günaydınnn herkese
çok sıcakkk
dr a gidecem öğleden sonra heycanlıyım
halsizim iştahım yokkk
canim benim dogru diyosun olumden baska hersey yalan! ve yasamayan anlamaz ama sadece aileni anneni en sevdiklerini kaybetmenin cok zor bir aci oldugunu tahmin ediyorum. sacmalamiyosunda sakin oyle dusunup sacmalama asil!Hersey yalan bu dunyada arkadaslar
Ölümden baska hersey yalannnn
Hayatinda en sewdigini kaybetmeyenler hiiiccc anlayamaz benii hiccc
Hatta kimse cvp bile yazma geregi duymaz
Cunku herkesin annesi yada ailesi yasiyordurr
Benim ailem yasamiyo
O yuzden kimsenin beni anlamasini beklemiyorum
Hatta ayy ne bu boyle yine sacmalamis biricik die bile dusunebilirsiniz
Hic sasirmam
Boswerin hatta sizin gozunuzle we sozlerinizle simdiden ben yazimm sizin dusuncelerinizi
Ayy ne gicik bi kari uzak durmak gerekk hep sacmaliyo
Amann boswerin gormezlikten gelin
Ama su aci gercegi hicbir zaman unutmayin
Ölümden baska hersey yalannnnnnn!!!!!!
Saygilar...
doğru söylüyorsun, kimseden seni anlamasını bekleme..
en sevdiği kişileri ya da annesini ve babasını kaybetmemiş hatta seninle aynı yaşta kaybetmemiş kimse seni gerçekten anlayamaz..
bu gerçekten dayanması çok zor bir acıdır..allah sana sabır versin mekanları cennet olsun canım..
ama şunu unutma tatlım.. biz seninle aynı acıyı yaşayamasak da senin için içten gözyaşları dökebiliriz..(ki ben senin için ağlıyorum şuan)anlamasak da acını hissedebiliriz,
seni dinleyebiliriz ve acına ortak olabiliriz..
evet haklısın, ölümden başka herşey yalan belki.. biz bir rüyayı yaşıyoruz.. annenle baban da cennette gerçek hayatlarını yaşıyorlar..
ama neden bu kısacık bir rüya olan hayatımızı hep acılarla geçirelim? acın taze mi yoksa eski mi bilmiyorum taze ise, zaten biz ne desek boş.. Allah sana sabırlar versin tatlım..
ama acın eskiyse ve sen hala böyleysen o zaman dur bir düşün.. annenle baban böyle olmanı mı isterlerdi? sürekli acı çeken, bunalımlar içinde mi görmek isterlerdi kızlarını?
inşallah yakında hayırlısıyla sen de anne olacaksın.. o zaman hep kızının oğlunun gülmesini, mutlu olmasını, başarılı olmasını, hayata sımsıkı tutunmasını isteyeceksin..
ona diyeceksin ki "başına ne gelirse gelsin yılma.. acını da mululuğunu da doya doya yaşa ama sonra kalkıp kendine gel ve yoluna devam et.."
o yüzden sen de onların istediği gibi bir evlat ol.. onlar için dualarını et, istediğinde gözyaşını dök.. ama bunalıma girip hayata küsüp onları da üzme.. hayatına sımsıkı sarıl..
istediklerini gerçekleştirmek için mücadele et tatlım.. o zaman onların istedikleri şeyi yapmış olacaksın.
bir de mutluluklar paylaştıkça artar, acılar paylaştıkça azalırmış canım.. burda kimse seni yargılamaz kimse saçmalıyorsun da demez..
he saçmalıyorsun şöyle der; "saçmalıyorsun biricikim burda kimse seni yargılamaz.. dinlememezlik de etmez.. anlat sıkıntılarını lütfen" der..
burası zaten sohbet, dertleşme, neşelenme topiği.. içini dökmeden acını anlatmadan nasıl neşeleneceksin di mi canım
Gunaydin hanimlar is yapiyom ben
bir selam veriimde cikiim dedim
Gunaydinnnnnnn Kadinlar Kulubu kadinlari
günayyydın kızlar.... ben de kimse yok diye başka topiklerde geziniyodum.. kendime başka topik bulcam bakalım hayırlsıGunaydin hanimlar is yapiyom ben
bir selam veriimde cikiim dedim
günayyydın kızlar.... ben de kimse yok diye başka topiklerde geziniyodum.. kendime başka topik bulcam bakalım hayırlsı
umudum canım benim nasıl gidiyor yeni yaşın
kahve keyfim bitti şimdi ben de işe başlıcam
sevinçççç gaza getirsene beniiiiii:122:
canim kolay gelsin. aferin
bende kalkiiimm basliyim. burda saat daha 9 cok erken ama olsun.. erken kalkan yol alir:44:!
