kızlar aramızda hiç psikoloğa giden varmı
ayh inşallah canım çok saol ne güzel söledin teş ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin bebiş, herşey Allahtan çok üzüldüm ağladım ama yeni yeni iyiyim artık, bide doğru doktoru bulmak için hep dua ettim Allah çıkardı karşımıza, bundan öncekiler hiç ameliyattan bahsetmiyodu düşün bi düşüğüm var ve myomlarımda büyük, 6 ay koruncakmışız sonrasında olsun sağlıklı olsunda, herşey Allahtan herşeyin bi çaresi var, rabbime dayananın sırtı yere gelmez dua ediyorum cümlesiyle hayırlı zamanda hayırlı evlat versin diye :)
ara verebilirim ama gitmeyi düşünmem...
sonu iyi olsun da varsın 6 ay bekle
doktor önemli böle ameliyatlarda zarar vermemesi gerekiyor onuda bulmuşsun için rahat olsunn
amin hepimize hayırlı evlatlar versinn
benim sağlıklı sıhhatli evlatlarım olsun da ben 6 yıl bekledim 5 yıl daha beklerim gıkım çıkmaz ama hiçbirşeyin garantisi olmayıncaaaa...
ama seninki sağlık sorunu inşallah atlatırsın ve bize burda güzel haberler veriirsin
sağolasın erenayefe, hep olumlu düşünüyorum rabbime güveniyorum, inşallah sende bize güzel haberler verirsin canım bebişini burdan koklarızz:)
ewet cnm ben gitmiştimm
yok gulum sadece folik asid iciyorum o kadar farkli birsey yapmadim bn bide yerlesme kanamasi y tam adet gununde olur yada 10. gundeeebenim sat ta 4 aralık
bilmem pek ama belki yerleşme kanaması dedikleri şeydir
ama farklı bi ilaç yada kür denediysen onun etkiside olabilir yaaaa
cnm iki sefer yazmaya niyetlendim pc dondu simdi yine deniycemzeynep'cim hoş geldin kuzum
gurbet güzeli hakkında hayırlısı olur inşallah.
seni listeye alamadık ama yine de ilk hamişmiz sen olursun umarım..
benim cevaplar yukarda soruların yanında
valla canım yarayacağını düşünüyorum daha önce çok sık içiyodum bu karışımı ve ilk aydan hamiş kalmıştım tabi kısmette yokmuş kaybettim bebeğimi ama ozaman düşünmemiştim bu bitkilerden olacağını şimdi olmayınca bende araştırdım baktım bu bitkiler hamişliği kolaylaştırıyomuş evdede vardı bende demleyip içim dedim
dedimya çok bilgim yokk ama öle diyolar adet öncesi pembe kahverengi lekelenmeler içinnyok gulum sadece folik asid iciyorum o kadar farkli birsey yapmadim bn bide yerlesme kanamasi y tam adet gununde olur yada 10. gundeee
cnm iki sefer yazmaya niyetlendim pc dondu simdi yine deniycem
isvicreden katiliyorum
4 cocuk annesiyim
kizim 12
oglum 9,5
kucuk oglum 5,5 yasinda
satim 4 aralik
batim 30 aralik
5 ay oncede 10 haftalik bebgimi kalbinin durmasi snucu kaybettim ve
calismalara yeniden basladim
cnm cevap a sikki
yok gulum sadece folik asid iciyorum o kadar farkli birsey yapmadim bn bide yerlesme kanamasi y tam adet gununde olur yada 10. gundeee
cnm iki sefer yazmaya niyetlendim pc dondu simdi yine deniycem
isvicreden katiliyorum
4 cocuk annesiyim
kizim 12
oglum 9,5
kucuk oglum 5,5 yasinda
satim 4 aralik
batim 30 aralik
5 ay oncede 10 haftalik bebgimi kalbinin durmasi snucu kaybettim ve
calismalara yeniden basladim
cnm cevap a sikki
dedimya çok bilgim yokk ama öle diyolar adet öncesi pembe kahverengi lekelenmeler içinn
yanlış anlamada bende çok çocuk severim en az 3 istiyom bende yani 3 tane olsa 4. yü çokta aramam herheldeeee
ama sen bilirsinn
aşkolsun erenay bende 4 numarayım..
yani annemde senin gibi düşünse şuanda aranızda olmayacaktım...
yaaaaaa!!
bacım ne yapayım bensiz ne dedikodular yapmışsınız, onları okuyorum anca sabahtan izlemediğim dizilerimi yükledim onları izledim daha iffet var onu izlicem sen nasılsın????karacal gurbet kız yazsanızaaaa
neşeli hatunlarr naparsınızzzzzzz
neşeli hatunlarr naparsınızzzzzzz
dikkat et dolunayım ben aramam dedim yapmam yada doğurmam demedim
bana kalsa yaşım yeterse olursa 5 e kadar yolu varr..
bacım ne yapayım bensiz ne dedikodular yapmışsınız, onları okuyorum anca sabahtan izlemediğim dizilerimi yükledim onları izledim daha iffet var onu izlicem sen nasılsın????
ayyy canım benim sen de beni rahatlatıyorsun... kız valla cmt yımırtlama günümdü kaynanamda yatığa geldi mi ooofff oooffff....neyse valla benim adama dedim olcak dedim bu iş, kaçıramam bu günü.....allahtan yüzümün akıyla sesiz sedasız halletttik....bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?