hım anladım bende deyonm ne aglıyo bu hatuneşim arkamda oturuyo hadi diye deye bir hal oldu adam kızıyor bende korkumdan harf hatası yapabiliirm :18::18::18:bana hadi dedi nedenki acaba dur gdiyimde bakam neden hadi diyor
canım 18 eylülde ilşkiye giricen unutmaeger hamile kalırsanda 25 bebek rahime yerleşiyo sakın 18 eylülü atlama eşim gece çalıssa bile o günü atlama aman diyim ben 2 kere öle hamil ekaldım ben birşey biliyomda diyom
taktigi anlatsın bebem hoş ben hamile kalınca yasak bana sevincede yasakmı acababiz kardeş kardeş takılıyos eşimle
canım banada tuaf geldi ama yaptım çok güzel oldu tadı yeminle
dene bak 5 dakikada un kurabiyeysi dene ban çok dua edicen
kızlar ben çıkıyım yoksa bilmiyom sonumu sonra görüşrüz sabah işşallah fazla çene çalmayım yoksa ben bilmedim duymadın demeyim yirsiniz şaplagıgözlerim tuaf oluyo okuyana kadar bu arada belinnaycım sen tefficiyeyi okudumda 75 verdin genemi bir daha 75 okudun bebem ekliyim
ben kaçtım eşim coşmaya başladı
anladım işte bak anacığının yanına gitmek istiyosun kocana kızmışsın hırsını burdan çıkarıyosun rahatlıcaksan yap annem....ama hamiş kalınca çatlatma bizi,sewiyok biz seni
sağol canımmm
isyannnnnnn
oyy kuzuuum bunaltmışlar seni gerçekten,,annen yanında olsa çook daha iyi olurdun ama o kurtuluş diil biliyosun... önemli olan o sıkıntıların istanbula gidince düzeleceğinden eminmisin?? kolaymı kız öyle yaşadığın şehri değiştirmek... bunalma sen zamanla herşey yoluna girer inşallah...
sağol canım benim valla tuhaf bi sabahtı ama bu günlere de çok şükür:26: kolay gelsin sana o zaman canımkız bak yemek fikri de güzel, ama ne bileyim yermi yemezmi... ben mesela şimdi böreklere bakıyorum yesemmi yemesemmi diye,uyuzumdur biraz o konuda yaaa:26:
süper oluyorr bir tepsisini bile yiyebilirim
Malzemeler
4 yumurta
1 su bardağı tozşeker
1 su bardağı süt
3/4 su bardağı sıvıyağ
2 su bardağı un
1 kabartma tozu
1 vanilya
3 yemek kaşığı kakao
Sosu için:
yarım su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
3/4 su bardağı tozşeker
1 yemek kaşığı dolusu kakao
Yapılışı
Oda ısısındaki yumurta ve şekeri iyice kabarana kadar çırpın.
Sıvıyağ ve sütü ilave edip biraz daha karıştırın.
Unu kuru malzemelerle eleyip karışıma ilave edin ve karışana kadar çırpın.
Isıtılmış 165C fırında kabarıp içi pişene kadar pişirin.
Sos malzemelerini orta boy bir tencerede karıştırıp şeker eriyene kadar ocakta ısıtın.
Fırında çıkan keke 3-4 dakika sonra döküp soğuduktan sonra hindistan cevizi ve arzuya göre fıstıkla süsleyip servis yapın.
:26: bir sor bakalım
dene bak bir daha diğerini yapmazsın
alimunyum yuvarlak tepside yapıyom ben kocaman kabarıyooo
sonra dolaba at buz gibi olsun ohhh missss hindistan cevizi dökkk
ona yasak kosalarda yapar kızz yasak işlermi hiçç hehe zilli oldu başağa zilli donlu diye diyeee valla başoşum senden özür dilerimmm oysaki sen masummuşsunnn sevinçççç göslerini kapatt görme kızzz tarif ver sennn kimbilir kocası görsün die neyle dolanıodur ortlarda bide küsken naz yapmak hanfendiye daha ii geliodurr hehe zati halvette olmasa barışacamız yokk adamlarla
ivette anne evimde tek 2 ay belki daha sürecek neden boş boş durayım kardeşim iaskere gönderirim yeğenimi görürüm çocuk 6 aylık oldu daha yüzünü görmedimm çok zorr gerçektennn kaynanaların yüzünemi hasretim aşağıdaki çıldırtır açıkçası bunlardan kaçıomm bennn insan yüzü görmeye gidicem inşallah
isyan değildeee bunaldım gerçektennn eşimle uzak kaldık ama hep yanımda ailem vardı şimdi tek başına evim ıssız kalıcakkk anlamı yok sevdiklerimle hasret gidereyim eşim burda yeğenine doyuyo ben doyamıorumm işteee
deneycem sen faceye paylaş beğenem paylaşam okişmi burda bulamıom sonra
annem kocanı ikna et git biraz annenlerin yanına çok zaman oldu özlemişsidir
ben dayanamam valla kafanı dinle biraz kibarlıkla izah et çoook özledim deeeeeee
annem kocanı ikna et git biraz annenlerin yanına çok zaman oldu özlemişsidir
ben dayanamam valla kafanı dinle biraz kibarlıkla izah et çoook özledim deeeeeee
haklısın cnm...kendini orda yalnız hissediyosan eşinde gidince iyice kötü olursun...en azından taşınma olayı sonuçlanana kadar gidip kalma konusunda ikna etmeye çalış canım..şöyle tatlı tatlı konuş ne bileyim sen bilirsin huyunu suyunu...
