Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gecen cumatesıye kadar 22 tane ovul. 8 tane gebelık testıı yaptımm en sonkı hassas testı yaa o bitirdiii beniii

Kız sende çok abartmışsın haa bedavamı dağıtıyolardıda onca testi habire yaptın yumurta takibine gitsene hem sende doktorun söylüyo nasılsa ne zaman çarpışman gerektiğini yumoşunun ne kadar büyüdüğünü falan bi sorunun yoktu dimi senin sterste olmuyo bence bukadar kafaya takarsan olmaz tabi çünkü bebişler hiç beklemediğin zamanda gelmeyi seviyo keratalar öööyle bekledikçe sabırsızlandıkça gelmek bilmiyolar öncelikle o bebiş düşüncesini atcan kafandan

bu ay ılk korunmayı bıraktıgım aydı yaa kafayı yedım ondan :18::18: ama sımdı gectıı bıdaha öyle yapmıcam napım gelırse gelır bebıs :26::26: canım ben hıc doktora gıdıp yumurta takıbı yaptırmadımm

e yaptırsana ozaman kız hem bi sorunun varmı yokmu onuda öğrenmiş olurdun gerçi erken yumurta takibi yeni bıraktıysanız korunmayı ama sen bilirsin tabi acele etme canm düşünmede aklını başka şeylere meşgul et 2 günde 1ilişkiye girdinizmi olacağı varsa olacaktır zaten neyse b komşuma hemde arkadaşım oluyo kendisi ona çıkıyom yukarı hadi hoşçakalıın

Ayen kizzzz hazir namaza baslamisken kendine 41 meryem suresi okusana
ben basladim beraber birbirimizi takip ederdik :101:

Duman canim gozunaydin guzel haberler almissin kizzz asiya niye oyle dedikiii
ben besli doz yaptirmistim yani 5 defaaaa :18::18: ama pihtili oldugumu bilmiyorduk :18: ayyyyy

Duman canim gozunaydin guzel haberler almissin kizzz asiya niye oyle dedikiii
ben besli doz yaptirmistim yani 5 defaaaa :18::18: ama pihtili oldugumu bilmiyorduk :18: ayyyyy

cnm ne bileyim ocak annelerine sordum onlarda da var pıhtılaşma olup da yaptıranlar... valla anlamadım yaptırma sakın dedi bende dinledim vardır bi bildiği:26:

cnm ne bileyim ocak annelerine sordum onlarda da var pıhtılaşma olup da yaptıranlar... valla anlamadım yaptırma sakın dedi bende dinledim vardır bi bildiği:26:

sen doktorunu dınle canım bosver cok arastırma yapıp kafanı karıstrma vardır bı bıldıgı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…