şunuda diyimde çıkayım dedim başak benim yıldızlar neden sarı
ben en az günde 3 kez geliyorum bazen sattlerce burdayım ama yıldızlarım hala sarı
şimdi gidebilirim
Kiz ates yukselmesi hamilelikte olmazmi kari zorla gebe birakacan kendi kendini
Adetlerim hicgununu sasirmaz hala adet olmadimbuarada senden baska kimse sallamadibeni.
hım anladım bende deyonm ne aglıyo bu hatunevet canım çok şükürrrrr
2 haftadır filan hissediyorum cnm,inşallah seninde az kaldı çok güzel oluyo bak gör... kız valla arada yapayım diyorum sonra vazgeçiyorum :) yapıcam ama yavaş yavaş ısınıyorum:)
noldu bu kızzzzzz kim delirtti seni yavruuuummmmm
ne ney kız anlamadım ben
akşam oldu diye üzülürm tabeee bugün tatildi iiznliydim bitti izin akşam olunca
canım ne güzel işte bak bi problem yokmuş, eşinin spermenleri içinde dr un tavsiyelerini dinlersin keçiboynuzu pekmezinide dayadınmı en kısa zamanda olur inşallah bu iş...
misafirinmi geliyOOO?? ÖZLEDİM SENİ BEYDAĞLIIII
kızlar yaa üst kattaki komşu sağolsun ne zaman börek çörek yapsa koyup tabağa getiriyo, bende her seferinde bişiler buluyorum o tabağı dolu götürüyorum...bugünde böyle börek yapmış tabağı boş versem çok ayıp olurmuki??? yapamıyorum ben artık evde öyle kek filan hiç bişey:26: ne koycam o tabaaaa
canım 18 eylülde ilşkiye giricen unutmacokk rahatladım cok mutlu oldum cunku doktrrr boole gobeklı yaslı bılgılı bırıne benzıyodubıde hepp sehır dısı hastası vardı onların ıcınde benle ılgılendı sagılsun bes kurus parada almada yoksam kapıda kızz 250 tl ıstedı
sevınc sımdııı ne dıyecemmm
ben dun hasta oldum yaaaa
adet bıter bıtmez rahım fılmı dedı
ben 4 gun suruyo benımm yanı cuma pazartesı gıtsem bısye olurmu bunu sormayı unutmusum
taktigi anlatsın bebem hoş ben hamile kalınca yasak bana sevincede yasakmı acababilmem ben onu bunu yazacakkkkk hehe kocası yatağa atmış zorlaaa kimbilir ne yaptıdaaa adam tavan yapmış böleeee ne içirdin kız sevinççççç
beloşummm bak allah yüzüne bakıooo herşey normal allah hakkında hayrlısınıversin en fazla iki ay sabret canımmm
kızımmm ne ka ayıp olan var olmayan var kocası şehirdışında olan var denirmi öle şeyyy
başakı geçtin bu arada altın madalyon vercem sana
heryerde herzaman heran halvet yapılır sevinçç oldun kıss heheh ne yaptın iksirini sölede bilmeyenler yapsın gerçi benim kocaa bişi yapmasanda atlıooo hahaha
şimdi pratik olmayan hamur işimi yok hamur işi olmayan pratik bişilermi kafam karıştııı
sevinç imdadına koştu bak helal kızz sana maşallahh tütütü halveti bitirdi işlerini halleti, şimdii topik başına geçti bravooooo senden ders almam lasımm kesin kesinn
canım banada tuaf geldi ama yaptım çok güzel oldu tadı yeminlehadi yaaa neyse sağlık olsun canım...genelde herşey normal gözükünce istiyolar rahim filmini korkma inşaallah bişey çıkmaz...
canım hamile kaldıktan sonra,hastanede heyet kararıyla rapor alıyosun ..sonrada hiç ücret ödemiyosun tabi sigortalılar için...aç tok farketmiy ama ben genelde kahvaltıdan sonra yapardım iğnemi,her gün aynı saatte...
kız krem şanti konuyomuydu un kurabiyesine benim bildiğim pudra şakariyle oluyodu ama ilginçmiş..
iyi,iyii...göndereyim kız istiyosan..
