hoşgeldin canımmm sana da ii akşamlarriyi aşşamlar
ne haber napıyosunuz benim bugün sabahtam misafirlerim vardı akşam üzeri gittiler..yarında misafirim var...
ne oldu kız kim adam seçiyor...hem hamişlikten niye vazgeçtin kuzum..
hoşgeldin canımmm sana da ii akşamlarr
dinlenemicen ama iki gün peşpeşe zor olmuo mu
valla sabah beridir ağaç oldum sevinç hadiş vilme diyp kaçtı diğer kızlar bekledi bekledi gittiler slm bile vermediler beni artıkın beğenmiolar
bende heves kalmadı hayattan küstümmm yaaa küstürdülerrr yah sitem edince yazıolar ancakk ama bigün alıp başımı kaçıcammm bu topikten rakip topike o olcakkkkk
Allah kabul etsin karııııyok uyuya kalmadım sabah 5 te çarpıştımda ancak duş aldım
desene herife rahat vermezsin bugünnn
canım aldım mesajını 200 yazdın sanapasam!!! 110 tane okudum...
inle biraber az oldu senin okudun 200 var sonra 1075 tane daha var yolumuz çok uuzn ya yetişmicek sevindirici olay eşi aramış bugün konuşmuş gelip seni alıcam demiş evimize götürücem dedi ama soguk davranmışgelirsem o dilini koparırım haaaaaaaaaaEki Görüntüle 503784
neey 530 muuuualık geliri 90 binmiii ohaaa bilseydim öğretmen olacağıma doktor olurmuşum accık canilikte var bende iyi kesip biçerdim gerçi ben çocuk yad kdın doğum doktoru olurdum olsaydım bebiş doğurtmak ve bakmak için neyse bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ay darısı bizimde başımıza inşallaaah
sessaaaa kuzum artık listemizde yoksun:114:
artık sadece misafirimizsinn:114:
artık topikte dilediğince fink atabilir ortalığı dağıtabilirsin:114:
ve hatta temizlik yapmadan çekip gidebilirsin:114:
wc ihtiyacından sonra sifonu çekmek zorunda bile değilsin:114:
o topik senin bu tpik benim akşama kadar gezebilirsin:114:
çok kıymetlisin yaniii:112:
ilk sayfada bebem kime ne olmuş yazıyo fazla derine inme üzülürsünKızlar kız nerde bu liste acaba..kimler varki ben var mıyım :44: gerçi zaten yeni geldim ama
allah yardımcın olsun bebem o ney yakızlar iyice imrendim size valla bugün..eve geldim anneminde yardımıyla evi toparladım,nane-limon kaynatıp içtim..sonra annem gitti et haşladım,komposto bile yaptım,sonra makineye çamaşır attım onlar yıkanırken ütü yaptım bikaç taneden başladım orda bıraktım sonra dönücem...bunların hepsi 3-4 saatte oldu hee aşkı memnuyu izleyip banyoda yaptım arada, dayanamadım netten finalini de izledim ağladımm veee gerçek bi karı gibi hissettim bugün kendimihaftasonu kocişde yanımda oldugu için böyle olmuyo bu dahamı güzelmiş ne
kız insan akşam oldu diye üzülürmü nedenki:44:üzülürmüyüm hiç kız delüakşam oldu diye üzülüyorum ben
canım ne bileyim,daha öncekilerde hep yapıyodum bunlardan sonra kaldırıyodum o bile çok canımı yakıyodu onu silmek filan... yapabilirim aslında suan da ne bileyim işte elim gitmiyo..bugün tam 20+0 oldu canım...
vallahi dedigini yapar yeminle ben şahsen ondan çok tırsıyorum :18:
geri ekle çabuk isyan çıkarırım yoksaaaaaaaaaaaaa:99:
kıyamam ben göbegini kesmeye gelirim üzülme sen
sen sevinçle kanki olmşun ben anladım
doğurcam kıyılarda köşelerde de size haber etmicem
canım bunları tek bırakmaya gelmiyo kankipaşacım hoşgeldin canımmmm
başak beni listeden kesin sil canım sıkıldım artık vallaa nasılsa hamişliktende vazgeçtimmm konuşulcak konumda kalmadı yada artıkın adam seçiliooo
her saat senin için farketmiyo zaar o güzel uykunun içinde yapıcem peh muradına erdin işte bende işşallah bugün ererim eşim aradı ne lazım diye dedim şeftalim bitmiş al sıkoçbırayt al dedim soda adam kaç gündür traş olmuyodu yüüzne bakmamışım elindekileri alıyım diye ezan okundu orucu açıcem aldım elinden poşetleri demezmi hanım ana yüzüne baktıum dedim sen traş olmuşsun dedim birden koptu gülmesi zamanıda bir hikaye varya kadın eşinin suratına bakmamış hem eline bakmış sonra adan elinde birşey getirmemiş ana herif senin bir güzün kör ayagında toplamış demiş benimkid o hesap ben aslında bogaz derdindeydim adamı gözümmü görüyo
