Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kan pıhtılaşması olup olmadığını bilmiyorum ama doktor istedi o testi düşük tamamlansın yapıcaz bakalım...tşk ederim bilgiler için..

rica ederim canım.. en azından hamiş kalabildiğini biliyorsun bu da güzel birşey.. inşallah en kısa sürede düşük nedeni neyse tespit edilir de tedavine başlarsın

ne yok sevinç mi yok, karnı burnunda karı mı yok..
sevince sordum onu linki o yolladı ya bizee
gerçi önemli bişey değil kadın 3 gün önce öğrendim diyor karnı burnunda resmi var da uyuz oldum

saçma geldi yani bana doğru diil bence

başak sen neler yapıyon nasıl gidiyo hamişlik herşey yolunda dimi..
gerçi geçmişten bakıyorum hep ama senin ağzından da duyayım

başak sen neler yapıyon nasıl gidiyo hamişlik herşey yolunda dimi..
gerçi geçmişten bakıyorum hep ama senin ağzından da duyayım
hala geçmiş okuyomusun cnm insanı bunaltıyo ya boşver dön bugüne
sadece bugün bıraktığın yerden bak
iyi çok şükür bi gariplik bi aksilik yok kuzum
haftaya anneciğimin yanına gitmeyi düşünüyorum ankara ya
sen 7 aylık yolculuk yapan biini gördünmü çevrende:44::44:
sessaaaa kız valla bende diyodum bu karı nasıl 2 haftalık hamile diyeee
dumancım gözünz aydın kuzum kızçemiz iyiymiş
insan çok mutlu oluyor sağlıklı olduğunu öğrenince

neey 530 muuuu alık geliri 90 binmiii ohaaa bilseydim öğretmen olacağıma doktor olurmuşum accık canilikte var bende iyi kesip biçerdim gerçi ben çocuk yad kdın doğum doktoru olurdum olsaydım bebiş doğurtmak ve bakmak için neyse bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ay darısı bizimde başımıza inşallaaah

tabi canım para tuzağı başka bişey değil.. o kitaplardaki bilgiler doğru olabilir belki ama biz zaten onlardan daha uzman olduk o konularda..
gelip kk da 1 ay takılsalar o kitaplara 10 cilt daha eklerler

sorma bu kk insanı uzman yapıyo
hemde karambole değil haa denenmiş uygulanmış bilgiler burda dolu

yok canım yaaa duymadım neden sen gidiyon artık annen gelse ya doğuma ne kaldı şurda:26:
hatta benim çevremde tanıdıklarımın çoğu 8 ay - 9 ay arası doğurdu
bi de orda doğurursan 2 ay falan gelemezsin en az küçücük bebekle çok zor olur:26:

sessaaaa kuzum artık listemizde yoksun:114:

artık sadece misafirimizsinn:114:

artık topikte dilediğince fink atabilir ortalığı dağıtabilirsin:114:

ve hatta temizlik yapmadan çekip gidebilirsin:114:

wc ihtiyacından sonra sifonu çekmek zorunda bile değilsin:114:

o topik senin bu tpik benim akşama kadar gezebilirsin:114:

çok kıymetlisin yaniii:112:

yaaa:96: off doktora sormayıda unuttum:106: biras dahamı düşünsem nedir

sorma bu kk insanı uzman yapıyo
hemde karambole değil haa denenmiş uygulanmış bilgiler burda dolu

aboooooovvvvv karıya bak akşama kadar en çok takılan üyeyi çıkartmış listeden
bari 15 gün gelmediğim zaman çıkarsaydın gelmemi mi bekledin kız yüzüme karşı söylüyo bi deee
başkası olsa bu topiği başına yıkar senin

ben de şimdi kim kaç gün gelmiyor çetelesini tutmaz mıyım:99::99::99::99:

ben değil listen çok kıymetliymiş senin al da başına çal listeni

cnm sağolasın evet uyuyodu kuzum yaa kıyamam valla cnm dr çok net bişey demedi, sadece çok açık bi şekilde yaptırma dedi:) c.tesi sorarım neden öyle dediğini yaptıranlar varmış cnm eveett

kuzum keşke yanına çikolata götürüpte onu yeseydin hareketleniyo ya bebiş çikolata yiyince uyanırdıda belkim böylecee :26: ben yanımda götürcem vallaa hatta yyipdemi gitsem buseferde kıpır kıpır yerinde durmzsada bişii göremeyik ama dimi:26:

abovvvvvvvv kız geçen gün konştuk ya istersen sil ben ben alınmam dedin ya melek edasıyla

kendini kötü hissetme diye yaptım

ayy evet yaaa çok şükür daha ne isterim haa bide doğsun isterim, bide doğduktan sonra sağlıklı büyüsünn.....kardeşleride olsun isterimmmm

kız radyolog bide heeee bunun kadın doğumcusu ne alıyodur inşallah yavrum sağlıkla hepimiz çıkarırız bebişleri...

öyle oluyo canım bildiğimiz bütün hamişlikler yanlış.. yumurtladığın gün karnın o haline geliyor doğrusu buymuş
valla ben bu halimle onun kadar deilim

kız randevu saat 8.30 daydı sabah yolda giderken yedim allahımmmm bi tepikler attıı orda beklerken bile,ama acil bi hasta gelmiş sabahın köründe yarım saat bekledim yavrum da napsın bekle bekle uykusu gelir tabi el kadar çocuk..sonrada hiiiç bozmadı istifini ama çıktık fatura işiyle upraşıyoz yine 1-2 dokundurdu eşek sıpası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…