hıh benim herüf zaten oluktu aldığımdabizimki titizdir yardımda eder vallaa ooh ne güzel tek kızdığım huyu arada boşvermişlik eder işlrini ertelerde erteler bazen bitek o vallaa yoksa ne desem yapar temizliği falan yardım eder çamaşır asmama yardım eder toz bilem alır çokda güel özen bözene bulaşı yıkıyo sofreyı kurmama kaldırmama yadım ediyoo ee daha ne olsuun işten gelir gelmez çamaşırlarını çıkarıp sepete atar dooğru duşa hep misdiy kocişim çok doğru biteycih yapmışım daha hiç bana bi kere bağırmamıştıy bilee aman nazay değmesin
paşacım hoşgeldin canımmmm
başak beni listeden kesin sil canım sıkıldım artık vallaa nasılsa hamişliktende vazgeçtimmm konuşulcak konumda kalmadı yada artıkın adam seçiliooo
iyi aksamlar kızlar
sevınc msj aldım kuzum fatuuralı oldugundan msj atmadım aradım ama sen duymadın sanırım
doktr amcammmmm butun eskı sonuclarıma baktıı sonra dedı kı bıde muane edeyımmmm ettı hersey normal olmaması ıcın neden yok dedı yalnız esının hareket sayısı az dedı :44::44: tekrar gelsın test versın dedıı bana adet bıtınce rahım fılmı cekıneceksın rahım fılmı olmadan bısey dıyemem dedı fılmı al gel dedı sunalık herseyım normalll
şunuda diyimde çıkayım dedim başak benim yıldızlar neden sarı
ben en az günde 3 kez geliyorum bazen sattlerce burdayım ama yıldızlarım hala sarı
şimdi gidebilirim
kim o sevinç dimi adam seçen
Sanada Gunaydin guzel bir gun olsun insallah hepimiz icin.
Niye baska bir topige gitme geregi duyuyorsun?yakistiramadim yaniiiiii soyle bakeeem ne yapti sewinc karusu sana kesin sewinc bisey yapmustur.
Yani kuzum tatmin edemedik mi seni...ayip bize yahuuu
canim yeni yasim harika gidiyor... cok guzel geciyorr...
hadi kalk bakeeem bizde temizligimizi yapak, yoksa sewinc gelir simdi havasini atar ben bitirdim, ben caliskanim, siz tembelsiniz diyeee
umudum sessa hoşgeldiniz kızlar nasılsınz
ayip etmisler giiiiiheç bildiğin gibi değilll
bayramda 15 gün internete giremedim diye başak bana "keşke senin dediğin gibi almasaydık listeye seni" dedi..
sonra da 3 gün sonra (ben hergün burdayken) beni listeden silmiş
listede aylardır uğramayan hatunlar varken bana göz dikti manyak karı..:44::44:
kendi topiği sanıyor tkb yim istediğimi atarım diyor bir de..
biz gelmesek topik kalıcak sanki ortada
kendi isim uydurup uydurup silsin artık tek başına
böyle anlatınca ne kötü oluyor nihahaha yaşasın kötülük
ama böyle oldu sahiden... ben rahatsız oluyorsan çıkar demiştim.. ben alınmam dedim.. ama ben yokken yani gelmezsem çıkar diye demiştim doğal olarak..
ana bi baktım ben burdayken çıkarmış
artık da hayatta istemiyorum almasın pek kıymetli listesine
..
hadisko hocbulduk canim benim...nasilsin tatlum? ben temizlik yapiyoommm, arada gelip bakiyomm.... sewincin hizina yetismeye calisiyommm, isimi bitiirimmde cabucak..gelirimumudum sessa hoşgeldiniz kızlar nasılsınz
hayırlısı olsn cnm hakkında ne zaman çektircen:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?