Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canim benim dogru diyosun olumden baska hersey yalan! ve yasamayan anlamaz ama sadece aileni anneni en sevdiklerini kaybetmenin cok zor bir aci oldugunu tahmin ediyorum. sacmalamiyosunda sakin oyle dusunup sacmalama asil! biz burda niye variz bir dusun! normal hayatimizda en yakinlarimizla paylasamadiklarimi bile burda paylasiyoruz..herseyimizi paylasiyoruz konusuyoruz... biz burda birbirimizin dertlerine sevinclerine ortak oluyoruz dinliyoruz seviniyoruz, uzuluyoruz...icin slkildiysa anlat burda icini dok, rahatlarsin.. ben sahsen en zor donemlerimi bu kk'da atlattim. baska bir topikdeydim. burda yeniyim ama bu topikde olmakdanda cok mutluyum..

ne guzel yazmissin canim eline saglik

Gunaydinnnnnnn Kadinlar Kulubu kadinlari

Gunaydin hanimlar is yapiyom ben
bir selam veriimde cikiim dedim
günayyydın kızlar.... ben de kimse yok diye başka topiklerde geziniyodum.. kendime başka topik bulcam bakalım hayırlsı

umudum canım benim nasıl gidiyor yeni yaşın

kahve keyfim bitti şimdi ben de işe başlıcam
sevinçççç gaza getirsene beniiiiii:122:

Sanada Gunaydin guzel bir gun olsun insallah hepimiz icin.

Niye baska bir topige gitme geregi duyuyorsun? yakistiramadim yaniiiiii soyle bakeeem ne yapti sewinc karusu sana kesin sewinc bisey yapmustur.

Yani kuzum tatmin edemedik mi seni...ayip bize yahuuu

canim yeni yasim harika gidiyor... cok guzel geciyorr...

hadi kalk bakeeem bizde temizligimizi yapak, yoksa sewinc gelir simdi havasini atar ben bitirdim, ben caliskanim, siz tembelsiniz diyeee

paşacım hoşgeldin canımmmm
başak beni listeden kesin sil canım sıkıldım artık vallaa nasılsa hamişliktende vazgeçtimmm konuşulcak konumda kalmadı yada artıkın adam seçiliooo

kim o sevinç dimi adam seçen

hayırlısı olsn cnm hakkında ne zaman çektircen:26::26::26:

şunuda diyimde çıkayım dedim başak benim yıldızlar neden sarı
ben en az günde 3 kez geliyorum bazen sattlerce burdayım ama yıldızlarım hala sarı
şimdi gidebilirim

şifreyi sevince vermştim o yapmştır

heç bildiğin gibi değilll
bayramda 15 gün internete giremedim diye başak bana "keşke senin dediğin gibi almasaydık listeye seni" dedi..
sonra da 3 gün sonra (ben hergün burdayken) beni listeden silmiş
listede aylardır uğramayan hatunlar varken bana göz dikti manyak karı..:44::44:
kendi topiği sanıyor tkb yim istediğimi atarım diyor bir de..
biz gelmesek topik kalıcak sanki ortada
kendi isim uydurup uydurup silsin artık tek başına

böyle anlatınca ne kötü oluyor nihahaha yaşasın kötülük
ama böyle oldu sahiden... ben rahatsız oluyorsan çıkar demiştim.. ben alınmam dedim.. ama ben yokken yani gelmezsem çıkar diye demiştim doğal olarak..
ana bi baktım ben burdayken çıkarmış

artık da hayatta istemiyorum almasın pek kıymetli listesine
..

ayip etmisler giiiii yakistiramadim basaka ama kari hamis yaaa hormonlardan dolayidir zaarrr
sewince gelince onu cok gormuyommm, heee adam seciyooo diye adida cikmis karinin zatiii... cok yanlis sewinc nihahaha yasasin iyilik
umudum sessa hoşgeldiniz kızlar nasılsınz
hadisko hocbulduk canim benim...nasilsin tatlum? ben temizlik yapiyoommm, arada gelip bakiyomm.... sewincin hizina yetismeye calisiyommm, isimi bitiirimmde cabucak..gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…