tamam kuzum sağol..hadi koş,çabuk bekletme kocacığını...hım anladım bende deyonm ne aglıyo bu hatuneşim arkamda oturuyo hadi diye deye bir hal oldu adam kızıyor bende korkumdan harf hatası yapabiliirm :18::18::18:bana hadi dedi nedenki acaba dur gdiyimde bakam neden hadi diyor
canım 18 eylülde ilşkiye giricen unutmaeger hamile kalırsanda 25 bebek rahime yerleşiyo sakın 18 eylülü atlama eşim gece çalıssa bile o günü atlama aman diyim ben 2 kere öle hamil ekaldım ben birşey biliyomda diyom
taktigi anlatsın bebem hoş ben hamile kalınca yasak bana sevincede yasakmı acababiz kardeş kardeş takılıyos eşimle
canım banada tuaf geldi ama yaptım çok güzel oldu tadı yeminle
dene bak 5 dakikada un kurabiyeysi dene ban çok dua edicen
kızlar ben çıkıyım yoksa bilmiyom sonumu sonra görüşrüz sabah işşallah fazla çene çalmayım yoksa ben bilmedim duymadın demeyim yirsiniz şaplagıgözlerim tuaf oluyo okuyana kadar bu arada belinnaycım sen tefficiyeyi okudumda 75 verdin genemi bir daha 75 okudun bebem ekliyim
ben kaçtım eşim coşmaya başladı
sağol canımmm
isyannnnnnn
oyy kuzuuum bunaltmışlar seni gerçekten,,annen yanında olsa çook daha iyi olurdun ama o kurtuluş diil biliyosun... önemli olan o sıkıntıların istanbula gidince düzeleceğinden eminmisin?? kolaymı kız öyle yaşadığın şehri değiştirmek... bunalma sen zamanla herşey yoluna girer inşallah...
sağol canım benim valla tuhaf bi sabahtı ama bu günlere de çok şükür:26: kolay gelsin sana o zaman canımkız bak yemek fikri de güzel, ama ne bileyim yermi yemezmi... ben mesela şimdi böreklere bakıyorum yesemmi yemesemmi diye,uyuzumdur biraz o konuda yaaa:26:
kustunuzmuuu
kek olbilir ama değişik bişey olsun...hayatım tatlı şeyler derken tatlımı , kekmi kurabiyemi onu demek istedimdii
Gormedim saolsun nazda. atesim 5 derece yukselmis testmi alsam zaar cikar artik
şimdi deel 3 gün çarpışmadık :99: oda yımırtlama zamanıydı sanırım
yıprandık yıprandıkkkk
yarında bekle olmazsa doğru git kan verrr
kız gebeysen ne gülerim haaaa hakkını helal et öyle bişe varsaa
mısır nişastalı kurabiye
2 yumurta
1 su bardağı şeker
1 paket margarin (250 gr)
1 su bardağı un
400 gr mısır nişastası
1çay kaşığı kabartma tozu
hamuru yoğur ceviz büyüklüğünde parçalar kopar yuvarla hafif bastır diz yağlanmış tepsiye
ben bazen hamurun yarısına kakao koyup kakaoluda yapıyom 175 derecede pişir
yerken pufff diye dağılıyoorr
hafif pembeleşince hemen çıkar o soğurkende pişmeye devam ediyor
kek olbilir ama değişik bişey olsun...
bende yazmıştıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:18::18::18::18::18::18::18:
unuvetsteler paralımı sevınc sen gıdıyon para verıyonmu ben ufuk unv dıye bıyerde rahım fılmm cekılecek para alcklarmı acaba
Helalii hos olsunn canim benimm yaww olabilirmiki yaa
bunu yapmıştım ewet çok güzel oluyo sadece unlu olanı bile...ama kurabiye yapsammıki bilmiyorum ..sağol kuzucum tarifin için.
korkmakucagına da saglıkla alacan cok yaramaz olck ama
unuvetsteler paralımı sevınc sen gıdıyon para verıyonmu ben ufuk unv dıye bıyerde rahım fılmm cekılecek para alcklarmı acaba
üniversite hastanelerinde sigortalıysan ücret ödemiyosun canım biz ödememiştik...
yook beleş heç para vermiyok sigortalıyık ama :26:
demiştimki hamişsen ateş yükselmeye dewam eder,değilsen düşer inşaallah hamişsindir demiştim..Ne yazmistin telden girio:26::26:m nete bulamiom bidaha yaaaz
süper oluyorr bir tepsisini bile yiyebilirim
Malzemeler
4 yumurta
1 su bardağı tozşeker
1 su bardağı süt
3/4 su bardağı sıvıyağ
2 su bardağı un
1 kabartma tozu
1 vanilya
3 yemek kaşığı kakao
Sosu için:
yarım su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
3/4 su bardağı tozşeker
1 yemek kaşığı dolusu kakao
Yapılışı
Oda ısısındaki yumurta ve şekeri iyice kabarana kadar çırpın.
Sıvıyağ ve sütü ilave edip biraz daha karıştırın.
Unu kuru malzemelerle eleyip karışıma ilave edin ve karışana kadar çırpın.
Isıtılmış 165C fırında kabarıp içi pişene kadar pişirin.
Sos malzemelerini orta boy bir tencerede karıştırıp şeker eriyene kadar ocakta ısıtın.
Fırında çıkan keke 3-4 dakika sonra döküp soğuduktan sonra hindistan cevizi ve arzuya göre fıstıkla süsleyip servis yapın.
ben de sıgortalayımda rahım fılmıo pahalıya yanıma alyımmı dıye gende yarın ararım :44::44::44:
:26: bir sor bakalımben de sıgortalayımda rahım fılmıo pahalıya yanıma alyımmı dıye gende yarın ararım :44::44::44:
demiştimki hamişsen ateş yükselmeye dewam eder,değilsen düşer inşaallah hamişsindir demiştim..
sağol yemek anam süpermiş ben sosu pişmeyenini denemiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?