iyiyiz abe sen naaparsın:)epeydir güzükmessin??
takıldım kız:)
yaa laf aramızda annecim beni doğururken kanama geçirmiş ve az daha ...Allah korusun....
3ten sonra doktora iyice bi danışılmalı bence...
gel sen gell
nerdesin kız senn hı hıııııı???
neden ihmal ettin biziiii
anladık rahatsızsın ama bizi ihmal et demedik
bak topik kurallarını çiğnediğin için listeden çıkarıldın aaaaa
başak yakalamasın seniii:18:
fırçam bitti
nasılsın bu arada
geçmiş olsunn
iyiyiz abe sen naaparsın:)epeydir güzükmessin??
bacım ne yapayım bensiz ne dedikodular yapmışsınız, onları okuyorum anca sabahtan izlemediğim dizilerimi yükledim onları izledim daha iffet var onu izlicem sen nasılsın????
ayyy canım benim sen de beni rahatlatıyorsun... kız valla cmt yımırtlama günümdü kaynanamda yatığa geldi mi ooofff oooffff....neyse valla benim adama dedim olcak dedim bu iş, kaçıramam bu günü.....allahtan yüzümün akıyla sesiz sedasız halletttik....bakalım ne olacak
_DoLuNaYahanda benim psikoloğum gelmiş..karacalım hoşgeldinnnn bacımm:13:
kızlar sormayınn hastalığımla uğraşıyrmm.kürler falan araştırıyrm kitaplardan netten.kullandığım ilaçta beni iyce sersem etti.ev çamaşır kaynıooo benim evim hiç böle olmazdı ama toplayacak halim yokk.sizi ihmal ettiğimin farkındayımmm bi biskirem versemmmm affedermsnizzzz
yaa ne soruyolar yaniii ne derdin varsa hepsini anlatıyomusun?
sonra yorummu yapıyo,şöyle ol,böyle düşün falan..
canım doktorların vermediği ilaçları alma canım...niye öyle bi yan etkisi olsunki ilaçların..bence kes hemen canım...
ev toparlamakta artık çağ atlamış biri olarak,önce hızlıca halıları süpür,kaldır hatta ufak olanları kenara koy..yerleri güzelce bi sil,ayrıca tozlarıda 5dakikada alırsın canım..
çamaşırlarıda ,bulaşıklarıda koy makinaya...yarım saatte toplarsın canım evini hadi Bismillah de giriş bakalım işlerine...
aferim karacalım gurur duydum seninle canımmm inşallah bebiş bu sefer bekletmeden gelecek:)
siz elinizden geleni yapmışsınız..stres ortamında olunca inşallah hormonlar bi başka çalışırda
bebişşş gelir:)
hoşgeldin aybicem...çok şükür canımm hadi gözün aydın:)cnm beni zorla psikytra götürmüştü teyzem çok zor zamanımda gitmek istememiştim ben ...
neler diiceni az çok tahmin ediyordum ...
işte neler oldu anlat fln dio bende anlattım ama dedimki anlatsam ne olucak benim sorunum konuşmakla geçmez öğüt alarak geçmez bitmez....dedim ben istemedim zorla getirdiler beni size ihtiyacım yok çünkü neyin ne olduğunu neler olucağının farkındayım dedim ..oda başladı doğru diosun ben senin yerinde olsam bende öle yapardım .... ilaç wermişti içmedim bilee ....
sen neden gitcen cnm özel diilse eğer paylaş bizimle daha iyi terapi weririz sana bebemmm.....
kıalr bi haftadır nete pek girmiyordum.girsem bile biraz durup çıkıyordum külüpten.vajiyi atlattım çok şükür.sizle paylaşmaya geldimki adımı silmişsiniz gruptan .canınız saolsun.arkamdan atıp tutmasaydınız bari.
aayy doğru mu deyon gızzzz 4. ay anacım bu kaynanamınayağı uğurlu mu gelcek dersin
evımı temızledımohh mıs gıbı oldu
szıler nasılsınız cıtır hatunlarr
doktorun verdiği ilaç biraz baş dönmesi yapıo.neten araştırdım yapması normalmiş.çamaşırlarımı topluyrm şimdi cnm.snr da ütü yapıcammmtaktik vericene gelde bana yardım et
canım ben bu bebek konusuna takıntı yapım...çok sıkıyom kendimi..bi nefes alamaz hale geldim..
