Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi aşşamlar

ne haber napıyosunuz benim bugün sabahtam misafirlerim vardı akşam üzeri gittiler..yarında misafirim var...
hoşgeldin canımmm sana da ii akşamlarr
dinlenemicen ama iki gün peşpeşe zor olmuo mu

ne oldu kız kim adam seçiyor...hem hamişlikten niye vazgeçtin kuzum..

valla sabah beridir ağaç oldum sevinç hadiş vilme diyp kaçtı diğer kızlar bekledi bekledi gittiler slm bile vermediler beni artıkın beğenmiolar
bende heves kalmadı hayattan küstümmm yaaa küstürdülerrr yah sitem edince yazıolar ancakk ama bigün alıp başımı kaçıcammm bu topikten rakip topike o olcakkkkk

napim canım zor ama gelme diyememki kimseye...

kız dur bir sakin ol belkide tesadüf ya görmemişlerdir....niye beğenmesinler seni,gitme rakip topiklere hem hayata niye küstün bakalım...

Allah kabul etsin karıııı yok uyuya kalmadım sabah 5 te çarpıştımda ancak duş aldım

desene herife rahat vermezsin bugünnn
her saat senin için farketmiyo zaar o güzel uykunun içinde yapıcem pehmuradına erdin işte bende işşallah bugün ererim eşim aradı ne lazım diye dedim şeftalim bitmiş al sıkoçbırayt al dedim soda adam kaç gündür traş olmuyodu yüüzne bakmamışım elindekileri alıyım diye ezan okundu orucu açıcem aldım elinden poşetleri demezmi hanım ana yüzüne baktıum dedim sen traş olmuşsun dedim birden koptu gülmesi zamanıda bir hikaye varya kadın eşinin suratına bakmamış hem eline bakmış sonra adan elinde birşey getirmemiş ana herif senin bir güzün kör ayagında toplamış demiş benimkid o hesap ben aslında bogaz derdindeydim adamı gözümmü görüyo
sevinç kızlar şegtalı yiyek birde utanmadan incir almış eşim kalorisini bile bile ben yiyemicem ne olucek benim bu halim sevinççim bu arada 79 oldum
pasam!!! 110 tane okudum...
canım aldım mesajını 200 yazdın sana
gelirsem o dilini koparırım haaaaaaaaaaEki Görüntüle 503784
inle biraber az oldu senin okudun 200 var sonra 1075 tane daha var yolumuz çok uuzn ya yetişmicek sevindirici olay eşi aramış bugün konuşmuş gelip seni alıcam demiş evimize götürücem dedi ama soguk davranmış ne olucek benim bu halim dedi bende selatı tefficiye okuyoruz canım dedim senin için ay ne sevindi allah razı olsun rabbim ömürlerine ömür katsın dduları kabul olsun dedi istanbula gelsin oda buraya üye burda tanıdım onu sizlerin arasına katılıcek çok matrak hatun aynı sevinç
agzımdaki lafı aldım okurken aynı senin dedigini dedim
fransız kaldım burda başakçımmmkız insan atarmı bebeişi yazık aglar ama
Kızlar kız nerde bu liste acaba..kimler varki ben var mıyım :44: gerçi zaten yeni geldim ama
ilk sayfada bebem kime ne olmuş yazıyo fazla derine inme üzülürsün
allah yardımcın olsun bebem o ney ya
kız insan akşam oldu diye üzülürmü nedenki:44:

geri ekle çabuk isyan çıkarırım yoksaaaaaaaaaaaaa:99:
vallahi dedigini yapar yeminle ben şahsen ondan çok tırsıyorum :18:

sen sevinçle kanki olmşun ben anladım

doğurcam kıyılarda köşelerde de size haber etmicem
kıyamam ben göbegini kesmeye gelirim üzülme sen
paşacım hoşgeldin canımmmm
başak beni listeden kesin sil canım sıkıldım artık vallaa nasılsa hamişliktende vazgeçtimmm konuşulcak konumda kalmadı yada artıkın adam seçiliooo
canım bunları tek bırakmaya gelmiyo kankine çene çalmışlar olmaz böle ya sonra diyolar nerelerdesin az çene yapsalar gelicemde yanına ama nerde
iyi geceler kızlar ben bugün bir bakayım diye girdim eşim evde biraz romantik takılıcezde sielere iyi geleler kızlar sonra sevişirk artık sizlerle:

kızlar beni sormuşsunuz sağolun...walla misafirlerim vardı yazdığım gibi..birde dün anacığımı gezdirdik biraz hiç çıkmıyo dışarı ...kebapçıya götürdük zor oldu ama çok sewindi,o sevinincede dünyalar benim oluyor..

taam bizle sevişme sen hadi git kocişinle seviş

iyi aşşamlar

ne haber napıyosunuz benim bugün sabahtam misafirlerim vardı akşam üzeri gittiler..yarında misafirim var...

