aferin aferin alkışşşşşşşş
Duman'cim herseyin yolunda gitmesine sevindim tatlim.. senin bebis uyuyomus demek ultrasound esnasinda...ne seker
Biz pihtililarin tetanoz yaptirmasi yasak miymis yani simdi? yaptiran gebelerimiz var ama..:44:
aferin aferin alkışşşşşşşş
cnm sağolasın evet uyuyodu kuzum yaa kıyamamvalla cnm dr çok net bişey demedi, sadece çok açık bi şekilde yaptırma dedi:) c.tesi sorarım neden öyle dediğini yaptıranlar varmış cnm eveett
umudum coştunmu aynı mesajı kaç defa gönderdin cnm
yani demekki bildigi bisey var...riske etmemek lazim. senin sayende biz de ogrenmis olduk canim..
biricik nasılsın canımmm bugün heç sormadım sende yazmadın :26::26:
:18::18::18::18: he öğrendikkk:18::18:
İdare ediyorm cnmm
Sen nasilsin
Diyorumki hani bebis dusunmuyoruz ya artik saglam bi sagkinlestirici alip kullanayim dimi canim hem bu kadar yipranmamis olurum belki bebis supriss yapar anneciginee
Dumancimm cnm ne mutlu sana masallahh sewindim bi sorun cikmadigina cnmm
heee ya seni de Allah korumus sewinc hanimmmm..herseye atladin, bi de 5 dene yaptirdin.. illam yaptirican...igne yemeye bayiliyon zaar
Altta cikan su facebook begen seyide neyin nesii aboooo iyice desifre edecek bunlar bizi
ahhh biricikim ayni seyi bende dusunmustum.. insanin cok ihtiyaci oluyooo... ben eskiden kullaniyodum valla cok rahat olmustu kafa.....ama bu sakinlestiriciler bebek asamasinda olanlara tavsiye edilmiyooo. tehlikeli..ama bitkisel seyler deneyebilirsin sanirsam... tanii sen sewince sormussun yaaa o daha iyi bilir
Gunaydin hanimlar daha yatiyormusunuz yaw
pasa annem ben dusumu aldim simdi yatacam
kızlarr sevınce kac kez sordum cevap vermedı hatun... benım asırı akıntım oluyo kokusus ama suu gıbıı ıslatıyooo koyu degıl sızce enfeksıyonmu kaptımm yada adetten önce boyle olanınız varmıııı minnoslaarr:26:
kızlarr sevınce kac kez sordum cevap vermedı hatun... benım asırı akıntım oluyo kokusus ama suu gıbıı ıslatıyooo koyu degıl sızce enfeksıyonmu kaptımm yada adetten önce boyle olanınız varmıııı minnoslaarr:26:
sabahın 6 sındamı duş aldınanam uyuyamı kaldın kız bizde çatışma olmadı canım eşim eve kendini zor tatı kıyamam çok çalışıyo kızlar bugün ev işi yaptım yapmasınada çok fenayım ya elim ayagım kalkmıyo şekerim düştü galiba şu yarınıda atlatsam bismillah dicen yarın çopk şükür orucum bitiyo toplam 16 adet tuttum 6 günleri ve 10 gün borcumu ben uzanayım 6 gibi yemek ypıcem işşallah kendimde güç bulurum yaparım eşimde 7 evde olucekmiş
bensiz kaal sen emiii adetin geliyor demek bugün yada en geç sabaha gelir kırmızılarınnn
c.tesi öğleden önceye randevunu al
Allah kabul etsin karııııyok uyuya kalmadım sabah 5 te çarpıştımda ancak duş aldım
desene herife rahat vermezsin bugünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?