Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm tatlım sen nerde kaldın merak etmeye başlamıştım

selam canım eşim izinli bugün ve hasta artık düşün neden geç geldiğimi zaten çok duramayacam çıkacam

bizimde pazar var bugün eşim izinli olduğu için bugünkine gidiyoruz
ama hergün pazar var buradada sadece çarşamba yok

afferin hatuncuuma

tünaydıınnn canımmmmmmmmm
afiyet olsunn

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
erenayefe,
basakss,
seray0307,
pinargrkn,
_DoLuNaY,
yesil33

selamlar burda olan olmayan herkese selamlar
slm canım naber nasılsın tatlım?

valla kuzum ben a)diyorum ondada bir yolunu bulur gene gelmeye calısırım sizleri cok ihmal etmem kusum b)topikte briyle tartısırsam onu görmemezlikten gelirim can dostlarımı bırakmam hiç birzaman c)eşimle sorun olucagını sanmıyorum ama olursanada ikna etmekte üstüme yoktur yanii d)en son sıkılıcagım topik ve sizlersiniz galiba bu hayatta

kızlar aramızda hiç psikoloğa giden varmı

ama genelde çok bunalım olsamda çabuk çıkarım biraz polyanacılik huyum var hep en iyisini düşünürüm
vajinusmus tedavisini saymazsak gitmedim ..
ama imkanım olsaydı gitmek isterdim aslında düzenli kendi kendime çözüme uğraşcam diye kafayı yemektense profosyenel yardım almayı tercih ederdim

hoşbulduk canım evet inşallah hayırlısıyla hepimiz hamile kalıcaz, ameliyatıda atlatırsam dua edin hepiniz

hoşbulduk canım evet inşallah hayırlısıyla hepimiz hamile kalıcaz, ameliyatıda atlatırsam dua edin hepiniz

allah yardımcın olsun bi çırpıda atlat ameliyatını da hayırlısıyla hamile kalll
inşalllah hep beraber kalalımmmm..
myom ameliyatımıydı polip miydi senin rahatsızlığınn

myom amel. olanlar hemen hamile kalıyo etrafımda kim olduysa şimdi anne inşallah sende öle olursunn

ara verebilirim ama gitmeyi düşünmem...

dualarımız seninle canımmm:)

bak erenay ne diyooo inşallah sende ameliyattan sonra çok beklemicen canım müjdeyi vericen bize:)

Son düzenleme:

ayh inşallah canım çok saol ne güzel söledin teş ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin bebiş, herşey Allahtan çok üzüldüm ağladım ama yeni yeni iyiyim artık, bide doğru doktoru bulmak için hep dua ettim Allah çıkardı karşımıza, bundan öncekiler hiç ameliyattan bahsetmiyodu düşün bi düşüğüm var ve myomlarımda büyük, 6 ay koruncakmışız sonrasında olsun sağlıklı olsunda, herşey Allahtan herşeyin bi çaresi var, rabbime dayananın sırtı yere gelmez dua ediyorum cümlesiyle hayırlı zamanda hayırlı evlat versin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…