sabah pijamasını asmayımı öğrendeiiiiiii
senin koca olmuş o zaman tamamdırhiç şikayet etme:114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:
ayy evet yaaa çok şükür daha ne isterim haa bide doğsun isterim, bide doğduktan sonra sağlıklı büyüsünn.....kardeşleride olsun isterimmmm
abovvvvvvvv kız geçen gün konştuk ya istersen sil ben ben alınmam dedin ya melek edasıyla
kendini kötü hissetme diye yaptım
Kızlar kız nerde bu liste acaba..kimler varki ben var mıyım :44: gerçi zaten yeni geldim ama
evet istekler hiç bitmiyo.. kardeşleride sağlıklı olsun isterssin
okula başlasınlar istersin mezun olsunlar istersin adam gibi insanlarla yuva kursunlar istersin sağlıklı bebikleri olsun istersin torunların okula başlasın istersin.....
off yoruldum devamö edemicem
kızlar iyice imrendim size valla bugün..eve geldim anneminde yardımıyla evi toparladım,nane-limon kaynatıp içtim..sonra annem gitti et haşladım,komposto bile yaptım,sonra makineye çamaşır attım onlar yıkanırken ütü yaptım bikaç taneden başladım orda bıraktım sonra dönücem...bunların hepsi 3-4 saatte oldu hee aşkı memnuyu izleyip banyoda yaptım arada, dayanamadım netten finalini de izledim ağladımm veee gerçek bi karı gibi hissettim bugün kendimihaftasonu kocişde yanımda oldugu için böyle olmuyo bu dahamı güzelmiş ne
cnm arada yapınca güzel oluyo bunlarboşver sen işine gücüne devam et
bengicim mıknatısı nerden bulcam annem:26:
rahatsız ediyorsa çıkar dedim demek ki rahatsız oluyormuş hanfendi
seni test ettim bakalım napıcan diye :99:
gördük sonucunu.
al işte bu da surat
ayy kızlar benm çıkmam gerek bi çimipte gelcem
sen gecenlerde hastaydın dedıgımız palıza yı yaptınmıııı yaptıysan nasıldıı işe yaradıımııı
kızlar bikaç dk ya kocişim gelicek işten habersizce kopabilirim sizdenn
yok annem o pakize bi işe yaramadı
sen demedinmi bi kere içtim etkisine şaşırdım diye:26:
başak şaka yapıyorum bebişim sakın ciddiye alma
ben dedim evet rahatsız etmesin sizi işlerim çok yoğun oluyor bazen benim akşamları da misafir geliyor ya da biz çıkıyoruz falan filan
bunlara ek olarak da eşim evdeyken yazamıyorum çünkü burada yazdığımı bilmiyor kendisi
o yüzden de fırsat bulamadığım zaman çok oluyor..
iyi etmişsin liste falan önemli değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?