo bütün ailesi vardı eşimin bende dedim eşim kısır hepsi sustu

Rahat batmis anlasildi

benimkide izin vermez kandirdim 5 dk diye kactim :101:
he canim 8 senedir kullaniyom :101:

kime gelmiyoki

elbet sende büyüyecen ozaman bu sıfattan kurtulursun bak bana kimse kalk diyomu
ama önceden bizede derlerdi gencecik insan yorulurmuymuş bilmem neymiş nasıl deli olurdum

aaa sorma balaya esım kuzenlerınden ılk gelın benımm kucgum dıye mutfakdan hec cıkamıyom gecen kuzenı askare gıttı ayy ayaklarım eve geldıgımde sısmısdı benden sonra gelen yaparmı bılmem hec yenge olack gıbı bı hıss yok

Yav bu börümceler ne uyuz arkadaş sanırsın kuma gitmişiz üstlerine
Benide dellendiriyolar laf koymalar filan bende sessizce agız ucuyla koyup lafı geçiyom sohbete hahha bide bi gülüş Allahtan gülüşümüz on numara
Keyfimi kaçıramazlar benim
Anca eşim kaçırır

mesala bende yemek konusunda çok titizimdir ama biryere gittiğimde ayıp olmasın diye azda olsa yerim pis bile olsa
ama oda bayağı kendini beğenmiş bişeymiş ALLAH sana kolaylık versin
onunda yokmu kaynanası görümcesi ona nasıl davranıyolar acaba

süper demişsin
bende ıstıyorum hatta esım tatıldn sonra demsıtı ehlıyete yzdıracam madem gıtmıyoz sımdık deyımde yazdırsın o alamıyo ben alayım

alsın tabe işinin adı nee

canıms en şimdi tam anlat bakalım nasıl yapıyon bu arada benim paşa bir rahat vermiyo he klevyede dolanıp duruyo
:44::44::44:baklavacılar çabuk buruya gelin anlatın şu tarifi bana
Benimde tam ozamanlarım başlasammı acaba.Başın sağolsun canım Rabbim inşallah tekrar hamile kalıp bebeğini kucagına almayı nasip etsin
canım ebn 3 melegimi cennete yolladım işşallah 4 melegim saglıcakla gelir işşallah

ben dedim kaynanalı görümceli yere varma dedimboşver giderse gitsin kız sende kocanla romantik takılsana boşver gitsinler ya
ben geldim karılar öpücüklerimi alayımönce telefona gittim ana kk beni attım şifyerle geri girdimzannetmeyinki çıktım ben çıkıca zaten çıkıyorum derim

bende hec sevmem gecen etek ne aldı meger benı kullanıyomus dk face yazdı sonra bı baltım ısı bıttı bıda slm sabah yok

bende ıstıyorum hatta esım tatıldn sonra demsıtı ehlıyete yzdıracam madem gıtmıyoz sımdık deyımde yazdırsın o alamıyo ben alayım

Eşin nie alamıyuki sınavlardan geçemiyomu?
Bende dün girdim berbattı
Motordan özellikle kaldıgımı düşünüyorum
motorda elektirikten arza çıkarsa eriyerek arızayı durdurmaya yarayan nedir
Uff düşün düşün bişey erimiyo attım bişey aküyü işaretledim sonra sınavdan çıktım aklıma geldi sigorta geri döndüm kagıdı istedim vermediler

paşa tarifi yazar canı m yufkanın üstünde ona göre yapsana ben yapmıştım çok güzel oluyor kaçacağın zaman hep söylemiyon bi kerem

bilmem bende seni başka topiklerde adını listelerde görüyodum
ama umut bizim olsunun topiğine yazıyodum geçen sene sende yazmıştın sanki :44tüp bebeğe ara verip doğal yolla olsun diyenler)topiği
bende soranlara tedavide oluyorum olmuyor diyorum hemen şu doktorada git diyolar yada susyorlar

Rahat batmis anlasildi

benimkide izin vermez kandirdim 5 dk diye kactim :101:
he canim 8 senedir kullaniyom :101:

heralde galiba sanırsam:44:

verirlermi akıllım ben bir girmeye aldım 98 le hemdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…