Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kanlı kanlııı?? sana bıse soracam adetten önce akıntı artarmııı baya cok oluyoda su akıyo sankıı acaba enfeksıyonmuu kaptm yoksa adettenmııı
deli karı adetli gidilir yumurtalık takibine + hormonlarada o zaman bakılır belki süt hormonun yüksek
5 defa nıye yaptırdınkıı onu anlamdım anasını satım ayda bır yaptrdın herhalım

5 li sistemi yaptıtınca ömür boyu gerek kalmıyormuş bende bir daha uğraşmıyayım diye 5 li yaptırdım

ya bu ortada çıkan facebook begen butonu ne ki face de deşifre olak diyemi koymuşlar

Son düzenleme:

sevinçcim bu kan pıhtılaşma testinin adı ne ve her hastanede yapılıyomu yoksa üniersite hastanelerindemi yapılması gerekli

hıı akıllı karı tamam adet olunca gıdım canım ben en ıyısı:26::26::26: süt hormonunuda ılk defa duydum:26::26: neyse benı dınlee enfeksıyon kapmıs olabılrmıyım yaa acayp akıntım oluyoo su gelıoo sankıı adet olacam dıyemı sendede oluyomu bolee

sevinçcim bu kan pıhtılaşma testinin adı ne ve her hastanede yapılıyomu yoksa üniersite hastanelerindemi yapılması gerekli

canım trombofili paneli
her hastanede yok araştırma ve uygulama hastanelerinde ücretsiz yapılıyor
özelde bazı yerlerde var ama 1000 tl leri buluyor

canım trombofili paneli
her hastanede yok araştırma ve uygulama hastanelerinde ücretsiz yapılıyor
özelde bazı yerlerde var ama 1000 tl leri buluyor

hııııım anladım canım sağol en kısa zamanda bende yaptıracamda o yüzden sordum

Duman'cim herseyin yolunda gitmesine sevindim tatlim.. senin bebis uyuyomus demek ultrasound esnasinda... ne seker

Biz pihtililarin tetanoz yaptirmasi yasak miymis yani simdi? yaptiran gebelerimiz var ama..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…