Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saolasın dolunayım, doktora gittik ameliyat dedi bakalım hamile deilsem bu ay adet olursam ameliyat olucam hayılısı hakkımızda

teşekkür ederim hayatım sen nasılsınnnnn

bende iyim tatlım yaptım bitki çayımı oturdum

inşallah tatlım benimmm valla uğraşıp dudruyrum bende bitkilerle çöplerle
inşalah işe yarar benim çöplerde senin ilaçlarda tatlımmm

ev hanımı olunca öyle oluyo canım yaa. erken kaltım ama kahvaltıydı kocayı işe göndermeydi etrafı toplamaydı derken ancak nete girebildim.

valla haklısın evde olunca zaman cabuk gecyo anlamıyon brseyy her yeri topla et derken aksam oluvermiş benim hafta sonumun bir günü işle geciyo valla bir bakıyom aksam olmus hic oturmuyom valla hafta sonu bir dinlenemiyom bile valla evime kadında geliyo ama ben gende onun yaptıgını begenemiyom iste alıskanlık edinmişim baskasının yaptıgının üstüne bende yapmam lazım esimde kızıyo bana napıyım diyomm eve bakamadım diyom evin nesi varki diyo gece bile ev siliyom güzel koksun diyee yatmadan önce öyle valla

günaydın kızlarrrr
günaydın cnm nerelersdeydin kaç gündr bakalım
şimdi çıkıyorum,gene gelirim inşallah
herkeze sevgiler
rabbim hepimizin hasretlerini dindirsin inşallah.
smin canım ben,m.
yine gel bekl,yoruz
saolasın dolunayım, doktora gittik ameliyat dedi bakalım hamile deilsem bu ay adet olursam ameliyat olucam hayılısı hakkımızda
hoş geldin hacercim.
nasılsın kuzum

hoşgeldin canım..geçmiş olsunnn...tam olarak neyin varmış tatlım?

inşallahhhh hayırlısıyla ameliyatınıda atlatıcaksın canım ve hemennn hamiş kalacaksınnnn

tabiiii şuanda hamiş değilsen:)

cewoocumm sende hoşgeldin valla başağın elinden zor kutulacaksın gibime geliyooo
nerelerdesin bakalımmm çokmu işin vardı da ihmal ettin bizii

baak biz hem çalışıyoz hem örgü örüyos hemde burda yazıyoss:126:
günaydın kızlarrrr

Son düzenleme:
bende iyim tatlım yaptım bitki çayımı oturdum

inşallah tatlım benimmm valla uğraşıp dudruyrum bende bitkilerle çöplerle
inşalah işe yarar benim çöplerde senin ilaçlarda tatlımmm
insallah kuzum allahtan ümit kesilmezz hayırlısı olsun hakkımızda
canım çalışıyosun dimi sen
işten mi çıkcan yoksa tatlım hayırdır?

calısıyorum tatlımm evet nisan gidi borçlerım bitiyo cıkmayı düsünüyorumm artık evimin hanımı olmak istiyorum eve cocuklarımın annesi insallah allah nasip kısmet edersebide bebek battaniyesi yapmak istyorum ama zincir bile cekmey bilmiyorum nasıl olucak yaa:44::44::26::26:

fıstıklar hepinize afiyet olsun...ben mama yemeye gidiyomm bakalım ahçımız bugün neler döktürmüş..

(ne döktürecek klasik kuru-pilav döktürmüştür yine)

valla yaa hele çalışan bayanlara Allah yardım etsin çok zor. ben çalışmıyorum ama kocam sağ olsun çok dağınıktır bütün günüm arkasnı toplamakla geçiyo :)

canım sende bu heves varken hemencik öğrenirsin bebiş battaniyesini yapmayı
ben ev hanımı oldum mecburen ama mutluyum bu halimden işimi sevmiyorum
Allah gönlüne göre versin inşallah canımmm

hooşşbuldum tatlımm. azcık ihmal ettim valla ama neyse acısını çıkartırız :) ayy ben hiç örgü öremiyom çok sıkılıyom örgü örerken yaa

sağol tatlım civanperçemi,aslanpençesi,çobançantası,karanfil ve bikaç damla limon lu bir karışım herşey bebiş için

işe yarıyo mu ki, birde hangi probleme iyi geliyomuş. bende hayıt içiorum 1 haftadır. inşallah amacımıza ulaşabiliriz

rahimin oldugu yer yumruk gibi oldu agridi gaz sancisi oldu
kasik agrisi oldu neyse iliski esnasin da agri olmadi acimadi yani(namazdan oncepamuk koymustum) simdi pamugu cikardim pespembe akinti var

acep bu neki
yumurta catlarken
hafif kan gorulebilirde bn buna anlam veremedim
acaba simdimi bn yumurtladim
gayet pembe bir akinti
hani yumurtan catlayinca sari akinti gelir ya yapiskan onun pembesi buda valla gokkusagi gibi olduk heeee

Son düzenleme:
ben hepsini yerim canım.sen hazırlayana kadar dolunayın tabağını bitireyim,akabine seninkine dalarım
hevesimi kırdın işte

ayyy merak etme annen seni okkadan çok seviyokii..senin yüüzne bakmaktan

evin dağınıkmıymış topluymuş dikkat bile etmez:)
yaa sen annemi tanımıyon kuzu beni varya dörtdöndürür eğer dağınık olsun evimm

evet haklısın.
Eve ocağa dikkat etme olayını kaynana yapar Mort kaynana

Yeşilcim günaydın annem yeni mi kalktın
benim kaynanam ypmaz ööle valla oh otururuz aşağı çaylar kahveler....
annem daha eziyet veriyo kaynanamdann
günaydın kızlarrrr

günaydın cewooo

gebelik olduğunda yerleşme kanaması diye bişi olurmuşş kıs seninkide öle olmasınnn
kıs bu ayki hamişimiz sen mi olucan yoksaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…