Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sonu iyi olsun da varsın 6 ay bekle
doktor önemli böle ameliyatlarda zarar vermemesi gerekiyor onuda bulmuşsun için rahat olsunn
amin hepimize hayırlı evlatlar versinn
benim sağlıklı sıhhatli evlatlarım olsun da ben 6 yıl bekledim 5 yıl daha beklerim gıkım çıkmaz ama hiçbirşeyin garantisi olmayıncaaaa...
ama seninki sağlık sorunu inşallah atlatırsın ve bize burda güzel haberler veriirsin

sağolasın erenayefe, hep olumlu düşünüyorum rabbime güveniyorum, inşallah sende bize güzel haberler verirsin canım bebişini burdan koklarızz:)

benim sat ta 4 aralık
bilmem pek ama belki yerleşme kanaması dedikleri şeydir
ama farklı bi ilaç yada kür denediysen onun etkiside olabilir yaaaa
yok gulum sadece folik asid iciyorum o kadar farkli birsey yapmadim bn bide yerlesme kanamasi y tam adet gununde olur yada 10. gundeee
zeynep'cim hoş geldin kuzum

gurbet güzeli hakkında hayırlısı olur inşallah.

seni listeye alamadık ama yine de ilk hamişmiz sen olursun umarım..
cnm iki sefer yazmaya niyetlendim pc dondu simdi yine deniycem

isvicreden katiliyorum
4 cocuk annesiyim
kizim 12
oglum 9,5
kucuk oglum 5,5 yasinda
satim 4 aralik
batim 30 aralik
5 ay oncede 10 haftalik bebgimi kalbinin durmasi snucu kaybettim ve
calismalara yeniden basladim
benim cevaplar yukarda soruların yanında

cnm cevap a sikki

bende pko var iyi gelirmi acaba bende yapsam

dedimya çok bilgim yokk ama öle diyolar adet öncesi pembe kahverengi lekelenmeler içinn
yanlış anlamada bende çok çocuk severim en az 3 istiyom bende yani 3 tane olsa 4. yü çokta aramam herheldeeee
ama sen bilirsinn

aboo 5.yimi istiyosun Allah bağışlasın bebişlerinizi, ne güzel nerden geliyo bu çocuk sevgisi bukadar vala süpermiş yinede Allahın dediği oluyo ne mutlu size çok şekersiniz

aşkolsun erenay bende 4 numarayım..

yani annemde senin gibi düşünse şuanda aranızda olmayacaktım...

yaaaaaa!!

dedimya çok bilgim yokk ama öle diyolar adet öncesi pembe kahverengi lekelenmeler içinn
yanlış anlamada bende çok çocuk severim en az 3 istiyom bende yani 3 tane olsa 4. yü çokta aramam herheldeeee
ama sen bilirsinn

karacal gurbet kız yazsanızaaaa
bacım ne yapayım bensiz ne dedikodular yapmışsınız, onları okuyorum anca sabahtan izlemediğim dizilerimi yükledim onları izledim daha iffet var onu izlicem sen nasılsın????

ayyy canım benim sen de beni rahatlatıyorsun... kız valla cmt yımırtlama günümdü kaynanamda yatığa geldi mi ooofff oooffff....neyse valla benim adama dedim olcak dedim bu iş, kaçıramam bu günü.....allahtan yüzümün akıyla sesiz sedasız halletttik....bakalım ne olacak
_DoLuNaY
ahanda benim psikoloğum gelmiş..karacalım hoşgeldinnnn bacımm:13:​

neşeli hatunlarr naparsınızzzzzzz

gel sen gell
nerdesin kız senn hı hıııııı???
neden ihmal ettin biziiii
anladık rahatsızsın ama bizi ihmal et demedik
bak topik kurallarını çiğnediğin için listeden çıkarıldın aaaaa
başak yakalamasın seniii:18:
fırçam bitti
nasılsın bu arada

geçmiş olsunn

iyiyiz abe sen naaparsın:)epeydir güzükmessin??
neşeli hatunlarr naparsınızzzzzzz

takıldım kız:)

yaa laf aramızda annecim beni doğururken kanama geçirmiş ve az daha ...Allah korusun....

3ten sonra doktora iyice bi danışılmalı bence...

dikkat et dolunayım ben aramam dedim yapmam yada doğurmam demedim
bana kalsa yaşım yeterse olursa 5 e kadar yolu varr..

Son düzenleme:

hmmm nasılsın bacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…