Tobe tobe usenirsen bebegin olurmu kocaya gun dogduevet işte ondan manyak oldum valla bu ay eşim gülmekten ölüyor bana her yer test dıyee testlerı bıde atmıorum belkı sonradan sılık bı cızgı fılan cıkar dıyee:86:daha son zaten gebelık testı bıle almıcam bu ay ama bu gun asırı ılıskı benı cok yoracakkk off off kocam cok sevınecekk
duayı nasıl yaptın. Allah kabul etsin
ama ortada belinay yok
Adini degistirmis pasa karisi buldum msj attim..
alalalanoldukıı yawww bak telaslandım haaa facedede yoksa benı dun eklıcektı ben cevap yazmayı unuttum abooo alndıımı yoksa yada nebılım bızı bırakıp gıttımııı
beloşada topluyoz canım benimkisi bitti Allahım kabul eylesin sadece hamiş okuyacak olması biraz zor oldu
yoksaa arkadaşlarım saolsun hepsi okurduuu 41 hamiş olunca bide bazıları nazlanıyor
Tobe tobe usenirsen bebegin olurmu kocaya gun dogdu
hatim duasi gibi yaptim Allah kabul etsin belosun birmedi ayetel kursisi kaynosunda salca yapmaya gitti :120:
hıh sevinç karısı sen anca başağa yap zaten tüm o hamişlik koçluklarınıoda kıymet bilmeyip sana bööyle çemkirir tabii sen daha biz diğer hamişleri kaale alma bakalım varsa yoksa başak senin içiiiin alsana başşak karısı birbirinizin hayrınızı görün
kimmiş o nazlananlar
sıra kimde
bu ısten erken pes ettım canım ya bennkocam bna dokunsa ben gulmekten ölüyorum TAM Bİ ÖKÜZÜM benı gorence cok cılvelı bıse zannedıo esımde ole sanmıss
bu ısten erken pes ettım canım ya bennkocam bna dokunsa ben gulmekten ölüyorum TAM Bİ ÖKÜZÜM benı gorence cok cılvelı bıse zannedıo esımde ole sanmıss
kızlar benim gene idrar yollarım ağrıyor çok fena ya bıktım bu aralar her ay oluyor hep adet öncesi oluyor bir de:26:
gene bikaç güne adet olucam.. ya etkiler mi hamile kalmayı ilaç da kullanamam.. :44:
korkuyorum bu yüzden olmaz diye.. iltahap engel oluyormuş di mi gebeliğe:18:
beni çok seviyo kuzum napsın onun da suçu yokki ciğer işte:106:
:99: sorma kirazcım valla heeeee
kıskanç karı bunlar hormonlular
balık baştan kokar tkb yi örnek alıyorlar hep
Zavalli adamcagizsende as kendini biraz
beni çok seviyo kuzum napsın onun da suçu yokki ciğer işte:106:
ayyy o da doğru pardon:26: kızım ne bilim seni yemek annesi yapmışlar ben de herkese tarif veriyon sandım:44:
illaa sormakmı lazııımsnki başak sana herseferide soru soruyodu sen diyodun hep şunu yap bunu yap diyeee
İnsan bi arkadaşlarınıza şu zamanda şu besinler önemli bu zamanda bunu yiyin için diye tavsiyeler vermezmi hiç
Bizde hamişiz ama ne eroşa ne bana ne bana ne dumana ne yeşile başağa gösterdiğin özeni göstermiyon bizeee..
Zavalli adamcagizsende as kendini biraz
hee çarpışamıyoruz sinirlerim tepemde bugün yine bunalım geçiriyorumbasak karısıda bana saldırdı gördünmüükocayla carpısmayan benım sınırlenen başak
badem şeekrini yeni aldım herşey hazırda üzerine süs koymak istiyorum bana fikir verin yaaa nzar bncuku koysam çok sade duruyo amaHee it yesin ciger
bebek sekerlerini ne yaptin gizli gizli isler ceviriyon haber vermiyon
cnm benm hamile kaldığım ay aşırı enfeksiyonum vardı idrar yollarımda
idrar testimde "bol miktarda lokosit" yazıyordu
bunu doktor açıkladığında anladım iltihabın fevkininde fevkinde bi iltihap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?