bakacam cazibemi kullanma vakti geldi sanırım saklıodumm da çık cazibe ortaya çıkkk bunlar bana numero yapıooo bacıı farkındayımmm bennn ama yemezler sonra döncekkk dicek ist yokmuş ben şuraya gitçemmm ama kardeşim gitmiş olcak askere neden ellerimle yollamım değilmi hem çok özledim dedin gibiiii annemin şevkatine iihtiyacım var burda köşeye atılmış gibi hissediorum bacııı
beydağlı kızzzz kociş yokmu
hoşgeldin canımmm sana da ii akşamlarr
dinlenemicen ama iki gün peşpeşe zor olmuo mu
valla sabah beridir ağaç oldum sevinç hadiş vilme diyp kaçtı diğer kızlar bekledi bekledi gittiler slm bile vermediler beni artıkın beğenmiolar
bende heves kalmadı hayattan küstümmm yaaa küstürdülerrr yah sitem edince yazıolar ancakk ama bigün alıp başımı kaçıcammm bu topikten rakip topike o olcakkkkk
kızlar nefesim daralıyoo gögsümün üstüne bişiler biniyo bikaç gündür noluyo banaaa...offf vallla oturmak filan zor geliyo...
ewde kız filme dalmış..ama kötü bakıyo sulanıyo kaçarım yok ,görmezlikten geliyom ama görünmeye çalışıyor
kızlar nefesim daralıyoo gögsümün üstüne bişiler biniyo bikaç gündür noluyo banaaa...offf vallla oturmak filan zor geliyo...
ne oldu kuzum aman deyim,belki çok öksürüyosun ya nefes almakta falanmı zorlandın..canım keşke rapor alsaydın dinlenirdin..sen şimdi birde klimalı ortamda daha da kötü olursun..
biz o işi bitirdik darısı başınaaa
canım çokmu yoruluyorsun yoksa kafayımı çok takıyon:26::26:
her saat senin için farketmiyo zaar o güzel uykunun içinde yapıcem peh muradına erdin işte bende işşallah bugün ererim eşim aradı ne lazım diye dedim şeftalim bitmiş al sıkoçbırayt al dedim soda adam kaç gündür traş olmuyodu yüüzne bakmamışım elindekileri alıyım diye ezan okundu orucu açıcem aldım elinden poşetleri demezmi hanım ana yüzüne baktıum dedim sen traş olmuşsun dedim birden koptu gülmesi zamanıda bir hikaye varya kadın eşinin suratına bakmamış hem eline bakmış sonra adan elinde birşey getirmemiş ana herif senin bir güzün kör ayagında toplamış demiş benimkid o hesap ben aslında bogaz derdindeydim adamı gözümmü görüyo
sevinç kızlar şegtalı yiyek birde utanmadan incir almış eşimkalorisini bile bile ben yiyemicem ne olucek benim bu halim sevinççim bu arada 79 oldum
canım aldım mesajını 200 yazdın sana
inle biraber az oldu senin okudun 200 var sonra 1075 tane daha var yolumuz çok uuzn ya yetişmicek sevindirici olay eşi aramış bugün konuşmuş gelip seni alıcam demiş evimize götürücem dedi ama soguk davranmışne olucek benim bu halim dedi bende selatı tefficiye okuyoruz canım dedim senin için ay ne sevindi allah razı olsun rabbim ömürlerine ömür katsın dduları kabul olsun dedi istanbula gelsin oda buraya üye burda tanıdım onu sizlerin arasına katılıcek çok matrak hatun aynı sevinç
agzımdaki lafı aldım okurken aynı senin dedigini dedim
fransız kaldım burda başakçımmm kız insan atarmı bebeişi yazık aglar ama
ilk sayfada bebem kime ne olmuş yazıyo fazla derine inme üzülürsün
allah yardımcın olsun bebem o ney ya
kız insan akşam oldu diye üzülürmü nedenki:44:
vallahi dedigini yapar yeminle ben şahsen ondan çok tırsıyorum :18:
kıyamam ben göbegini kesmeye gelirim üzülme sen
canım bunları tek bırakmaya gelmiyo kankine çene çalmışlar olmaz böle ya sonra diyolar nerelerdesin az çene yapsalar gelicemde yanına ama nerde
iyi geceler kızlar ben bugün bir bakayım diye girdim eşim evde biraz romantik takılıcezdesielere iyi geleler kızlar sonra sevişirk artık sizlerle :
ahh ahh keşke bend eöle desem allah razı olsun die adam eve bekçi tutuo beni gitçem bacı ne derse desin önce konuşçam yok gitme derse gitçemmmm ben bu ağrıyla sızıyla duaramam orda en azından sağlığımı düşünen bi ailem olurrrkuzum git tabii valla allah razı olsun ne zaman desem kocam gönderir bazen kendi der anneni görme zamanın gelmiş diye
çok haklısın canım bencede git hem kafanda dağılır..üstelik rahatlatır aileni görmek seni...
ah kuzum yaa kıyamam sanaa konuşmadılarmı annem senlee ah bizimkiler aahkuzum ne hayattan küsmesine saçmalıyon kız daha şimdideeen :26:
biz o işi bitirdik darısı başınaaa
canım çokmu yoruluyorsun yoksa kafayımı çok takıyon:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?