Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ona yasak kosalarda yapar kızz yasak işlermi hiçç hehe zilli oldu başağa zilli donlu diye diyeee valla başoşum senden özür dilerimmm oysaki sen masummuşsunnn sevinçççç göslerini kapatt görme kızzz tarif ver sennn kimbilir kocası görsün die neyle dolanıodur ortlarda bide küsken naz yapmak hanfendiye daha ii geliodurr hehe zati halvette olmasa barışacamız yokk adamlarla

anladım işte bak anacığının yanına gitmek istiyosun kocana kızmışsın hırsını burdan çıkarıyosun rahatlıcaksan yap annem....ama hamiş kalınca çatlatma bizi,sewiyok biz seni

ivette anne evimde tek 2 ay belki daha sürecek neden boş boş durayım kardeşim iaskere gönderirim yeğenimi görürüm çocuk 6 aylık oldu daha yüzünü görmedimm çok zorr gerçektennn kaynanaların yüzünemi hasretim aşağıdaki çıldırtır açıkçası bunlardan kaçıomm bennn insan yüzü görmeye gidicem inşallah

isyan değildeee bunaldım gerçektennn eşimle uzak kaldık ama hep yanımda ailem vardı şimdi tek başına evim ıssız kalıcakkk anlamı yok sevdiklerimle hasret gidereyim eşim burda yeğenine doyuyo ben doyamıorumm işteee

deneycem sen faceye paylaş beğenem paylaşam okişmi burda bulamıom sonra

haklısın cnm...kendini orda yalnız hissediyosan eşinde gidince iyice kötü olursun...en azından taşınma olayı sonuçlanana kadar gidip kalma konusunda ikna etmeye çalış canım..şöyle tatlı tatlı konuş ne bileyim sen bilirsin huyunu suyunu...

annem kocanı ikna et git biraz annenlerin yanına çok zaman oldu özlemişsidir
ben dayanamam valla kafanı dinle biraz kibarlıkla izah et çoook özledim deeeeeee

bakacam cazibemi kullanma vakti geldi sanırım saklıodumm da çık cazibe ortaya çıkkk bunlar bana numero yapıooo bacıı farkındayımmm bennn ama yemezler sonra döncekkk dicek ist yokmuş ben şuraya gitçemmm ama kardeşim gitmiş olcak askere neden ellerimle yollamım değilmi hem çok özledim dedin gibiiii annemin şevkatine iihtiyacım var burda köşeye atılmış gibi hissediorum bacııı

annem kocanı ikna et git biraz annenlerin yanına çok zaman oldu özlemişsidir
ben dayanamam valla kafanı dinle biraz kibarlıkla izah et çoook özledim deeeeeee

taşınma yok canım benimmm o şantiyede çalışıcak ben ailemle kalıcam hafta sonları gelirse gelirrr yanii 6-7 ay belşki 1 sene kadar varmışş pendikte depo yapıolar ecza deposu şimdi orayı başkası almış dedi biz başka yere geçicezz yani gitmeme ihtimalim yüksek laflarına göreee

kuzum git tabii valla allah razı olsun ne zaman desem kocam gönderir bazen kendi der anneni görme zamanın gelmiş diye

çok haklısın canım bencede git hem kafanda dağılır..üstelik rahatlatır aileni görmek seni...

ah kuzum yaa kıyamam sanaa konuşmadılarmı annem senlee ah bizimkiler aah kuzum ne hayattan küsmesine saçmalıyon kız daha şimdideeen :26:

kızlar nefesim daralıyoo gögsümün üstüne bişiler biniyo bikaç gündür noluyo banaaa...offf vallla oturmak filan zor geliyo...

kızlar nefesim daralıyoo gögsümün üstüne bişiler biniyo bikaç gündür noluyo banaaa...offf vallla oturmak filan zor geliyo...

ne oldu kuzum aman deyim,belki çok öksürüyosun ya nefes almakta falanmı zorlandın..canım keşke rapor alsaydın dinlenirdin..sen şimdi birde klimalı ortamda daha da kötü olursun..

ewde kız filme dalmış..ama kötü bakıyo sulanıyo kaçarım yok ,görmezlikten geliyom ama görünmeye çalışıyor
biz o işi bitirdik darısı başınaaa

canım çokmu yoruluyorsun yoksa kafayımı çok takıyon:26::26:

ne oldu kuzum aman deyim,belki çok öksürüyosun ya nefes almakta falanmı zorlandın..canım keşke rapor alsaydın dinlenirdin..sen şimdi birde klimalı ortamda daha da kötü olursun..

anlamadımki valla öksürüktenmi oldu noldu,ama çok bunalıyorum bikaç gündür

kuzum günde 2 incir rahime falan çok faydalıı bitti hatta benimde ama alamadım merkeze gidemeyince hayla daha yoksa bende günde 1 tane falan yiyodum inciri bulduğumda ayrıca dimi ama yaa doktor olmak varmış :26:

kuzum git tabii valla allah razı olsun ne zaman desem kocam gönderir bazen kendi der anneni görme zamanın gelmiş diye
ahh ahh keşke bend eöle desem allah razı olsun die adam eve bekçi tutuo beni gitçem bacı ne derse desin önce konuşçam yok gitme derse gitçemmmm ben bu ağrıyla sızıyla duaramam orda en azından sağlığımı düşünen bi ailem olurrr

çok haklısın canım bencede git hem kafanda dağılır..üstelik rahatlatır aileni görmek seni...

hemde çokkkk rahatlıcammm burda insan kılığına bürünmüş şahsiyetlerin suratına 2 ay eşimsiz dayanamam çıldırtırlar beni biliorummm anamın melek yüzünü görürürüm daha iii

ah kuzum yaa kıyamam sanaa konuşmadılarmı annem senlee ah bizimkiler aah kuzum ne hayattan küsmesine saçmalıyon kız daha şimdideeen :26:

yokk tüstüm ben onlalra konuştular çok şükür azarı yidileeee hehehe canım baksana bi kulağımı göseremiom bide hamiş kalcamm allah etmiye herhalde yolda doğururum bennn sağlık önemi yok adamlarda

canım ne kadar kaldıki doğumuna seninnn baya geçtimi geçen sormuştum ama unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…