Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol kuzum amin...RABBİM versinde teker,teker versin...
abowww desene sen senin kaynoştan beter olursunbir bakarsın onlar seni beğenmez kız....
heee kesin beğenmezlerrr
Kız sevinç niye öyle diyon yazık kıza senin kaynoş sana pek ii heralde..sen ondan mı öyle söylüyosun cnm.. :)

akıllım çifter çifter evlat versin didim arkadaşımaaa

Adetlerim hicgununu sasirmaz hala adet olmadimbuarada senden baska kimse sallamadibeni.

yoo nazemir cvp yazdı görmedinmi o zaman yarın git kan verrrrrr

Gormedim saolsun nazda. atesim 5 derece yukselmis testmi alsam zaar cikar artik

inşallah

kek olbilir ama değişik bişey olsun...

bende yazmıştıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet bende görmüştüm

kızlar nasılsınıoz
bakalım bu akşam
bengicik nasılsın canım bebiş nasıl bi tıklat bakalım kapısını nedicek

kızlar nasılsınıoz
bakalım bu akşam

Aaa hoş geldin niü ablam nasılsıın bende sohbet etcek birini arıyodum bizim karılar erkenden gittilier bugün :26::26:
Anaaoğluşun ne kaa büyümüş öylee çok yakışıklı gene heyzamanki gibim
Benim bebişt napsın çok uslu maaalh teyzesi hiç üzmüyo beni sağolsun mervişten haber varmı görüşüyonmu o bu ay tüp bebek yaptırcaktı naptı acabaa?

kızlar nasılsınıoz
bakalım bu akşam

ana ne ara çıktın sende kk dan yaa bi cee diyon kaçıyon haa hep gerçi yzalı yarım saat olmuş kimse yo nasılsa diye bakmadıydım topiğe kusuya bakma geç gördüm ya gene başka zamana kaldı bizim sohbet :26: neyse hoşçakaal

Hersey yalan bu dunyada arkadaslar
Ölümden baska hersey yalannnn
Hayatinda en sewdigini kaybetmeyenler hiiiccc anlayamaz benii hiccc
Hatta kimse cvp bile yazma geregi duymaz
Cunku herkesin annesi yada ailesi yasiyordurr
Benim ailem yasamiyo
O yuzden kimsenin beni anlamasini beklemiyorum
Hatta ayy ne bu boyle yine sacmalamis biricik die bile dusunebilirsiniz
Hic sasirmam
Boswerin hatta sizin gozunuzle we sozlerinizle simdiden ben yazimm sizin dusuncelerinizi
Ayy ne gicik bi kari uzak durmak gerekk hep sacmaliyo
Amann boswerin gormezlikten gelin
Ama su aci gercegi hicbir zaman unutmayin
Ölümden baska hersey yalannnnnnn!!!!!!
Saygilar...

Naapiyiniz kızlaa nassını eyi akşalar tripli hadiyem sen nasın gııı
kız ben böle değildimki buraya geldimm böle oldummmm başlarda bölemiydimmm ne güsel konuşuodukkk hiç zamnım olmuodu yetişemiodum şiimdi ise bi kişi yazsada cvp verebilsek diossss hadiş morttt oldu

öyle kuzum öyle bu bizim karılar azarla çalışıyooo özeliklede sevinçle başak anca azardan anlıyooo kulağına nooldu kız ağrıyomu? :26:

kız belkide ne şımarık diolardırrr ne kaaa tripli bencil diolardır inan bunaldımmmm iki kelam edebilmek güselll kulağım epeydir ağrıo iltihap var canım bu ssk belası mahvetti bizi ssk lıyızzz zıtttırı vırrıktann engel çıkıooo

ben çıkıyom uykum geldi yoruldum bugün
sabah halvet akşam halvet
gidimde yatim bariii

he fazla mesai yapıon bacııı yorma bukadar kendini dünde ben duşumu aldımm eşimdeee yatağa geçtik ama benim kafam tutmuo dedim eşime bugün mesai seninnn beklio uyuzz yaa halim yokkkk farkındaaa ozaman boşver dedi döndü kıçını banane halimden anlamayanı ben napımmm kendi haşta oldundaaa ben zorlamıorum

