anlamadımki valla öksürüktenmi oldu noldu,ama çok bunalıyorum bikaç gündür
ben çok yorgunum bugünbu belinay nereye kayboldu kız face den çıkamadııııııııııııı
anlamadımki valla öksürüktenmi oldu noldu,ama çok bunalıyorum bikaç gündür
daha çok var canım doğuma 20+0 bugün...ahh ahh keşke bend eöle desem allah razı olsun die adam eve bekçi tutuo beni gitçem bacı ne derse desin önce konuşçam yok gitme derse gitçemmmm ben bu ağrıyla sızıyla duaramam orda en azından sağlığımı düşünen bi ailem olurrr
hemde çokkkk rahatlıcammm burda insan kılığına bürünmüş şahsiyetlerin suratına 2 ay eşimsiz dayanamam çıldırtırlar beni biliorummm anamın melek yüzünü görürürüm daha iii
yokk tüstüm ben onlalra konuştular çok şükür azarı yidileeee hehehe canım baksana bi kulağımı göseremiom bide hamiş kalcamm allah etmiye herhalde yolda doğururum bennn sağlık önemi yok adamlarda
canım ne kadar kaldıki doğumuna seninnn baya geçtimi geçen sormuştum ama unuttum
yok canım yaa alamıyorum öyle rapor filan sıkıntılı oluyo biraz.cık cık cıkkk canım zorlanıyorsan rapor al kıymetli bebeğiizi üzmee
ondandır canım bronşların dolduysa öyle hissedebilirsin hemen evham yapma sakın...pekmezi biraz ısıtıp içinede azıcık karabiber atıp içebilsen keşke ..birde terleybilsen rahatlardın biraz...
beloş ücretsizmişşşş ama genede ara hayatımmm
yok annem face de de yok kayboldu birdennnnnnnnn
valla yorgunluk dinlemiyor elin adamııı
Naapiyiniz kızlaa nassını eyi akşalartripli hadiyem sen nasın gııı
öksürük devammı canımmm
bak öyle olduğunda biz oğluma ne yapıyoz
kaseye biraz zeytinyağı koy içine karabiber dök döşüne sür iyice üstüne kağıt havlu kapat bide normal havlu koy iyice terle
sabaha bişeyin kalmaz hayatım
öksürük devammı canımmm
bak öyle olduğunda biz oğluma ne yapıyoz
kaseye biraz zeytinyağı koy içine karabiber dök döşüne sür iyice üstüne kağıt havlu kapat bide normal havlu koy iyice terle
sabaha bişeyin kalmaz hayatım
kım dedı annem
kızlar yaa kcosım yatrdım bıde utusuz gomlek ıstedgı onu utuledım
ewet yeterki kafaya koysunlar....beloş aranıyorrrrrr:18::18:kız avatarın değişti yine yiwrum anladım sen kız istiyosun inşaallah güzel bir kızın olur sewincim yaa..
ahh ahh keşke bend eöle desem allah razı olsun die adam eve bekçi tutuo beni gitçem bacı ne derse desin önce konuşçam yok gitme derse gitçemmmm ben bu ağrıyla sızıyla duaramam orda en azından sağlığımı düşünen bi ailem olurrr
hemde çokkkk rahatlıcammm burda insan kılığına bürünmüş şahsiyetlerin suratına 2 ay eşimsiz dayanamam çıldırtırlar beni biliorummm anamın melek yüzünü görürürüm daha iii
yokk tüstüm ben onlalra konuştular çok şükür azarı yidileeee hehehe canım baksana bi kulağımı göseremiom bide hamiş kalcamm allah etmiye herhalde yolda doğururum bennn sağlık önemi yok adamlarda
canım ne kadar kaldıki doğumuna seninnn baya geçtimi geçen sormuştum ama unuttum
fazlalaştımı hapı içsen hemen biter günlerce sürünmezzKızlar slm..nasılsınız..Ay sormayın bir sancım oldu bir sancım kanamadan dolayı...kaç saatir fenaydım çok şükür kendime geldim....Allahım kimseye yaşatmasın..
o zaman pekmezini iç ılık ılıkhafta içi bunu yapmam zorr canım yaaa,, sabah zaten erken kalkıyorum bide banyo filan yetişemem işe
anaaaaa benim anacımda yapardı walla bizde yapıyok öyle...saf zeytinyağıyla daha iyi oluyo dimi sevinçç..adanalı arvat
öyle kuzum öyle bu bizim karılar azarla çalışıyoooözeliklede sevinçle başak anca azardan anlıyooo kulağına nooldu kız ağrıyomu? :26:
hoşgeldin kuzum sanada iyi aaşamlar...Naapiyiniz kızlaa nassını eyi akşalartripli hadiyem sen nasın gııı
pekmez ve karabibermiibi denesemmi bilemedim
kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş görüşürüz öptüm hepinizi.
netten araştırdımmm bidah haber et face girdim bekle bekle
hayırlısı ama gene oğlum olur olursa bana öyle geliyo :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?