Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anlamadımki valla öksürüktenmi oldu noldu,ama çok bunalıyorum bikaç gündür

ondandır canım bronşların dolduysa öyle hissedebilirsin hemen evham yapma sakın...pekmezi biraz ısıtıp içinede azıcık karabiber atıp içebilsen keşke ..birde terleybilsen rahatlardın biraz...

daha çok var canım doğuma 20+0 bugün...

cık cık cıkkk canım zorlanıyorsan rapor al kıymetli bebeğiizi üzmee
yok canım yaa alamıyorum öyle rapor filan sıkıntılı oluyo biraz.

ondandır canım bronşların dolduysa öyle hissedebilirsin hemen evham yapma sakın...pekmezi biraz ısıtıp içinede azıcık karabiber atıp içebilsen keşke ..birde terleybilsen rahatlardın biraz...

pekmez ve karabibermii bi denesemmi bilemedim

kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş görüşürüz öptüm hepinizi.

öksürük devammı canımmm
bak öyle olduğunda biz oğluma ne yapıyoz
kaseye biraz zeytinyağı koy içine karabiber dök döşüne sür iyice üstüne kağıt havlu kapat bide normal havlu koy iyice terle
sabaha bişeyin kalmaz hayatım

yok annem face de de yok kayboldu birdennnnnnnnn
valla yorgunluk dinlemiyor elin adamııı

ewet yeterki kafaya koysunlar....beloş aranıyorrrrrr:18::18:kız avatarın değişti yine yiwrum anladım sen kız istiyosun inşaallah güzel bir kızın olur sewincim yaa..

Kızlar slm..nasılsınız..Ay sormayın bir sancım oldu bir sancım kanamadan dolayı...kaç saatir fenaydım çok şükür kendime geldim....Allahım kimseye yaşatmasın..

hafta içi bunu yapmam zorr canım yaaa,, sabah zaten erken kalkıyorum bide banyo filan yetişemem işe

anaaaaa benim anacımda yapardı walla bizde yapıyok öyle...saf zeytinyağıyla daha iyi oluyo dimi sevinçç..adanalı arvat

kım dedı annem

kızlar yaa kcosım yatrdım bıde utusuz gomlek ıstedgı onu utuledım
netten araştırdımmm bidah haber et face girdim bekle bekle
ewet yeterki kafaya koysunlar....beloş aranıyorrrrrr:18::18:kız avatarın değişti yine yiwrum anladım sen kız istiyosun inşaallah güzel bir kızın olur sewincim yaa..

hayırlısı ama gene oğlum olur olursa bana öyle geliyo:18::18:

Son düzenleme:

öyle kuzum öyle bu bizim karılar azarla çalışıyooo özeliklede sevinçle başak anca azardan anlıyooo kulağına nooldu kız ağrıyomu? :26:

Kızlar slm..nasılsınız..Ay sormayın bir sancım oldu bir sancım kanamadan dolayı...kaç saatir fenaydım çok şükür kendime geldim....Allahım kimseye yaşatmasın..
fazlalaştımı hapı içsen hemen biter günlerce sürünmezz
hafta içi bunu yapmam zorr canım yaaa,, sabah zaten erken kalkıyorum bide banyo filan yetişemem işe
o zaman pekmezini iç ılık ılık
anaaaaa benim anacımda yapardı walla bizde yapıyok öyle...saf zeytinyağıyla daha iyi oluyo dimi sevinçç..adanalı arvat

hee bacım burda çok saf zeytinyağı ilaç niyetine kullanıyok
oğlana öyle hemen ilaç vermeyiz pekmez ve zeytinyağı kurtarıcımız
bir yerimiz burkulsa hemen zeytinyağı övele geçsin

Naapiyiniz kızlaa nassını eyi akşalar tripli hadiyem sen nasın gııı
hoşgeldin kuzum sanada iyi aaşamlar...
pekmez ve karabibermii bi denesemmi bilemedim

kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş görüşürüz öptüm hepinizi.

yap canım zaten doğal bir zararı yok...görüşürüz canım kendine iyi bak kuzum benim

netten araştırdımmm bidah haber et face girdim bekle bekle

hayırlısı ama gene oğlum olur olursa bana öyle geliyo:18::18:

ben netten baktımda goremedım ayy koıs yataam yatgı a dedı yatrdım gozunu gerı actı gsu gomlegı utulesene dedı yerde aman utulerım dedım ıkı saat ugrastım kat kat ız ıktı gerı masayı atım utuledım geldım haber edemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…