canım benimmm saçmalamışsın demeyizzde seni böel düşündürcek şey nedirrr yaniii böle hüzünlendirenn deertlendiren kimler ne dedi aklına nerden geldiii allah kimseyi sevdikleriyle imtihan eylmesinn rabbim kolaylık ve sabrını versin sana canım

cümlenin sonuna hamiş hamişşşş yapma böle yazıodum az kalsınnn kirazeroşla karıştırdım seni ama vardır bunda bi hayırrr yine yazım dedim eğerbu ay bişi çıkarsa benim aptallımdandır malum oluo sanırıum olsun aptal olımda sen mutlu ollll inşallah

canım benım n ıye anlamayalım nıye gıcık olalım ayy

uzulma gercekden zor bı durum rabbım sabır versınn mekanalrı cennet olsun

gunaydın kzılarrr

kayvaltımı yapayım temızlıge baslayacam

yardıma gelmek ısteyen cekınmesın :101:

canım benim biricikim niye öyle düşünelim hiçte saçmalamıyosunn olur mu tatlım
kim ne sana böyle düşündürdü ki canım hiçbirimizin gözünde gıcık ve uzak durmamızı gerektircek bi durumun yok bence
hadi üzme kendini canımcım kimin başına ne gelir bilinmez bu hayatta

günaydınnn herkese

çok sıcakkk
dr a gidecem öğleden sonra heycanlıyım
halsizim iştahım yokkk

doğru söylüyorsun, kimseden seni anlamasını bekleme..
en sevdiği kişileri ya da annesini ve babasını kaybetmemiş hatta seninle aynı yaşta kaybetmemiş kimse seni gerçekten anlayamaz..
bu gerçekten dayanması çok zor bir acıdır..allah sana sabır versin mekanları cennet olsun canım..
ama şunu unutma tatlım.. biz seninle aynı acıyı yaşayamasak da senin için içten gözyaşları dökebiliriz..(ki ben senin için ağlıyorum şuan)anlamasak da acını hissedebiliriz,
seni dinleyebiliriz ve acına ortak olabiliriz..

evet haklısın, ölümden başka herşey yalan belki.. biz bir rüyayı yaşıyoruz.. annenle baban da cennette gerçek hayatlarını yaşıyorlar..
ama neden bu kısacık bir rüya olan hayatımızı hep acılarla geçirelim? acın taze mi yoksa eski mi bilmiyorum taze ise, zaten biz ne desek boş.. Allah sana sabırlar versin tatlım..
ama acın eskiyse ve sen hala böyleysen o zaman dur bir düşün.. annenle baban böyle olmanı mı isterlerdi? sürekli acı çeken, bunalımlar içinde mi görmek isterlerdi kızlarını?

inşallah yakında hayırlısıyla sen de anne olacaksın.. o zaman hep kızının oğlunun gülmesini, mutlu olmasını, başarılı olmasını, hayata sımsıkı tutunmasını isteyeceksin..
ona diyeceksin ki "başına ne gelirse gelsin yılma.. acını da mululuğunu da doya doya yaşa ama sonra kalkıp kendine gel ve yoluna devam et.."

o yüzden sen de onların istediği gibi bir evlat ol.. onlar için dualarını et, istediğinde gözyaşını dök.. ama bunalıma girip hayata küsüp onları da üzme.. hayatına sımsıkı sarıl..
istediklerini gerçekleştirmek için mücadele et tatlım.. o zaman onların istedikleri şeyi yapmış olacaksın.

bir de mutluluklar paylaştıkça artar, acılar paylaştıkça azalırmış canım.. burda kimse seni yargılamaz kimse saçmalıyorsun da demez..

he saçmalıyorsun şöyle der; "saçmalıyorsun biricikim burda kimse seni yargılamaz.. dinlememezlik de etmez.. anlat sıkıntılarını lütfen" der..
burası zaten sohbet, dertleşme, neşelenme topiği.. içini dökmeden acını anlatmadan nasıl neşeleneceksin di mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…