Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kuzum cok sevindim hee msj atmistim sen aramissin oglan oyun oynuyormus hec demedi sipa yimek yapiyordum
sonradan gordum hade hayirlisi kist felan yok dimi
kocisede keci boynuzu kuru yaparik :101: rahatladinmi dr gidince

cokk rahatladım cok mutlu oldum cunku doktrrr boole gobeklı yaslı bılgılı bırıne benzıyodu bıde hepp sehır dısı hastası vardı onların ıcınde benle ılgılendı sagılsun bes kurus parada almada yoksam kapıda kızz 250 tl ıstedı

sevınc sımdııı ne dıyecemmm

ben dun hasta oldum yaaaa

adet bıter bıtmez rahım fılmı dedı

ben 4 gun suruyo benımm yanı cuma pazartesı gıtsem bısye olurmu bunu sormayı unutmusum

bu gidişle senin geçmiş hiç bitmicek nazo

biraz zor ben gelip geçmişi okur çıkarım artık
kardeşimle oğlu bizde kalıyolar ev bulana kadar
ablamın oğlunu sınavları var dün oda geldi cumaya kadar burda
düşün artık işim bitermi bukadar bile zor geliyorum

çığlık atıcammmm şimdi herkess korkucakkkkkkk yaaaa anlaşmalımısınız yaaaa neden yazmıonuzzzz offfffffffffffffffffffffffffffffff

canım geçmişi okuyodum yeğen başımda ben oyun onıyacaktım diye beni sinir etti
büyük yeğen teyze çay yapsana dedi ne zor şartlarda gelebiliyorum hatta hemen çıkmam gerek

iyi aşşamlar

ne haber napıyosunuz benim bugün sabahtam misafirlerim vardı akşam üzeri gittiler..yarında misafirim var...

ALLAH kolaylık versin

Heee

ver sifreyide atak

maasallah yarilamissiniz hayatim
evet canım çok şükürrrrr

2 haftadır filan hissediyorum cnm,inşallah seninde az kaldı çok güzel oluyo bak gör... kız valla arada yapayım diyorum sonra vazgeçiyorum :) yapıcam ama yavaş yavaş ısınıyorum:)

çığlık atıcammmm şimdi herkess korkucakkkkkkk yaaaa anlaşmalımısınız yaaaa neden yazmıonuzzzz offfffffffffffffffffffffffffffffff
noldu bu kızzzzzz kim delirtti seni yavruuuummmmm

:allah yardımcın olsun bebem o ney ya

kız insan akşam oldu diye üzülürmü nedenki:44:::
ne ney kız anlamadım ben
akşam oldu diye üzülürm tabeee bugün tatildi iiznliydim bitti izin akşam olunca

canım ne güzel işte bak bi problem yokmuş, eşinin spermenleri içinde dr un tavsiyelerini dinlersin keçiboynuzu pekmezinide dayadınmı en kısa zamanda olur inşallah bu iş...

şöyle çayın yanına yapabileceğim hem kolay hem pratik hamur işi olmayan bir tarifiniz varmı varsa verin hemen...yemek işi tamam da çayın yanına böyle bir şeyim eksik

misafirinmi geliyOOO?? ÖZLEDİM SENİ BEYDAĞLIIII

kızlar yaa üst kattaki komşu sağolsun ne zaman börek çörek yapsa koyup tabağa getiriyo, bende her seferinde bişiler buluyorum o tabağı dolu götürüyorum...bugünde böyle börek yapmış tabağı boş versem çok ayıp olurmuki??? yapamıyorum ben artık evde öyle kek filan hiç bişey:26: ne koycam o tabaaaa

Canim hamu isi olmayan ne istiyon tatlimi tuzlumu nasil bisi yani

ya bilmiyom ki sewinç mantı yaptım,bugünden döktük yani,o yüzden hamur işi olmasın dedim...aslında gelecek olanlar tatlı şeyler sewiyo,varsa onu yaz tuzlum var çünkü..ama pratik olsun..