canımmm benimmm kız sana kızmadım bennn gördüğüme sevindim valla burda çen çen çene çalıolar biz geldikmi kayboluolar yaa hanfendiler ayy bunlar beni boğazlıcakkk
dumancımmm beni hep delirtiolar yahh eşim maraşa gitçek yaaa hani ist gitçektikk gitçekmişiz belli değilmişşş bi gitçez maraş bitsin diooo beni evde tutmak için istanbul mevzusunu çıkarttılar şimdide bell ideğil dio eşim ya vardır ya yoktur iş dedim ozaman sen burda yokken 2 ay ben evde napıcam dedimm ist a annemlere gidim hem hasret giderim ben 15 güne bir gelcem diooo 15 güne bir 1 günlüüğüne gelcen kal annende beni ne tutuosun burda ist yolculuğu yalan gibime gelio canım çok sıkıldı
bide rahatsızım annemi istyiommm yanımdaaa eşime naz yapamıom ağrıo diyemiorum kenarda ağlıom sinirimi bozuoo bu ağrııı hiç bi çözüm üretilmiooo
canım benim bende seviom hepsini ama arada sitem etmek lasımmm insan sevidğine sitem edermiş ilgizi bırakmayın beniii bakk yazıom ahada şuraya hamiş kalıcamı hissetim zaman test yaptyım zaman çok bekletirim meraktan çatlarsınızzzz:18::18::18::18:
sağol canımmmevet hayatımmm olur tabiii boş olmasından eydir
şunuda diyimde çıkayım dedim başak benim yıldızlar neden sarı
ben en az günde 3 kez geliyorum bazen sattlerce burdayım ama yıldızlarım hala sarı
şimdi gidebilirim
oyy kuzuuum bunaltmışlar seni gerçekten,,annen yanında olsa çook daha iyi olurdun ama o kurtuluş diil biliyosun... önemli olan o sıkıntıların istanbula gidince düzeleceğinden eminmisin?? kolaymı kız öyle yaşadığın şehri değiştirmek... bunalma sen zamanla herşey yoluna girer inşallah...dumancımmm beni hep delirtiolar yahh eşim maraşa gitçek yaaa hani ist gitçektikk gitçekmişiz belli değilmişşş bi gitçez maraş bitsin diooo beni evde tutmak için istanbul mevzusunu çıkarttılar şimdide bell ideğil dio eşim ya vardır ya yoktur iş dedim ozaman sen burda yokken 2 ay ben evde napıcam dedimm ist a annemlere gidim hem hasret giderim ben 15 güne bir gelcem diooo 15 güne bir 1 günlüüğüne gelcen kal annende beni ne tutuosun burda ist yolculuğu yalan gibime gelio canım çok sıkıldı
bide rahatsızım annemi istyiommm yanımdaaa eşime naz yapamıom ağrıo diyemiorum kenarda ağlıom sinirimi bozuoo bu ağrııı hiç bi çözüm üretilmiooo 18:
sağol canım..nasılsın?*
bende seni çok özledim kuzum benimdiğer yerde yazdım ama yine yazayım gözünaydın ayrıntılın iyi geçmiş gerçi senin kızçe uyumuş ama olsun...
ewet kuzummisafirlerim var....kız illaki keke börek vermek zorunda değilsinki,güzel yemekte verebilirsin...
Adetlerim hicgununu sasirmaz hala adet olmadimbuarada senden baska kimse sallamadibeni.
pasa bu sefer atlamam yumrtlam gunlerımı
ya bilmiyom ki sewinç mantı yaptım,bugünden döktük yani,o yüzden hamur işi olmasın dedim...aslında gelecek olanlar tatlı şeyler sewiyo,varsa onu yaz tuzlum var çünkü..ama pratik olsun..
sewinççç
umudum ayen paşa beydağlı duman benBütün pıhtılılar toplandık toplandık
yok canım yaa hiç duymadım valla...centurum tup bebek canım tunalılın ust tarafında bıyerde
bizim konu bitmez sen adamı bekletme yazık:))hım anladım bende deyonm ne aglıyo bu hatuneşim arkamda oturuyo hadi diye deye bir hal oldu adam kızıyor bende korkumdan harf hatası yapabiliirm :18::18::18:bana hadi dedi nedenki acaba dur gdiyimde bakam neden hadi diyor
:
pasa bu sefer atlamam yumrtlam gunlerımı
yoo nazemir cvp yazdı görmedinmi o zaman yarın git kan verrrrrr
yıprandık yıprandıkkkk:13::13::13::13::13::13::13::13::13:sordum neden yıprandıkkkkkk
Gormedim saolsun nazda. atesim 5 derece yukselmis testmi alsam zaar cikar artik
tamam kuzum sağol..hadi koş,çabuk bekletme kocacığını...hım anladım bende deyonm ne aglıyo bu hatuneşim arkamda oturuyo hadi diye deye bir hal oldu adam kızıyor bende korkumdan harf hatası yapabiliirm :18::18::18:bana hadi dedi nedenki acaba dur gdiyimde bakam neden hadi diyor
canım 18 eylülde ilşkiye giricen unutmaeger hamile kalırsanda 25 bebek rahime yerleşiyo sakın 18 eylülü atlama eşim gece çalıssa bile o günü atlama aman diyim ben 2 kere öle hamil ekaldım ben birşey biliyomda diyom
taktigi anlatsın bebem hoş ben hamile kalınca yasak bana sevincede yasakmı acababiz kardeş kardeş takılıyos eşimle
canım banada tuaf geldi ama yaptım çok güzel oldu tadı yeminle
dene bak 5 dakikada un kurabiyeysi dene ban çok dua edicen
kızlar ben çıkıyım yoksa bilmiyom sonumu sonra görüşrüz sabah işşallah fazla çene çalmayım yoksa ben bilmedim duymadın demeyim yirsiniz şaplagıgözlerim tuaf oluyo okuyana kadar bu arada belinnaycım sen tefficiyeyi okudumda 75 verdin genemi bir daha 75 okudun bebem ekliyim
ben kaçtım eşim coşmaya başladı
sağol canımmm
isyannnnnnn
oyy kuzuuum bunaltmışlar seni gerçekten,,annen yanında olsa çook daha iyi olurdun ama o kurtuluş diil biliyosun... önemli olan o sıkıntıların istanbula gidince düzeleceğinden eminmisin?? kolaymı kız öyle yaşadığın şehri değiştirmek... bunalma sen zamanla herşey yoluna girer inşallah...
sağol canım benim valla tuhaf bi sabahtı ama bu günlere de çok şükür:26: kolay gelsin sana o zaman canımkız bak yemek fikri de güzel, ama ne bileyim yermi yemezmi... ben mesela şimdi böreklere bakıyorum yesemmi yemesemmi diye,uyuzumdur biraz o konuda yaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?