Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Fazlalaştı pıhtı gibi atıyo...şimdi kanama ii gidiyo bu sefer hap ta çok fazlalaştırırsa diye korktum..

kızlar nefesim daralıyoo gögsümün üstüne bişiler biniyo bikaç gündür noluyo banaaa...offf vallla oturmak filan zor geliyo...

kuzum bebişler büyüdükçe bizde nefes darlığı yapıyolar ondandır oo ben bile daha şimdiden bizim şu dik bayırı çıkana kadar nasıl nefes nefese kalıyom göğsüme sancılar giriyo çok yormayacan çok zorlamayacan kendini anca başka çaresi yok canım

ben çıkıyom uykum geldi yoruldum bugün
sabah halvet akşam halvet
gidimde yatim bariii

netten araştırdımmm bidah haber et face girdim bekle bekle

hayırlısı ama gene oğlum olur olursa bana öyle geliyo:18::18:

hee övele geçsineskiden ilaçmı varmış işte asıl ilaçlar bunlar...kız oğlanda olursa olsun sevinç sağlıklı ve hayırlı olsunda...anaaa iki gelinin olur hee kaynoş sewinç

hee övele geçsineskiden ilaçmı varmış işte asıl ilaçlar bunlar...kız oğlanda olursa olsun sevinç sağlıklı ve hayırlı olsunda...anaaa iki gelinin olur hee kaynoş sewinç

abbow kendimi kaynoş olarak düşünemiyom heç bişiyi beğenmem ya ben :99:
abboww way hallerine

hayırlısı bacım Rabbim sanada çifter çifter versin amin...

pekmez ve karabibermii bi denesemmi bilemedim

kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş görüşürüz öptüm hepinizi.

kuzum ben hep 1 bardak ılık suya 1 tan limon sıkıyom 2-3 kaşıkda bal üstünede bazen karabiber serpiyom ooh çok güzel oluyooo hem gribe karşı koruyucu hemde boğza çokiyi geliyo sabah akşam iç bundan bişiiciğin kalmaz

beydağlı meryem suresini okumuşmuydun annem :26::26:
urfalara kadar gittiğini biliyomda bunu sormamıştım sanırım:26:

neeey karabiberli zeytinyağını döşünemi sürüyonuuuz

abboww way hallerine

sağol kuzum amin...RABBİM versinde teker,teker versin...
abowww desene sen senin kaynoştan beter olursunbir bakarsın onlar seni beğenmez kız....

abboww way hallerine

Kız sevinç niye öyle diyon yazık kıza senin kaynoş sana pek ii heralde..sen ondan mı öyle söylüyosun cnm.. :)

abboww way hallerine

sağol kuzum amin...RABBİM versinde teker,teker versin...
abowww desene sen senin kaynoştan beter olursunbir bakarsın onlar seni beğenmez kız....

sevıncc ıyı geceler annem

bende cıkacam yarın kıyı bucakkkk temzılık olckkkkk ayy tek basıma nasıl yapcm canım ıstemıypo bırınız gelın

bengi karısı sana ne zaman ikiliye gidecen diye sordum iplemedin zaar beni

kız ne zaman didn kynadı herhal arada hızınıza yetişemiyom anam bilmiyomki yaa ekimde gel didiydi ikiliye ama ben 10 eylülde bi kontrole gidiyim diyom cinsiyetini öğrenmek istiyom daha erken ama belki küçük bi ihtimalle öğrenebiliriz erken olmazsa ikiliyede gircem bakalım sence şimdi girmem iyi olurmu yoksa beklemeyiimiyim normade 11-14. haftada oluyo acaba iyice gelişmsinimi beklsemki naapsam bilemedim hemde tirot içinbi görünüyüm diyom tsh em 6 küsür çıkmıştı yüksekti nereye görüncektikki onun içinde yaa? :26::26::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…