sevinçgüülllllllllllllllllllllllll
ewet kuzum ya anacığım da çok sewer adana kebabını gerçi kim sewmwzki..götürdük değişiklik oldu..
Kuzum cok sevindim hee msj atmistim sen aramissin oglan oyun oynuyormus hec demedi sipa yimek yapiyordum
sonradan gordum hade hayirlisi kist felan yok dimi
kocisede keci boynuzu kuru yaparik :101: rahatladinmi dr gidince
bu gidişle senin geçmiş hiç bitmicek nazo
çığlık atıcammmm şimdi herkess korkucakkkkkkk yaaaa anlaşmalımısınız yaaaa neden yazmıonuzzzz offfffffffffffffffffffffffffffffff
iyi aşşamlar
ne haber napıyosunuz benim bugün sabahtam misafirlerim vardı akşam üzeri gittiler..yarında misafirim var...
evet canım çok şükürrrrrHeee
ver sifreyide atak
maasallah yarilamissiniz hayatim
2 haftadır filan hissediyorum cnm,inşallah seninde az kaldı çok güzel oluyo bak gör... kız valla arada yapayım diyorum sonra vazgeçiyorum :) yapıcam ama yavaş yavaş ısınıyorum:)ay ne güzeelbaya çıktımı peki karnın ne zamandır hissediyon peki tekmelerini falan :26: 1 aydırmı :26: kız gebelik takvimi yapta görek artık yaa bak sağlıklı bebişin büyüdüde bırak artık totemide yap şunuuu bizde öğrenek gelişiminiii :26:
noldu bu kızzzzzz kim delirtti seni yavruuuummmmmçığlık atıcammmm şimdi herkess korkucakkkkkkk yaaaa anlaşmalımısınız yaaaa neden yazmıonuzzzz offfffffffffffffffffffffffffffffff
ne ney kız anlamadım ben:allah yardımcın olsun bebem o ney ya
kız insan akşam oldu diye üzülürmü nedenki:44:::
canım ne güzel işte bak bi problem yokmuş, eşinin spermenleri içinde dr un tavsiyelerini dinlersin keçiboynuzu pekmezinide dayadınmı en kısa zamanda olur inşallah bu iş...iyi aksamlar kızlar
sevınc msj aldım kuzum fatuuralı oldugundan msj atmadım aradım ama sen duymadın sanırım
doktr amcammmmm butun eskı sonuclarıma baktıı sonra dedı kı bıde muane edeyımmmm ettı hersey normal olmaması ıcın neden yok dedı yalnız esının hareket sayısı az dedı :44::44: tekrar gelsın test versın dedıı bana adet bıtınce rahım fılmı cekıneceksın rahım fılmı olmadan bısey dıyemem dedı fılmı al gel dedı sunalık herseyım normalll
şöyle çayın yanına yapabileceğim hem kolay hem pratik hamur işi olmayan bir tarifiniz varmı varsa verin hemen...yemek işi tamam da çayın yanına böyle bir şeyim eksik
Canim hamu isi olmayan ne istiyon tatlimi tuzlumu nasil bisi yani
cokk rahatladım cok mutlu oldum cunku doktrrr boole gobeklı yaslı bılgılı bırıne benzıyodubıde hepp sehır dısı hastası vardı onların ıcınde benle ılgılendı sagılsun bes kurus parada almada yoksam kapıda kızz 250 tl ıstedı
sevınc sımdııı ne dıyecemmm
ben dun hasta oldum yaaaa
adet bıter bıtmez rahım fılmı dedı
ben 4 gun suruyo benımm yanı cuma pazartesı gıtsem bısye olurmu bunu sormayı unutmusum
canım millet geçmişi okumaktan sana cevap yazamıyoki başak karısıyla sevinç karısı yetiyo çeneye sen kızma boşver ne var ne yok bakalım eşimde kudurdu durun çay döküyümde 10 dadika takıyım çıkıcem
iyi aksamlar kızlar
sevınc msj aldım kuzum fatuuralı oldugundan msj atmadım aradım ama sen duymadın sanırım
doktr amcammmmm butun eskı sonuclarıma baktıı sonra dedı kı bıde muane edeyımmmm ettı hersey normal olmaması ıcın neden yok dedı yalnız esının hareket sayısı az dedı :44::44: tekrar gelsın test versın dedıı bana adet bıtınce rahım fılmı cekıneceksın rahım fılmı olmadan bısey dıyemem dedı fılmı al gel dedı sunalık herseyım normalll
Kiz kocam geldi zorlan yatakodasina goturduuu
ayyyy canim yaaaa cok iyi yapmissiniz datlim hee merak ettik
şöyle çayın yanına yapabileceğim hem kolay hem pratik hamur işi olmayan bir tarifiniz varmı varsa verin hemen...yemek işi tamam da çayın yanına böyle bir şeyim eksik
Canim hamu isi olmayan ne istiyon tatlimi tuzlumu nasil bisi yani
Adet olmaya yakin ates yukselirmi dusermii
Adet olmaya yakin ates yukselirmi dusermii
hadi yaaa neyse sağlık olsun canım...genelde herşey normal gözükünce istiyolar rahim filmini korkma inşaallah bişey çıkmaz...erken geldı benım kırmızlar canım bızde tup bebek merkezenıe gıttık ordakı dok gorsustum sorun yok dedı ama rahım de supe ettı yoks aolurdu dedı :44::44:
canım hamile kaldıktan sonra,hastanede heyet kararıyla rapor alıyosun ..sonrada hiç ücret ödemiyosun tabi sigortalılar için...aç tok farketmiy ama ben genelde kahvaltıdan sonra yapardım iğnemi,her gün aynı saatte...canım aç dok farkediyomu o igne:44::44:roporla almaya kalksak 1 aylıgı ne kadar veriliyo şimdiden araştırıyorum nasıl rapora baglatıırz
rasgele ozamanbebem
canım 3 su bardagı un bir paket krem şanti ve 1 su bardagı sıvı yagı ugur sonra şekil ver al sana un kurabiyesi arkadaş yazmıştı facede denedim enfez oldu
iyi,iyii...göndereyim kız istiyosan..Hee kiz bu saatte halvete girdim iyimi
adana kebabi olsada yisekk
yok cnm duymadım ismini.hangi hastanede?duman sen bu doktru bılıyonmu kuzum recaı papucu:44::44::44:
Belos telefonla sor datlimmm
duman ben oyle olunca guzel meyve felan olursa koyup veriyorum :101: bos vermekten iyi oluyoo
yok cnm duymadım ismini.hangi hastanede?
