hee ben böyle severimmm anlamadınızmı dahaaa
ayy evet yaaa çok şükür daha ne isterim haa bide doğsun isterim, bide doğduktan sonra sağlıklı büyüsünn.....kardeşleride olsun isterimmmm
kız radyolog bide heeee bunun kadın doğumcusu ne alıyodurinşallah yavrum sağlıkla hepimiz çıkarırız bebişleri...
valla ben bu halimle onun kadar deilim
kız randevu saat 8.30 daydı sabah yolda giderken yedim allahımmmm bi tepikler attıı orda beklerken bile,ama acil bi hasta gelmiş sabahın köründe yarım saat bekledimyavrum da napsın bekle bekle uykusu gelir tabi el kadar çocuk..sonrada hiiiç bozmadı istifini ama çıktık fatura işiyle upraşıyoz yine 1-2 dokundurdu eşek sıpası
hıı erken yemişin demekki oda o enerjiyle tepinmiş tepinmiş yorulmuş uyumuş garibim yaa oy kıyamam onaa nekadarlık oldu kız?:26:
Heeeozaman benıde sevıonnn
bende ediyom atın beni listeden kurtuluyum şu vırvırlardan
20+0 oldu bugün canımmmm
20+0 oldu bugün canımmmm
tamam bekliyoruzzzzzz:112::112:
Hadiss
vilmaaaa
geldim annem nasılsın bakım iki dedkkodu yapak
kankacımmm bi protestoda benim için yaparmısın başaka dilimde tüy bitti bat listesi yapmış hayla eklememiş 2 kes yazdımmmm çabuk eklesinn baktın eklemiooo kellesini vurrr
paşacım hoşgeldin canımmmm
başak beni listeden kesin sil canım sıkıldım artık vallaa nasılsa hamişliktende vazgeçtimmm konuşulcak konumda kalmadı yada artıkın adam seçiliooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?