Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hım anladım bende deyonm ne aglıyo bu hatun eşim arkamda oturuyo hadi diye deye bir hal oldu adam kızıyor bende korkumdan harf hatası yapabiliirm :18::18::18:bana hadi dedi nedenki acaba dur gdiyimde bakam neden hadi diyor
canım 18 eylülde ilşkiye giricen unutma eger hamile kalırsanda 25 bebek rahime yerleşiyo sakın 18 eylülü atlama eşim gece çalıssa bile o günü atlama aman diyim ben 2 kere öle hamil ekaldım ben birşey biliyomda diyom
taktigi anlatsın bebem hoş ben hamile kalınca yasak bana sevincede yasakmı acababiz kardeş kardeş takılıyos eşimle
canım banada tuaf geldi ama yaptım çok güzel oldu tadı yeminle
dene bak 5 dakikada un kurabiyeysi dene ban çok dua edicen

kızlar ben çıkıyım yoksa bilmiyom sonumu sonra görüşrüz sabah işşallah fazla çene çalmayım yoksa ben bilmedim duymadın demeyim yirsiniz şaplagıgözlerim tuaf oluyo okuyana kadar bu arada belinnaycım sen tefficiyeyi okudumda 75 verdin genemi bir daha 75 okudun bebem ekliyim
ben kaçtım eşim coşmaya başladı

anladım işte bak anacığının yanına gitmek istiyosun kocana kızmışsın hırsını burdan çıkarıyosun rahatlıcaksan yap annem....ama hamiş kalınca çatlatma bizi,sewiyok biz seni

koş koşşşşşşşşşş ne dicek acaba :101:
deli karııııı bizede yasak tık olmayacak
kocaya iki gün yüz vermedim ya düz duvara tırmamışş

evet hayatımmm olur tabiii boş olmasından eydir
sağol canımmm
şunuda diyimde çıkayım dedim başak benim yıldızlar neden sarı
ben en az günde 3 kez geliyorum bazen sattlerce burdayım ama yıldızlarım hala sarı
şimdi gidebilirim
isyannnnnnn
oyy kuzuuum bunaltmışlar seni gerçekten,,annen yanında olsa çook daha iyi olurdun ama o kurtuluş diil biliyosun... önemli olan o sıkıntıların istanbula gidince düzeleceğinden eminmisin?? kolaymı kız öyle yaşadığın şehri değiştirmek... bunalma sen zamanla herşey yoluna girer inşallah...

sağol canım benim valla tuhaf bi sabahtı ama bu günlere de çok şükür:26: kolay gelsin sana o zaman canım kız bak yemek fikri de güzel, ama ne bileyim yermi yemezmi... ben mesela şimdi böreklere bakıyorum yesemmi yemesemmi diye,uyuzumdur biraz o konuda yaaa:26:

Adetlerim hicgununu sasirmaz hala adet olmadimbuarada senden baska kimse sallamadibeni.

kız inşaallah olmazsın...yaa ne sabırsız karılarsınız walla ben ancak yetişiyom cevaplamaya ustası değilim o kadar,ateş hamişsen yükselmeye dewam eder ,ama değilsen düşer..

centurum tup bebek canım tunalılın ust tarafında bıyerde
yok canım yaa hiç duymadım valla...

hım anladım bende deyonm ne aglıyo bu hatun eşim arkamda oturuyo hadi diye deye bir hal oldu adam kızıyor bende korkumdan harf hatası yapabiliirm :18::18::18:bana hadi dedi nedenki acaba dur gdiyimde bakam neden hadi diyor
:
bizim konu bitmez sen adamı bekletme yazık:))

pasa bu sefer atlamam yumrtlam gunlerımı

atlamaaa bencede öyle yumurtalama zamanı kocişle küslük olmazzzz

tamam kuzum sağol..hadi koş,çabuk bekletme kocacığını...

sen ver ister yesinler ister yemesinler..güzel yaptığın birşey olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…