Belos telefonla sor datlimmm

duman ben oyle olunca guzel meyve felan olursa koyup veriyorum :101: bos vermekten iyi oluyoo

bilmem ben onu bunu yazacakkkkk hehe kocası yatağa atmış zorlaaa kimbilir ne yaptıdaaa adam tavan yapmış böleeee ne içirdin kız sevinççççç

beloşummm bak allah yüzüne bakıooo herşey normal allah hakkında hayrlısınıversin en fazla iki ay sabret canımmm

Kiz kocam geldi zorlan yatakodasina goturduuu

ayyyy canim yaaaa cok iyi yapmissiniz datlim hee merak ettik

kızımmm ne ka ayıp olan var olmayan var kocası şehirdışında olan var denirmi öle şeyyy
başakı geçtin bu arada altın madalyon vercem sana
heryerde herzaman heran halvet yapılır sevinçç oldun kıss heheh ne yaptın iksirini sölede bilmeyenler yapsın gerçi benim kocaa bişi yapmasanda atlıooo hahaha

şöyle çayın yanına yapabileceğim hem kolay hem pratik hamur işi olmayan bir tarifiniz varmı varsa verin hemen...yemek işi tamam da çayın yanına böyle bir şeyim eksik

şimdi pratik olmayan hamur işimi yok hamur işi olmayan pratik bişilermi kafam karıştııı

Canim hamu isi olmayan ne istiyon tatlimi tuzlumu nasil bisi yani

sevinç imdadına koştu bak helal kızz sana maşallahh tütütü halveti bitirdi işlerini halleti, şimdii topik başına geçti bravooooo senden ders almam lasımm kesin kesinn

neyse ben çıkayım başımda ne zaman çıkacan diye başımın etini yediler geç satte gelirim artık
hadi görüşürüz

erken geldı benım kırmızlar canım bızde tup bebek merkezenıe gıttık ordakı dok gorsustum sorun yok dedı ama rahım de supe ettı yoks aolurdu dedı :44::44:
hadi yaaa neyse sağlık olsun canım...genelde herşey normal gözükünce istiyolar rahim filmini korkma inşaallah bişey çıkmaz...
canım hamile kaldıktan sonra,hastanede heyet kararıyla rapor alıyosun ..sonrada hiç ücret ödemiyosun tabi sigortalılar için...aç tok farketmiy ama ben genelde kahvaltıdan sonra yapardım iğnemi,her gün aynı saatte...
kız krem şanti konuyomuydu un kurabiyesine benim bildiğim pudra şakariyle oluyodu ama ilginçmiş..
Hee kiz bu saatte halvete girdim iyimi
adana kebabi olsada yisekk
iyi,iyii...göndereyim kız istiyosan..

şunuda diyimde çıkayım dedim başak benim yıldızlar neden sarı
ben en az günde 3 kez geliyorum bazen sattlerce burdayım ama yıldızlarım hala sarı
şimdi gidebilirim

canımmm benimmm kız sana kızmadım bennn gördüğüme sevindim valla burda çen çen çene çalıolar biz geldikmi kayboluolar yaa hanfendiler ayy bunlar beni boğazlıcakkk

dumancımmm beni hep delirtiolar yahh eşim maraşa gitçek yaaa hani ist gitçektikk gitçekmişiz belli değilmişşş bi gitçez maraş bitsin diooo beni evde tutmak için istanbul mevzusunu çıkarttılar şimdide bell ideğil dio eşim ya vardır ya yoktur iş dedim ozaman sen burda yokken 2 ay ben evde napıcam dedimm ist a annemlere gidim hem hasret giderim ben 15 güne bir gelcem diooo 15 güne bir 1 günlüüğüne gelcen kal annende beni ne tutuosun burda ist yolculuğu yalan gibime gelio canım çok sıkıldı
bide rahatsızım annemi istyiommm yanımdaaa eşime naz yapamıom ağrıo diyemiorum kenarda ağlıom sinirimi bozuoo bu ağrııı hiç bi çözüm üretilmiooo

sewiyorum tabi neden sevmeyim ....seni kim yada kimler üzdü söyle bakalım..belliki anacığını özlemişsin canım yaa..

canım benim bende seviom hepsini ama arada sitem etmek lasımmm insan sevidğine sitem edermiş ilgizi bırakmayın beniii bakk yazıom ahada şuraya hamiş kalıcamı hissetim zaman test yaptyım zaman çok bekletirim meraktan çatlarsınızzzz:18::18::18::18:

sağol canım..nasılsın?*
bende seni çok özledim kuzum benimdiğer yerde yazdım ama yine yazayım gözünaydın ayrıntılın iyi geçmiş gerçi senin kızçe uyumuş ama olsun...
ewet kuzummisafirlerim var....kız illaki keke börek vermek zorunda değilsinki,güzel yemekte verebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…