bak bakalım nonnik hemen satın al tamammıı:44::44:
varmı bir gelişmee:26::26:
Mrb kızlar çok şükür kanama bayağa oluyo artık bunada çok şükür dicem aklıma hiç gelmezdi ama napıyım tutunamadı meleğim artık düşşünde bari yeniden deneme yoluna başlayım diyorum.... doktor kanama 4-5 gün sürer belki daha fazla belli olmuyo bittiğinde gel parça kalmış mı bakarız demişti bakalım artık 4-5 gün sonra biterse giderim doktora...
ilk profil resmimizi hatırlayan varmıı
çok iyi hatırlıyorum şimdi büyümüş daha oğlun ama sünnet resimlerinde büyüktü bu resim geçen yazdan mı sevinçilk profil resmimizi hatırlayan varmıı
çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelsin bebişlerin
ilk profil resmimizi hatırlayan varmıı
sessaa kuzumd denk geldik sonunda nbr:112:
iyiyim bebeem sevin bi kolay hamilelik kitabı linki yollamış bak 3 günlük hamile karı var sen bu kadar büyütebildin mi göbişini
Kızlar benimde ilk hamileliğimdi ben yumurtlama falan günü için doktora gitmemiştim kafama göre işte 12,14,16 falan öyle çarpışı veriyodum...Neyse tuttu hamile kaldım ama malesef biliyosunuz işte düşük oluyo..Şimdi bidahakine doktora gidiyimde daha bilinçli davranayım ona göre çarpışırım diyorum....Ama gidenlere soruyorum doktor bu yumurtlama gününüzü acaba nerden biliyo test felan mı yapıyo..nasıl anlıyo acaba?Bide artık ilki düşük olunca tedirgin oldum ikinci denemelerde önericeğiniz şeyler var mı kızlar..:26::18:
Kızlar benimde ilk hamileliğimdi ben yumurtlama falan günü için doktora gitmemiştim kafama göre işte 12,14,16 falan öyle çarpışı veriyodum...Neyse tuttu hamile kaldım ama malesef biliyosunuz işte düşük oluyo..Şimdi bidahakine doktora gidiyimde daha bilinçli davranayım ona göre çarpışırım diyorum....Ama gidenlere soruyorum doktor bu yumurtlama gününüzü acaba nerden biliyo test felan mı yapıyo..nasıl anlıyo acaba?Bide artık ilki düşük olunca tedirgin oldum ikinci denemelerde önericeğiniz şeyler var mı kızlar..:26::18:
canım kesınlıkle trombofılı panelı testı yaptır genelde kayıpların nedenı bu cıkıyooo:26:
sevinç 3 gün önce hamile kaldığını öğrenen karının karnını gördün mü
canım 12-14-16 güzel tarihler ama en güveniliri 10. günden itibaren başlamak operasyonlara..18. güne kadar 2 günde bir çalışmak en iyisi diyorlar.. ama tabi her ay bu şekilde denk gelmiyor :26:
doktora yumurtlama takibine gitmedim ama doktor yumurtalarını ultrasonla inceleyip bakıyor büyümüş mü olmuş mu.. çatlamak üzereyken sana çarpış diyor..
tabi ilaçla yapanlar da var.. onda da ilaçla büyütüyor yumurtalarını çatlamıyorsa çatlatma iğnesi vurup sana yine çarpış diyor.. bildiğim kadarıyla böyle..
sonra düşük olayına gelince o konuda sana sevinç ya da burda başka arkadaşlar ayrıntılı bilgi verebilir.. sende de pıhtılaşma sorunu mu var?..
genelde tekrarlayan düşüklerin en çok nedeni o oluıyor gözlemlediğim kadarıyla..
yok canım........
Hıııı ne dir bu trombofılı..?Doktor kan pıhtılaşması testi yaparız dedi sadece..Acaba bu trom... o mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?