deli karı adetli gidilir yumurtalık takibine + hormonlarada o zaman bakılır belki süt hormonun yüksekkanlı kanlııı?? sana bıse soracam adetten önce akıntı artarmııı baya cok oluyoda su akıyo sankıı acaba enfeksıyonmuu kaptm yoksa adettenmııı
5 defa nıye yaptırdınkıı onu anlamdım anasını satım ayda bır yaptrdın herhalım
deli karı adetli gidilir yumurtalık takibine + hormonlarada o zaman bakılır belki süt hormonun yüksek
5 li sistemi yaptıtınca ömür boyu gerek kalmıyormuş bende bir daha uğraşmıyayım diye 5 li yaptırdım
deli karı adetli gidilir yumurtalık takibine + hormonlarada o zaman bakılır belki süt hormonun yüksek
5 li sistemi yaptıtınca ömür boyu gerek kalmıyormuş bende bir daha uğraşmıyayım diye 5 li yaptırdım
abbowwww 5 defa yaptirdim :18:
iyiki olmemisim :18:
ya bu ortada çıkan favebook begen butonu ne ki face de deşifre olak diyemi koymuşlar
sevinçcim bu kan pıhtılaşma testinin adı ne ve her hastanede yapılıyomu yoksa üniersite hastanelerindemi yapılması gerekli
5 tane hangi arada yaptırdın kız:) demekki öldürmüyo onu anladık
canım trombofili paneli
her hastanede yok araştırma ve uygulama hastanelerinde ücretsiz yapılıyor
özelde bazı yerlerde var ama 1000 tl leri buluyor
hııııım anladım canım sağol en kısa zamanda bende yaptıracamda o yüzden sordum
Duman'cim herseyin yolunda gitmesine sevindim tatlim.. senin bebis uyuyomus demek ultrasound esnasinda...ne seker
Biz pihtililarin tetanoz yaptirmasi yasak miymis yani simdi? yaptiran gebelerimiz var ama..:44:
umudum kızz napıyonnn
napiiimmm yazdiklarinizi okumaya calisiyommm. yine konusmaya hasret kalmisiniz..doldurmusunuz sayfalari
carsiya gittim islerimi hallettim.. ama gebelik testi almadim..az once internetten siparis verdim
aferin aferin alkışşşşşşşş
aferin aferin alkışşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?