Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yerleremı fırlatıyooo delımı neee noluyo ona haddını bılsınnn cok ayıpp senın psıkolojını bozar böylee

yerleremı fırlatıyooo delımı neee noluyo ona haddını bılsınnn cok ayıpp senın psıkolojını bozar böylee

yani çıkardığını yere kouyuo işte

sonrada ben alırım bırak diyo

geçen gün koyudğu çorap iki gün aynı yerde durdu dayanamadım en sonunda ben aldım

off sadece bumuki ne bilim yaa olmadık şeyler canımı sıkıyo hormonlar içimde fink atıyo

Basakkk kocan evi dagitsin elleme kaynosu cagir goster bu halimde oglunun yaptigina bak kimsedende hayir yok de
ben olsam yaparim. bu gunlerin boyle olacagini demistim sana bebek dogsun
lohusa bunaliminada girersin beni sokmuslardi

hmmm bende sandımmm sınırlenıyo yere carpıoo yazık kızzz sınır yapmaa baksana ben kaldırrım dıomus unutuo zaar sende cadolozluk yapıon hormanlara sucu atmaa

Benimkisi bitti belos ortada yokki soracamm
nazar boncugu cok sade olur bebek figuru felan yokmy melek felan

emzik figürü varda burda yok ankarada var

burda yok ilginçneyse gitcem ankaraya ordan alıyım barim

burda başka bi halt bulamadım

hmmm bende sandımmm sınırlenıyo yere carpıoo yazık kızzz sınır yapmaa baksana ben kaldırrım dıomus unutuo zaar sende cadolozluk yapıon hormanlara sucu atmaa

he ne biliyim kuzum arada bunalım geçiriyorum 1 gün falan sürüyo geçiyo gerçi

ağlıyom filan sonra normal hayata dönüyorum

Tahmin edebiliyorum cok haklisin dogumda yaklasiyor
nolacak nasil olacak telasindasindir eksikleri ne yaptiniz yavas yavas canta yapmaya basla derim

Basakkk kocan evi dagitsin elleme kaynosu cagir goster bu halimde oglunun yaptigina bak kimsedende hayir yok de

neguzel akıl verıon sen karı hormonlarını ıyıce costur cagırsın kadınıı kadın derkı artık oglumaa allah sabır versın der ne dıcek haklısınmı dıcekkk

napcak kaynoş?

dur yavrim ben yapıyım mı diycek pehh

Yok kiz yaparim derler yapmazlar benim aladagda oyle umuru duymaz
ustunden atlar gecer yaptigi istende hayir gelmez bastan savar

bebegin anliyor artik biliyon dimi
ankarada ne isin var oraya kacip
dogurmayimi planliyon agir halinle
yolculuk yapacan izin vermiyorum

benıde aglatıcan ama haklısın hamıyken benımde hep aglayasım gelırdıı kendı kendıme aglardım dert ederdım herseyıı neyse gececek bu gunlerdee canım benımm bebısınlee neguzel gunler senı beklıyoo mıss kokusunu ıcıne cekersınn herseyy unutulurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…