Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sabah pijamasını asmayımı öğrendeiiiiiii

senin koca olmuş o zaman tamamdırhiç şikayet etme:114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:

hıh benim herüf zaten oluktu aldığımda bizimki titizdir yardımda eder vallaa ooh ne güzel tek kızdığım huyu arada boşvermişlik eder işlrini ertelerde erteler bazen bitek o vallaa yoksa ne desem yapar temizliği falan yardım eder çamaşır asmama yardım eder toz bilem alır çokda güel özen bözene bulaşı yıkıyo sofreyı kurmama kaldırmama yadım ediyoo ee daha ne olsuun işten gelir gelmez çamaşırlarını çıkarıp sepete atar dooğru duşa hep misdiy kocişim çok doğru biteycih yapmışım daha hiç bana bi kere bağırmamıştıy bilee aman nazay değmesin

kızlar iyice imrendim size valla bugün..eve geldim anneminde yardımıyla evi toparladım,nane-limon kaynatıp içtim..sonra annem gitti et haşladım,komposto bile yaptım,sonra makineye çamaşır attım onlar yıkanırken ütü yaptım bikaç taneden başladım orda bıraktım sonra dönücem...bunların hepsi 3-4 saatte oldu hee aşkı memnuyu izleyip banyoda yaptım arada, dayanamadım netten finalini de izledim ağladımm veee gerçek bi karı gibi hissettim bugün kendimi haftasonu kocişde yanımda oldugu için böyle olmuyo bu dahamı güzelmiş ne

ayy evet yaaa çok şükür daha ne isterim haa bide doğsun isterim, bide doğduktan sonra sağlıklı büyüsünn.....kardeşleride olsun isterimmmm

evet istekler hiç bitmiyo.. kardeşleride sağlıklı olsun isterssin

okula başlasınlar istersin mezun olsunlar istersin adam gibi insanlarla yuva kursunlar istersin sağlıklı bebikleri olsun istersin torunların okula başlasın istersin.....

off yoruldum devamö edemicem

abovvvvvvvv kız geçen gün konştuk ya istersen sil ben ben alınmam dedin ya melek edasıyla

kendini kötü hissetme diye yaptım

rahatsız ediyorsa çıkar dedim demek ki rahatsız oluyormuş hanfendi
seni test ettim bakalım napıcan diye :99:
gördük sonucunu.
al işte bu da surat

tabeee kardeşleride sağlıklı olsun sonra hepsi okusun büyük adam olsun evlensin çoluk çocuğa karışsın hayat ne güzellllll

cnm arada yapınca güzel oluyo bunlarbover sen işine gücüne devam et

Son düzenleme:
başak şaka yapıyorum bebişim sakın ciddiye alma

ben dedim evet rahatsız etmesin sizi işlerim çok yoğun oluyor bazen benim akşamları da misafir geliyor ya da biz çıkıyoruz falan filan
bunlara ek olarak da eşim evdeyken yazamıyorum çünkü burada yazdığımı bilmiyor kendisi
o yüzden de fırsat bulamadığım zaman çok oluyor..

iyi etmişsin liste falan önemli değil canım

sen gecenlerde hastaydın dedıgımız palıza yı yaptınmıııı yaptıysan nasıldıı işe yaradıımııı

bengicim mıknatısı nerden bulcam annem:26:

hmm güzel soruuu :26::26: süs eşyası yapıp satan yeyleyde vaydıy belkim veya milyonculay vayy belkim oyalaydada vaydıy kısaca ıvır zıvır satan yerlere bi bak bakalım canım sen kız böle organizasyon eşyaları yapan yerlerde vardırda satarlarmı bilmem hani kına için çeşitli kınalar hazırlanan yerler sonracığıma bebek için dolap süslü şekrler yapan yerlere sor bi bakalım satıyolarmı yada nerden alıyolar onlar

rahatsız ediyorsa çıkar dedim demek ki rahatsız oluyormuş hanfendi
seni test ettim bakalım napıcan diye :99:
gördük sonucunu.
al işte bu da surat

ayy vallahi aynı sevinç çokmu kınadın kıs aynı onun gibi olmuşun

geçmişi oku sen en iyisi bende sana ne yazmışım

asla rahatsız edeceğinden değil ama sen kendini rahat hisset beklentiler olmasın mecbur hissetme kendini dedim

kaynanam kılıklı ekşi surat ekleriz tekrardan zor bişi diiil

korktum bi an sevinç oldun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…