herşeye ağlıyorumm..alınganım kırılganımmm bi manyaklaştımm... belki bi psikiyatr yardımcı olur diye düşündüm
ama kararsızım..
malesef öyle oluyor ve stres gebe kalmayı engelliyor paranı boşa harcama o da dinliyor biz de dinliyoruz aynı kader de olduğumuz için daha iyi anlıyoruz,dr anti depresan vercek kesin uyuşturcak seni cinsel soğukluk ta olucak...boşver
normal doğurursm sorun yokta sezaryen olursaa 3 ten fazla yapmam korkarımmm
evımı temızledımohh mıs gıbı oldu
szıler nasılsınız cıtır hatunlarr
ahhh belinayyy şuanki hisslerini hissetmeye çalışıyorumda...
böylee gururla evine baktıkçaa ohh miss evim dedikçe insan
işte bu yaaaaaaaa diyor...aferimm temiz hatun seni,ellerine sağlık...
annem ben çalışyorum h.sonu geliyim yardıma:)
ütüden yefret ediyorumm yaa...ona bi taktik bulamadım..sadece tvnin önünde ütü yapıyorum
anca okadar ...cidden sıkıntılı bi iş...Kolay gelsin tatlım
güle güle kirlet bebeğimm
canım ben bu bebek konusuna takıntı yapım...çok sıkıyom kendimi..bi nefes alamaz hale geldim..
herşeye ağlıyorumm..alınganım kırılganımmm bi manyaklaştımm... belki bi psikiyatr yardımcı olur diye düşündüm
ama kararsızım..
malesef öyle oluyor ve stres gebe kalmayı engelliyor paranı boşa harcama o da dinliyor biz de dinliyoruz aynı kader de olduğumuz için daha iyi anlıyoruz,dr anti depresan vercek kesin uyuşturcak seni cinsel soğukluk ta olucak...boşver
ayy evet cnm bugun genel bı temızlık yaptım mıss oldu
ohh yap bi keyfi kahvesi valla hakettin canımm...:126:
cnm yaa kizim tek yaa iki oglan var kizim cok cok istiyor o yuzden denemek istiyorum kiz olursa iyi olacak kizima kardes ama olmasada uzulmem yapacak birsey yok ayrica biz 5 kardesiz ben 10 tanede olsa dogururm esimi kandirsam habire dogururm sabirliyim ben heleki cocuklaradedimya çok bilgim yokk ama öle diyolar adet öncesi pembe kahverengi lekelenmeler içinn
yanlış anlamada bende çok çocuk severim en az 3 istiyom bende yani 3 tane olsa 4. yü çokta aramam herheldeeee
ama sen bilirsinn
cnm sagol 5. derken 4. bebgim karnimda öldü henuz 3 tanecik cocugum var cnmmmaboo 5.yimi istiyosun Allah bağışlasın bebişlerinizi, ne güzel nerden geliyo bu çocuk sevgisi bukadar vala süpermiş yinede Allahın dediği oluyo ne mutlu size çok şekersiniz
heee bnde iki numarayim bn cnmmm bnden öncede bir tane dusmus 6 kardesiz yaneeeeaşkolsun erenay bende 4 numarayım..
yani annemde senin gibi düşünse şuanda aranızda olmayacaktım...
yaaaaaa!!
aaaa dimi ya sen olmasaydın aramızdaaşkolsun erenay bende 4 numarayım..
yani annemde senin gibi düşünse şuanda aranızda olmayacaktım...
yaaaaaa!!
canım kusura bakma topşk kuralları gereği silmek zorunda kaldık.kıalr bi haftadır nete pek girmiyordum.girsem bile biraz durup çıkıyordum külüpten.vajiyi atlattım çok şükür.sizle paylaşmaya geldimki adımı silmişsiniz gruptan .canınız saolsun.arkamdan atıp tutmasaydınız bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?