- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
evet yaa kızcağız anne olabilmek için nelere katlanıyo...
hoşgeldinnn annelerin en güzelii
kırıntıda ne demek baak ben sana tabak hazırlamıştım buyur canımmm...
ohhh keyif yapmıssın valla bende sevmem ickiyi ama ortam olunca süper gidiyo valla insallah canım temiz cıkar bizimkide cok sigara iciyo valla bende iciyom ama onun kadar degill
iyi kalpli kankam benimkardeleni ben kahvaltıya alcamm sevaba giriyim azıcıkk tamam araştırayım ama bekle
peki cnm sen bundan sonra mı hamile kaldın. ve tek başına mı yaptın bunu.patates kızartır mısın bana?
başakcım ben de sütle maydanozu kaynatarak buhara oturmuştum iki defa ama öyle kovanın üzerine oturmadım ben,rahme zarar vermeyim diye,azcık uzakta durdurdum kovayı canım.
rahmi yumuşatır ve rahmin spermi hüppp diye çekmesini sağlarmış bu yöntem,tabi iltihap varsa da açılma ihtimali olurmuş.
hay sağolasın,sen de olmasan kimse düşünmicekmiş beni
erenay hazırlayana kadar beklemek zorunda kalcaktım
patates kızartır mısın bana?
başakcım ben de sütle maydanozu kaynatarak buhara oturmuştum iki defa ama öyle kovanın üzerine oturmadım ben,rahme zarar vermeyim diye,azcık uzakta durdurdum kovayı canım.
rahmi yumuşatır ve rahmin spermi hüppp diye çekmesini sağlarmış bu yöntem,tabi iltihap varsa da açılma ihtimali olurmuş.
günaydın dünyanın en güzel annesi bende patatesli börek yaptım kalmıs olması lazım al canım kalmıs sanada kısmetlisin kaynanan seviyomuss seniihayırlı günler
acaba o muhteşem kahvaltıdan kırıntılar kaldı mı bana da?
bak karıya bak yaaaahay sağolasın,sen de olmasan kimse düşünmicekmiş beni
erenay hazırlayana kadar beklemek zorunda kalcaktım
iyi kalpli kankam benim
.
ye fıstığımm...vitamin protein olsunn yeğenime:)
sen bakma burdaki hatunlara,nerdeee seni düşünecek bunlar, onların işi gücü birbiriyle didişmek...
şimdi iyiler :13: iki dakka sonra yerler birbirini
eyvallahbaşak bu sana
yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir
eyvallah
fakat belimize niye battaniye sarıyoruz acaba:26:
tmm kankeyto işine bakkıslarr annem aradıı geliyomuş bi evi toplıyıp geliim ben tamammıı rezil olmıyım kadınaaaa
hayır canım,ben bi sene önce uygulamıştım bunu ama bende başarılı olmadı fakat çok eski bi yöntemdir,genelde uygulatırlar bu taraflarda bunu.iyi kalpli kankam benim
peki cnm sen bundan sonra mı hamile kaldın. ve tek başına mı yaptın bunu.
ohhhhhhh,tam yerine düştüm desenebaşak bu sana
yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir
yapmammı kuzu patatesim lezzet garantili hemde babam patatesçi benimm hehehhe
hadi gelde yemek yiyekkkk
günaydın dünyanın en güzel annesi bende patatesli börek yaptım kalmıs olması lazım al canım kalmıs sanada kısmetlisin kaynanan seviyomuss senii
canım peki sen ondan sonramı hamile kaldın kuzummm bende yapıcam bu aksam süt icine maydonozdamı koyuyum ne dersinnn:44::44::44::26::26::26:
bak karıya bak yaaaa
hemende sattı beni yaaaa
kız ben sana şahane sofralar hazırlamak için çırpınayımm cıks cıks sen dolunayın tabağına sat benim soframııııı
sağol kanka yaa sen de düşünmesen beni varya yandım heee
kıslarr annem aradıı geliyomuş bi evi toplıyıp geliim ben tamammıı rezil olmıyım kadınaaaa
günaydın tatlım h.g bzde seni özledik valla bat yoldasım benimm_DoLuNaY,
basakss+,
pinargrkn,
kardelen5233
GÜNAYDIINNN CANLARIMMM
BUGÜN NASILSINIZZZZZZZZ???
ÖZLEDİM SİZİİİ YAAA
hayır canım,ben bi sene önce uygulamıştım bunu ama bende başarılı olmadı fakat çok eski bi yöntemdir,genelde uygulatırlar bu taraflarda bunu.
ohhhhhhh,tam yerine düştüm desene
bu ara en sevdiğim şey patates ve türevleri,hemen girişeyim böreğe ben pek te lezzetliymiş ımmmmmmmm
hayır pınarcım ben ondan sonra hamile kalmadım,maydanoz iltihap varsa iyiymiş,ben bir litre sütle yapmıştım,yarım demette maydanoz ama kokusu muhteşem
kendini haşlamadıktan sonra yapmanın herhangi bi zararı olmaz,hatta fayydası olabilir,yalnız buhardan hemen sonra eşini yakalaman gerek
_DoLuNaY,
basakss+,
pinargrkn,
kardelen5233
GÜNAYDIINNN CANLARIMMM
BUGÜN NASILSINIZZZZZZZZ???
ÖZLEDİM SİZİİİ YAAA
günaydın tatlım h.g bzde seni özledik valla bat yoldasım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?