Kan pıhtılaşması olup olmadığını bilmiyorum ama doktor istedi o testi düşük tamamlansın yapıcaz bakalım...tşk ederim bilgiler için..
hee sevince vekalet verdimmm dedim benim yerimede konuş heheheh hiç tadım yok beni listeden silme olurmu gelcem efsane çk güsel döncek inşş
ne yoksevinç mi yok, karnı burnunda karı mı yok..
sevince sordum onu linki o yolladı ya bizee
gerçi önemli bişey değil kadın 3 gün önce öğrendim diyor karnı burnunda resmi var da uyuz oldum
saçma geldi yani bana doğru diil bence
hala geçmiş okuyomusun cnm insanı bunaltıyo ya boşver dön bugünebaşak sen neler yapıyon nasıl gidiyo hamişlik herşey yolunda dimi..
gerçi geçmişten bakıyorum hep ama senin ağzından da duyayım
dumancım gözünz aydın kuzum kızçemiz iyiymişsessaaaa kız valla bende diyodum bu karı nasıl 2 haftalık hamile diyeee
selam kızlar geldim ben...bugün ayrıntılı günümdü beni merak edenler için günümü özet geçeyim:) 8.30 da girmem gereken ayrıntılıya 9 da girdim neyse dr dedikleri gibiymiş burun deliklerine kadar inceledi:)) 1 saat kaldım içerde, benim uykucu bebeğim hiç kımıldamadı yaa yok dr o kadar uğraştı tık yoktu, bi ara da öksürük nöbeti tuttu,neyse bi ara verdik beni diğer uca su içmeye gönderdi dr hareket etmiş olayım diye bebekde hareketlensin diye... ona rağmen hala tık yoktu, sonuç olarak bebekde hiçbir sıkıntı göremedim dedi, suyum birazcık azmış...ama çok ciddi değilmiş... sinir bozucu olanda ultrasonda çıktım benimki kıpraşmaya başladı:)
neyse sonrasında tetonoz için sağlık ocağına gideyim dedim,gittim biraz bekledim öğle arası tatili verdiler..1 saat sonra yine gittim, hemşire dediki sizde pıhtılaşma var dr unuza sordunuzmu tetonozu? ne alaka filan dedim ama yinede içim rahat olsun diye aradım adam demezmi bana sen napıyosun orda neden yaptırıyosun tetonoz? bende dedim sağlık ocağından aradılar yaptırmamız gerekiyomuş, ben istemiyorum dr um onay vermiyo de yaptırma dedi... öyle çıktım anlamadım bu işi neden yaptırma dedi...bi zararı olmaz inş.dimi?
sevinçcimm 530 tl verdik,hesaplarıma göre dr un aylık net geliri 90 milyar filan,adamın siyah ferrarisi vardıinşallah sigorta karşılayacak bi aksilik çıkmazsa 130 tl filan vermiş olucam bakalım artık...
tabi canım para tuzağı başka bişey değil.. o kitaplardaki bilgiler doğru olabilir belki ama biz zaten onlardan daha uzman olduk o konularda..
gelip kk da 1 ay takılsalar o kitaplara 10 cilt daha eklerler
sessaaaa kız valla bende diyodum bu karı nasıl 2 haftalık hamile diyeee
hala geçmiş okuyomusun cnm insanı bunaltıyo ya boşver dön bugüne
sadece bugün bıraktığın yerden bak
iyi çok şükür bi gariplik bi aksilik yok kuzum
haftaya anneciğimin yanına gitmeyi düşünüyorum ankara ya
sen 7 aylık yolculuk yapan biini gördünmü çevrende:44::44:
dumancım gözünz aydın kuzum kızçemiz iyiymiş
insan çok mutlu oluyor sağlıklı olduğunu öğrenince
yok canım yaaa duymadım neden sen gidiyon artık annen gelse ya doğuma ne kaldı şurda:26:
hatta benim çevremde tanıdıklarımın çoğu 8 ay - 9 ay arası doğurdu
bi de orda doğurursan 2 ay falan gelemezsin en az küçücük bebekle çok zor olur:26:
sorma bu kk insanı uzman yapıyo
hemde karambole değil haa denenmiş uygulanmış bilgiler burda dolu
sessaaaa kuzum artık listemizde yoksun:114:
artık sadece misafirimizsinn:114:
artık topikte dilediğince fink atabilir ortalığı dağıtabilirsin:114:
ve hatta temizlik yapmadan çekip gidebilirsin:114:
wc ihtiyacından sonra sifonu çekmek zorunda bile değilsin:114:
o topik senin bu tpik benim akşama kadar gezebilirsin:114:
çok kıymetlisin yaniii:112:
cnm sağolasın evet uyuyodu kuzum yaa kıyamamvalla cnm dr çok net bişey demedi, sadece çok açık bi şekilde yaptırma dedi:) c.tesi sorarım neden öyle dediğini yaptıranlar varmış cnm eveett
aboooooovvvvv karıya bak akşama kadar en çok takılan üyeyi çıkartmış listeden
bari 15 gün gelmediğim zaman çıkarsaydın gelmemi mi bekledinkız yüzüme karşı söylüyo bi deee
başkası olsa bu topiği başına yıkar senin
ben de şimdi kim kaç gün gelmiyor çetelesini tutmaz mıyım:99::99::99::99:
ben değil listen çok kıymetliymiş senin al da başına çal listeni
tel geldi de yazmam uzun sürdü meğer başak kuyumu kazmış arkamdan
ayy evet yaaa çok şükür daha ne isterim haa bide doğsun isterim, bide doğduktan sonra sağlıklı büyüsünn.....kardeşleride olsun isterimmmmhala geçmiş okuyomusun cnm insanı bunaltıyo ya boşver dön bugüne
sadece bugün bıraktığın yerden bak
iyi çok şükür bi gariplik bi aksilik yok kuzum
haftaya anneciğimin yanına gitmeyi düşünüyorum ankara ya
sen 7 aylık yolculuk yapan biini gördünmü çevrende:44::44:
dumancım gözünz aydın kuzum kızçemiz iyiymiş
insan çok mutlu oluyor sağlıklı olduğunu öğrenince
kız radyolog bide heeee bunun kadın doğumcusu ne alıyodurneey 530 muuuualık geliri 90 binmiii ohaaa bilseydim öğretmen olacağıma doktor olurmuşum accık canilikte var bende iyi kesip biçerdim gerçi ben çocuk yad kdın doğum doktoru olurdum olsaydım bebiş doğurtmak ve bakmak için neyse bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ay darısı bizimde başımıza inşallaaah
valla ben bu halimle onun kadar deilimöyle oluyo canım bildiğimiz bütün hamişlikler yanlış.. yumurtladığın gün karnın o haline geliyor doğrusu buymuş
kuzum keşke yanına çikolata götürüpte onu yeseydin hareketleniyo ya bebiş çikolata yiyinceuyanırdıda belkim böylecee :26: ben yanımda götürcem vallaa hatta yyipdemi gitsem buseferde kıpır kıpır yerinde durmzsada bişii göremeyik ama dimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?