sevinç kızlar şegtalı yiyek birde utanmadan incir almış eşimkalorisini bile bile ben yiyemicem ne olucek benim bu halim sevinççim bu arada 79 oldum
canım aldım mesajını 200 yazdın sana
inle biraber az oldu senin okudun 200 var sonra 1075 tane daha var yolumuz çok uuzn ya yetişmicek sevindirici olay eşi aramış bugün konuşmuş gelip seni alıcam demiş evimize götürücem dedi ama soguk davranmışne olucek benim bu halim dedi bende selatı tefficiye okuyoruz canım dedim senin için ay ne sevindi allah razı olsun rabbim ömürlerine ömür katsın dduları kabul olsun dedi istanbula gelsin oda buraya üye burda tanıdım onu sizlerin arasına katılıcek çok matrak hatun aynı sevinç
agzımdaki lafı aldım okurken aynı senin dedigini dedim
fransız kaldım burda başakçımmm kız insan atarmı bebeişi yazık aglar ama
ilk sayfada bebem kime ne olmuş yazıyo fazla derine inme üzülürsün
allah yardımcın olsun bebem o ney ya
kız insan akşam oldu diye üzülürmü nedenki:44:
canım bunları tek bırakmaya gelmiyo kankine çene çalmışlar olmaz böle ya sonra diyolar nerelerdesin az çene yapsalar gelicemde yanına ama nerde
iyi geceler kızlar ben bugün bir bakayım diye girdim eşim evde biraz romantik takılıcezdesielere iyi geleler kızlar sonra sevişirk artık sizlerle :
iyi aşşamlar
ne haber napıyosunuz benim bugün sabahtam misafirlerim vardı akşam üzeri gittiler..yarında misafirim var...
kızzzzzzzzzz gitçem gitçemm tirkettçem hepsini yokluğumu anlasınlar hahah çok biliolar yaa sankim hıh yahhh ilgiye yine muhtacım acizz çaresiz yaşlı bi gadun oldummm kullanım tarihimmi geçti nedir kisme suratıma bakmiiiii sen sevisinmi beniiiinapim canım zor ama gelme diyememki kimseye...
kız dur bir sakin ol belkide tesadüf ya görmemişlerdir....niye beğenmesinler seni,gitme rakip topiklere hem hayata niye küstün bakalım...
her saat senin için farketmiyo zaar o güzel uykunun içinde yapıcem peh muradına erdin işte bende işşallah bugün ererim eşim aradı ne lazım diye dedim şeftalim bitmiş al sıkoçbırayt al dedim soda adam kaç gündür traş olmuyodu yüüzne bakmamışım elindekileri alıyım diye ezan okundu orucu açıcem aldım elinden poşetleri demezmi hanım ana yüzüne baktıum dedim sen traş olmuşsun dedim birden koptu gülmesi zamanıda bir hikaye varya kadın eşinin suratına bakmamış hem eline bakmış sonra adan elinde birşey getirmemiş ana herif senin bir güzün kör ayagında toplamış demiş benimkid o hesap ben aslında bogaz derdindeydim adamı gözümmü görüyo
sevinç kızlar şegtalı yiyek birde utanmadan incir almış eşimkalorisini bile bile ben yiyemicem ne olucek benim bu halim sevinççim bu arada 79 oldum
canım aldım mesajını 200 yazdın sana
inle biraber az oldu senin okudun 200 var sonra 1075 tane daha var yolumuz çok uuzn ya yetişmicek sevindirici olay eşi aramış bugün konuşmuş gelip seni alıcam demiş evimize götürücem dedi ama soguk davranmışne olucek benim bu halim dedi bende selatı tefficiye okuyoruz canım dedim senin için ay ne sevindi allah razı olsun rabbim ömürlerine ömür katsın dduları kabul olsun dedi istanbula gelsin oda buraya üye burda tanıdım onu sizlerin arasına katılıcek çok matrak hatun aynı sevinç
agzımdaki lafı aldım okurken aynı senin dedigini dedim
fransız kaldım burda başakçımmm kız insan atarmı bebeişi yazık aglar ama
ilk sayfada bebem kime ne olmuş yazıyo fazla derine inme üzülürsün
allah yardımcın olsun bebem o ney ya
kız insan akşam oldu diye üzülürmü nedenki:44:
canım bunları tek bırakmaya gelmiyo kankine çene çalmışlar olmaz böle ya sonra diyolar nerelerdesin az çene yapsalar gelicemde yanına ama nerde
iyi geceler kızlar ben bugün bir bakayım diye girdim eşim evde biraz romantik takılıcezdesielere iyi geleler kızlar sonra sevişirk artık sizlerle :
kızlar beni sormuşsunuz sağolun...walla misafirlerim vardı yazdığım gibi..birde dün anacığımı gezdirdik biraz hiç çıkmıyo dışarı ...kebapçıya götürdük zor oldu ama çok sewindi,o sevinincede dünyalar benim oluyor..
