Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hıı erken yemişin demekki oda o enerjiyle tepinmiş tepinmiş yorulmuş uyumuş garibim yaa oy kıyamam onaa nekadarlık oldu kız?:26:

20+0 oldu bugün canımmmm

ay ne güzeel baya çıktımı peki karnın ne zamandır hissediyon peki tekmelerini falan :26: 1 aydırmı :26: kız gebelik takvimi yapta görek artık yaa bak sağlıklı bebişin büyüdüde bırak artık totemide yap şunuuu bizde öğrenek gelişiminiii :26:

saracım vilmacım kızlar sizlere da hayırlı akşamlar olsun gelin muhabbete haydin ne duruonuzzzz kocam yok evde durabildim kadar durcam zor duruorum aama ösledim muhabbetinizi

eeee neden kimse yazmıo yaa tmm gidiorummmmm ben gelince herkes süt dökmüş kediyemi dönüo nedirr başak gelince başlayın konuşmaya haydinn byebye bacılarrrr

paşacım hoşgeldin canımmmm
başak beni listeden kesin sil canım sıkıldım artık vallaa nasılsa hamişliktende vazgeçtimmm konuşulcak konumda kalmadı yada artıkın adam seçiliooo

çığlık atıcammmm şimdi herkess korkucakkkkkkk yaaaa anlaşmalımısınız yaaaa neden yazmıonuzzzz offfffffffffffffffffffffffffffffff

iyi aşşamlar

ne haber napıyosunuz benim bugün sabahtam misafirlerim vardı akşam üzeri gittiler..yarında misafirim var...

paşacım hoşgeldin canımmmm
başak beni listeden kesin sil canım sıkıldım artık vallaa nasılsa hamişliktende vazgeçtimmm konuşulcak konumda kalmadı yada artıkın adam seçiliooo

ne oldu kız kim adam seçiyor...hem hamişlikten niye vazgeçtin kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…