evet haklısın.ayyy merak etme annen seni okkadan çok seviyokii..senin yüüzne bakmaktan
evin dağınıkmıymış topluymuş dikkat bile etmez:)
hoşgeldinn yeşilmmm:)renk getirdinnnn bizeee:)
Kardlencim durma öyle annem yaa
sen hamilesin senin duaların kabul olur.
Bize dua ette tez zamnda hamile kalak sırayla
valla ben geçen gün hepimize dua ettim
pınarcım yumrtlama günlerinden önceki günler ve yumurtlama günlerinde yaparsan daha etkili olur canım
yeşil hoş geldin,mersin li misin,yoksa niden 33?
OYY SAĞOL BEBEĞİM.durmam canım merak etme,ezan da okunmak üzere kalkcam zaten şimdi.
canımm valla ben bu ay korunucam cünkü fitil hap kullanmaya baslıcam cünkü ben intihabım icin yapıcam onu bu ay bende birsey beklemeyin vallapınarcım yumrtlama günlerinden önceki günler ve yumurtlama günlerinde yaparsan daha etkili olur canım
yeşil hoş geldin,mersin li misin,yoksa niden 33?
h.buldum canımmm
Senin adet bittimi şekerim benim yarın son
yine başlıcaz çalışmalara ayyyy
hadi bu ay hamiş kalalım hepimiz inşallahhhh
evet haklısın.
Eve ocağa dikkat etme olayını kaynana yaparMort kaynana
Yeşilcim günaydın annem yeni mi kalktın
merhaba canımmmayy evet mersinliyimmm yoksa sendemii ??
ama osmaniyedeyimm(
canımm valla ben bu ay korunucam cünkü fitil hap kullanmaya baslıcam cünkü ben intihabım icin yapıcam onu bu ay bende birsey beklemeyin valla
benim bugun son kuzum normalde 3gün falan oluyodum ama bu ay 5tamamladım valla canım ben bu ay korunucam kuzum cünkü intihabım icin fitile baslıcam birde esimde bende hapa baslıcaz ondan korunmam gerekiyo doktorum reglinden sonra basla demişti gebelik yoksa öyle yani benden ümidi kesin bu ay
günaydın kızlarrrr
mersin geliniyim ama mersin de durmuyorum,taşındık artık.
ama genede bi mersnli görünce helecanlanıyorum.:119::119::119:
günaydınnn canımm h.g ama biz öglene girdik bizim topigin tembel hatunları simdi kalkıp günaydın diyolarr valla ohh ne güzel bende yakında bu saatlerde kalkıcam insallah
günaydın tatlım nasılsın?
aa tüühh bu ay birlikte yapacaktık testi amaa
nekadar süre kullanman gerekiyormuş canım bu ilaçları ??
neyse bian önce iyileşte kıs iltihap geçince belkim hemen hamiş kalırsınnn
günaydınnn canımm h.g ama biz öglene girdik bizim topigin tembel hatunları simdi kalkıp günaydın diyolarr valla ohh ne güzel bende yakında bu saatlerde kalkıcam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?