beydaglım nasılsın bebem ne var ne yok eşime çay demledim deminden beri istiyo hanım çay diye adaın dilinde tüg bitti kekligi sinir etmemek lazımd egilmi bu akşam bana lazım sonra ben sevince ne derim sevinç demez nazara geldik sevinçleçayı içsin süüsleniyim püsleniyim gidiyim yanına bakalım beydaglı dün arakadaşa gittin onda pırtılaşma var ebem inge verdi bir tane dedi fazla sende numune olsun anam kocaman kız igneşuan karşımda suruyo igne sen hiç vuurndunmu nasip olmuşmuydu bebem

napim canım zor ama gelme diyememki kimseye...

kız dur bir sakin ol belkide tesadüf ya görmemişlerdir....niye beğenmesinler seni,gitme rakip topiklere hem hayata niye küstün bakalım...
kızzzzzzzzzz gitçem gitçemm tirkettçem hepsini yokluğumu anlasınlar hahah çok biliolar yaa sankim hıh yahhh ilgiye yine muhtacım acizz çaresiz yaşlı bi gadun oldummm kullanım tarihimmi geçti nedir kisme suratıma bakmiiiii sen sevisinmi beniiii

aynen ben varken dillerini eşek arısımı sokuo nedirr yada hepsi halveteler de bizi burda bekçimi tutuolar anlayamadım çözecemmm bu olayı bennnn bidaha geldimde ben slm atmıcimmm kismeye:)hıh

ana gibi yar olmazz iii yapmışsın anam yanımda olsada gezdirsem gitçöem inşallah ist a

ne olmuş yine bu beğen butonuna ya bu kk yada iki gün gelme hemen bişeyler değişiyo ha....ne olcak yani şimdi beğenirsek face de bizimi göreceklerabowwwwwwwwwwwwwben beğenememmmmmmmm benim kocam face izin vermiyooooooo:18:ne face miş bee peh her yerden çıkıyo

canım millet geçmişi okumaktan sana cevap yazamıyoki başak karısıyla sevinç karısı yetiyo çeneyesen kızma boşver ne var ne yok bakalım eşimde kudurdu durun çay döküyümde 10 dadika takıyım çıkıcem

kız demlesene o zaman adamın çayını hemen....vurulmammı canım hemde kutu kutu vurulmuştum her seferinde 2 yada 3 alık vuruluyodum hesapla işte her gün...

kız yok o kadar büyük değil ucu ince ve küçük,ilaç yeri büyük biraz,alışınca ve sonucunda bebek olunca her gün saatinde sektirmeden yapıyordum kendi kendime..ilk zamanlar eşim yapıyordu ama sonrasında ben yaptım hep..

iyi aksamlar kızlar

sevınc msj aldım kuzum fatuuralı oldugundan msj atmadım aradım ama sen duymadın sanırım

doktr amcammmmm butun eskı sonuclarıma baktıı sonra dedı kı bıde muane edeyımmmm ettı hersey normal olmaması ıcın neden yok dedı yalnız esının hareket sayısı az dedı :44::44: tekrar gelsın test versın dedıı bana adet bıtınce rahım fılmı cekıneceksın rahım fılmı olmadan bısey dıyemem dedı fılmı al gel dedı sunalık herseyım normalll

çığlık atıcammmm şimdi herkess korkucakkkkkkk yaaaa anlaşmalımısınız yaaaa neden yazmıonuzzzz offfffffffffffffffffffffffffffffff
Kiz kocam geldi zorlan yatakodasina goturduuu

ayyyy canim yaaaa cok iyi yapmissiniz datlim hee merak ettik

şöyle çayın yanına yapabileceğim hem kolay hem pratik hamur işi olmayan bir tarifiniz varmı varsa verin hemen...yemek işi tamam da çayın yanına böyle bir şeyim eksik

belinay doktoramı gittin kuzum,iyi herşey normalmiş bir sorun yokmuş sewindim..ne oldu sen batı beklemicekmiydin..

Kuzum cok sevindim hee msj atmistim sen aramissin oglan oyun oynuyormus hec demedi sipa yimek yapiyordum
sonradan gordum hade hayirlisi kist felan yok dimi
kocisede keci boynuzu kuru yaparik :101: rahatladinmi dr gidince

Kiz kocam geldi zorlan yatakodasina goturduuu

ayyyy canim yaaaa cok iyi yapmissiniz datlim hee merak ettik

sevinçgüülllllllllllllllllllllllll

ewet kuzum ya anacığım da çok sewer adana kebabını gerçi kim sewmwzki..götürdük değişiklik oldu..

sewiyorum tabi neden sevmeyim ....seni kim yada kimler üzdü söyle bakalım..belliki anacığını özlemişsin canım yaa..

canım aç dok farkediyomu o igne:44::44:roporla almaya kalksak 1 aylıgı ne kadar veriliyo şimdiden araştırıyorum nasıl rapora baglatıırz
rasgele ozamanbebem
şöyle çayın yanına yapabileceğim hem kolay hem pratik hamur işi olmayan bir tarifiniz varmı varsa verin hemen...yemek işi tamam da çayın yanına böyle bir şeyim eksik
canım 3 su bardagı un bir paket krem şanti ve 1 su bardagı sıvı yagı ugur sonra şekil ver al sana un kurabiyesi arkadaş yazmıştı facede denedim enfez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…