evet cnm boş vermektense öyle yaparım bende,üzüm filan dime???
biraz zor ben gelip geçmişi okur çıkarım artık
kardeşimle oğlu bizde kalıyolar ev bulana kadar
ablamın oğlunu sınavları var dün oda geldi cumaya kadar burda
düşün artık işim bitermi bukadar bile zor geliyorum
canım geçmişi okuyodum yeğen başımda ben oyun onıyacaktım diye beni sinir etti
büyük yeğen teyze çay yapsana dedi ne zor şartlarda gelebiliyorum hatta hemen çıkmam gerek
ALLAH kolaylık versin
dumancımmm beni hep delirtiolar yahh eşim maraşa gitçek yaaa hani ist gitçektikk gitçekmişiz belli değilmişşş bi gitçez maraş bitsin diooo beni evde tutmak için istanbul mevzusunu çıkarttılar şimdide bell ideğil dio eşim ya vardır ya yoktur iş dedim ozaman sen burda yokken 2 ay ben evde napıcam dedimm ist a annemlere gidim hem hasret giderim ben 15 güne bir gelcem diooo 15 güne bir 1 günlüüğüne gelcen kal annende beni ne tutuosun burda ist yolculuğu yalan gibime gelio canım çok sıkıldıevet canım çok şükürrrrr
2 haftadır filan hissediyorum cnm,inşallah seninde az kaldı çok güzel oluyo bak gör... kız valla arada yapayım diyorum sonra vazgeçiyorum :) yapıcam ama yavaş yavaş ısınıyorum:)
noldu bu kızzzzzz kim delirtti seni yavruuuummmmm
ne ney kız anlamadım ben
akşam oldu diye üzülürm tabeee bugün tatildi iiznliydim bitti izin akşam olunca
canım ne güzel işte bak bi problem yokmuş, eşinin spermenleri içinde dr un tavsiyelerini dinlersin keçiboynuzu pekmezinide dayadınmı en kısa zamanda olur inşallah bu iş...
misafirinmi geliyOOO?? ÖZLEDİM SENİ BEYDAĞLIIII
kızlar yaa üst kattaki komşu sağolsun ne zaman börek çörek yapsa koyup tabağa getiriyo, bende her seferinde bişiler buluyorum o tabağı dolu götürüyorum...bugünde böyle börek yapmış tabağı boş versem çok ayıp olurmuki??? yapamıyorum ben artık evde öyle kek filan hiç bişey:26: ne koycam o tabaaaa
sewiyorum tabi neden sevmeyim ....seni kim yada kimler üzdü söyle bakalım..belliki anacığını özlemişsin canım yaa..
sağol canım..nasılsın?*biraz zor ben gelip geçmişi okur çıkarım artık
kardeşimle oğlu bizde kalıyolar ev bulana kadar
ablamın oğlunu sınavları var dün oda geldi cumaya kadar burda
düşün artık işim bitermi bukadar bile zor geliyorum
canım geçmişi okuyodum yeğen başımda ben oyun onıyacaktım diye beni sinir etti
büyük yeğen teyze çay yapsana dedi ne zor şartlarda gelebiliyorum hatta hemen çıkmam gerek
ALLAH kolaylık versin
bende seni çok özledim kuzum benimevet canım çok şükürrrrr
2 haftadır filan hissediyorum cnm,inşallah seninde az kaldı çok güzel oluyo bak gör... kız valla arada yapayım diyorum sonra vazgeçiyorum :) yapıcam ama yavaş yavaş ısınıyorum:)
noldu bu kızzzzzz kim delirtti seni yavruuuummmmm
ne ney kız anlamadım ben
akşam oldu diye üzülürm tabeee bugün tatildi iiznliydim bitti izin akşam olunca
canım ne güzel işte bak bi problem yokmuş, eşinin spermenleri içinde dr un tavsiyelerini dinlersin keçiboynuzu pekmezinide dayadınmı en kısa zamanda olur inşallah bu iş...
misafirinmi geliyOOO?? ÖZLEDİM SENİ BEYDAĞLIIII
kızlar yaa üst kattaki komşu sağolsun ne zaman börek çörek yapsa koyup tabağa getiriyo, bende her seferinde bişiler buluyorum o tabağı dolu götürüyorum...bugünde böyle börek yapmış tabağı boş versem çok ayıp olurmuki??? yapamıyorum ben artık evde öyle kek filan hiç bişey:26: ne koycam o tabaaaa
yok cnm duymadım ismini.hangi hastanede?
evet cnm boş vermektense öyle yaparım bende,üzüm filan dime???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?