kızzzzzzzzzz gitçem gitçemm tirkettçem hepsini yokluğumu anlasınlar hahah çok biliolar yaa sankim hıh yahhh ilgiye yine muhtacım acizz çaresiz yaşlı bi gadun oldummm kullanım tarihimmi geçti nedir kisme suratıma bakmiiiii sen sevisinmi beniiii
aynen ben varken dillerini eşek arısımı sokuo nedirr yada hepsi halveteler de bizi burda bekçimi tutuolar anlayamadım çözecemmm bu olayı bennnn bidaha geldimde ben slm atmıcimmm kismeye:)hıh
ana gibi yar olmazz iii yapmışsın anam yanımda olsada gezdirsem gitçöem inşallah ist a
beydaglım nasılsın bebem ne var ne yok eşime çay demledim deminden beri istiyo hanım çay diye adaın dilinde tüg bitti kekligi sinir etmemek lazımd egilmi bu akşam bana lazımsonra ben sevince ne derim sevinç demez nazara geldik sevinçle çayı içsin süüsleniyim püsleniyim gidiyim yanına bakalım beydaglı dün arakadaşa gittin onda pırtılaşma var ebem inge verdi bir tane dedi fazla sende numune olsun anam kocaman kız igne şuan karşımda suruyo igne sen hiç vuurndunmu nasip olmuşmuydu bebem
Kiz kocam geldi zorlan yatakodasina goturduuuçığlık atıcammmm şimdi herkess korkucakkkkkkk yaaaa anlaşmalımısınız yaaaa neden yazmıonuzzzz offfffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar beni sormuşsunuz sağolun...walla misafirlerim vardı yazdığım gibi..birde dün anacığımı gezdirdik biraz hiç çıkmıyo dışarı ...kebapçıya götürdük zor oldu ama çok sewindi,o sevinincede dünyalar benim oluyor..
iyi aksamlar kızlar
sevınc msj aldım kuzum fatuuralı oldugundan msj atmadım aradım ama sen duymadın sanırım
doktr amcammmmm butun eskı sonuclarıma baktıı sonra dedı kı bıde muane edeyımmmm ettı hersey normal olmaması ıcın neden yok dedı yalnız esının hareket sayısı az dedı :44::44: tekrar gelsın test versın dedıı bana adet bıtınce rahım fılmı cekıneceksın rahım fılmı olmadan bısey dıyemem dedı fılmı al gel dedı sunalık herseyım normalll
iyi aksamlar kızlar
sevınc msj aldım kuzum fatuuralı oldugundan msj atmadım aradım ama sen duymadın sanırım
doktr amcammmmm butun eskı sonuclarıma baktıı sonra dedı kı bıde muane edeyımmmm ettı hersey normal olmaması ıcın neden yok dedı yalnız esının hareket sayısı az dedı :44::44: tekrar gelsın test versın dedıı bana adet bıtınce rahım fılmı cekıneceksın rahım fılmı olmadan bısey dıyemem dedı fılmı al gel dedı sunalık herseyım normalll
Kiz kocam geldi zorlan yatakodasina goturduuu
ayyyy canim yaaaa cok iyi yapmissiniz datlim hee merak ettik
belinay doktoramı gittin kuzum,iyi herşey normalmiş bir sorun yokmuş sewindim..ne oldu sen batı beklemicekmiydin..
şöyle çayın yanına yapabileceğim hem kolay hem pratik hamur işi olmayan bir tarifiniz varmı varsa verin hemen...yemek işi tamam da çayın yanına böyle bir şeyim eksik
kızzzzzzzzzz gitçem gitçemm tirkettçem hepsini yokluğumu anlasınlar hahah çok biliolar yaa sankim hıh yahhh ilgiye yine muhtacım acizz çaresiz yaşlı bi gadun oldummm kullanım tarihimmi geçti nedir kisme suratıma bakmiiiii sen sevisinmi beniiii
aynen ben varken dillerini eşek arısımı sokuo nedirr yada hepsi halveteler de bizi burda bekçimi tutuolar anlayamadım çözecemmm bu olayı bennnn bidaha geldimde ben slm atmıcimmm kismeye:)hıh
ana gibi yar olmazz iii yapmışsın anam yanımda olsada gezdirsem gitçöem inşallah ist a
canım aç dok farkediyomu o igne:44::44:roporla almaya kalksak 1 aylıgı ne kadar veriliyo şimdiden araştırıyorum nasıl rapora baglatıırzkız demlesene o zaman adamın çayını hemen....vurulmammı canım hemde kutu kutu vurulmuştum her seferinde 2 yada 3 alık vuruluyodum hesapla işte her gün...
kız yok o kadar büyük değil ucu ince ve küçük,ilaç yeri büyük biraz,alışınca ve sonucunda bebek olunca her gün saatinde sektirmeden yapıyordum kendi kendime..ilk zamanlar eşim yapıyordu ama sonrasında ben yaptım hep..
iyi aksamlar kızlar
canım 3 su bardagı un bir paket krem şanti ve 1 su bardagı sıvı yagı ugur sonra şekil ver al sana un kurabiyesi arkadaş yazmıştı facede denedim enfez olduşöyle çayın yanına yapabileceğim hem kolay hem pratik hamur işi olmayan bir tarifiniz varmı varsa verin hemen...yemek işi tamam da çayın yanına böyle bir şeyim eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?