hoşgeldin hacercim...
canım inşallah tedavinden sonra hamile kalırsın canım...enazından buna neyin engel olduğunu biliyosunuz..
çok şükür herşeyin bir çözümü var canım...inşallah hayırlıısyla miyomlardan kurtulur,çatır çatır bebişler doğururusun
sevgilimmmmmm senden bahsediyodummm beeeeeeeeeen
erenaya not:
ayol tezahürat yapıyosda noluyo yüsümüze bakan yok
teşekkür ederim hayatım sen nasılsınnnnn
evet tatlım ya birlikte yapıcaktık ama kısmet degilmiş sen bir olda belki sana inat benimkide geliverir tatlımmbu ay kullanıcam bir aylık sanırsam sonra kontrole gidicem bakalım ne diyecek ona göre baslıcam bende calısmalara kuzumm insallah canım agzından bal damlıyooo bebegim sende insallah bu ay kalırsında bizde bir parti yaparızzzz
ev hanımı olunca öyle oluyo canım yaa. erken kaltım ama kahvaltıydı kocayı işe göndermeydi etrafı toplamaydı derken ancak nete girebildim.
günaydın cnm nerelersdeydin kaç gündr bakalımgünaydın kızlarrrr
smin canım ben,m.şimdi çıkıyorum,gene gelirim inşallah
herkeze sevgiler
rabbim hepimizin hasretlerini dindirsin inşallah.
hoş geldin hacercim.saolasın dolunayım, doktora gittik ameliyat dedi bakalım hamile deilsem bu ay adet olursam ameliyat olucam hayılısı hakkımızda
saolasın dolunayım, doktora gittik ameliyat dedi bakalım hamile deilsem bu ay adet olursam ameliyat olucam hayılısı hakkımızda
günaydın kızlarrrr
insallah kuzum allahtan ümit kesilmezz hayırlısı olsun hakkımızdabende iyim tatlım yaptım bitki çayımı oturdum
inşallah tatlım benimmm valla uğraşıp dudruyrum bende bitkilerle çöplerle
inşalah işe yarar benim çöplerdesenin ilaçlarda tatlımmm
canım çalışıyosun dimi sen
işten mi çıkcan yoksa tatlım hayırdır?
bende iyim tatlım yaptım bitki çayımı oturdum
valla haklısın evde olunca zaman cabuk gecyo anlamıyon brseyy her yeri topla et derken aksam oluvermiş benim hafta sonumun bir günü işle geciyo valla bir bakıyom aksam olmus hic oturmuyom valla hafta sonu bir dinlenemiyom bile valla evime kadında geliyo ama ben gende onun yaptıgını begenemiyom iste alıskanlık edinmişim baskasının yaptıgının üstüne bende yapmam lazım esimde kızıyo bana napıyım diyomm eve bakamadım diyom evin nesi varki diyo gece bile ev siliyom güzel koksun diyee yatmadan önce öyle valla
günaydın cnm nerelersdeydin kaç gündr bakalım
insallah kuzum allahtan ümit kesilmezz hayırlısı olsun hakkımızda
calısıyorum tatlımm evet nisan gidi borçlerım bitiyo cıkmayı düsünüyorumm artık evimin hanımı olmak istiyorum eve cocuklarımın annesi insallah allah nasip kısmet edersebide bebek battaniyesi yapmak istyorum ama zincir bile cekmey bilmiyorum nasıl olucak yaa :44::44::26::26:
cewoocumm sende hoşgeldin valla başağın elinden zor kutulacaksın gibime geliyooo
nerelerdesin bakalımmm çokmu işin vardı da ihmal ettin bizii
baak biz hem çalışıyoz hem örgü örüyos hemde burda yazıyoss:126:
oooh afiyet olsun canım benimmm. ne çayı içiyon bakiim
sağol tatlımcivanperçemi,aslanpençesi,çobançantası,karanfil ve bikaç damla limon lu bir karışım herşey bebiş için
ohh ne güzel düşman çatlatın bakalımeşim cumartesi, pazar çalışmıyo gezdik bol bol :) perşembe cuma da ablamdaydımmm ancak gelebildim yanınıza
hevesimi kırdın işteben hepsini yerim canım.sen hazırlayana kadar dolunayın tabağını bitireyim,akabine seninkine dalarım
yaa sen annemi tanımıyon kuzu beni varya dörtdöndürür eğer dağınık olsun evimmayyy merak etme annen seni okkadan çok seviyokii..senin yüüzne bakmaktan
evin dağınıkmıymış topluymuş dikkat bile etmez:)
benim kaynanam ypmaz ööle valla oh otururuz aşağı çaylar kahveler....evet haklısın.
Eve ocağa dikkat etme olayını kaynana yaparMort kaynana
Yeşilcim günaydın annem yeni mi kalktın
günaydın kızlarrrr
rahimin oldugu yer yumruk gibi oldu agridi gaz sancisi oldu
kasik agrisi oldu neyse iliski esnasin da agri olmadi acimadi yani(namazdan oncepamuk koymustum) simdi pamugu cikardim pespembe akinti var
acep bu neki
yumurta catlarken
hafif kan gorulebilirde bn buna anlam veremedim
acaba simdimi bn yumurtladim
gayet pembe bir akinti
hani yumurtan catlayinca sari akinti gelir ya yapiskan onun pembesi buda valla gokkusagi gibi olduk heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?