Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

off offfff bizim gibi problemli kadınlar herşeyi düşünmek zoruundaa
bebek yapmak ayrı masraf ,,hamiş kalınca korumak ayrı masraf ,,doğurana kadar ayrı masraf
ooff ki offf
yavrularımız için değer ama onları kaybedince emeğine mi yanarsın ettiğin masrafamıı...
allahım nasip etsin b,zlerede sağlıklı sıhhatli evlatlarr,,ben size göre bi kademe daha şanslıyım ama yinede insan düşünüyor
allah yardımcın olsunn ,,rabbim sana hayırlı kapılar açsınn hee sana bi tavsiye
senin evin kimseyi ilgilendirmezz hiiçç kimsenin lafına bakma

ah canım allah öyle bir leti vermişki ban öyle bir komşular vermişki sormacanımda yakan olnalrya evdeb dışarı çıkmıyourm bugün komşum geldi evime uyuyodum neyse açtım kapıyı kadım ban sormadan yatak odasına bakar muftaga banyoya bakar uatak odam dış kapımın yanında canım kapısı açıktı yakak açık bornozlar komidinin üstünde len ben bri yere gideyim işim olmaz bunlar nasıl insanlar yaelimizde poşetleri görseler laflar 2 kişi nasıl yiyosunuz vs diye ondan vazgeçtim eltim her seferinde palaraı nereye koyuosunuz deyip agzımı arra desem 9 milyar borcum var anam topa tutar beni
Dedigin gibi rabbim yar ve yardımcımız olsun işşallah

öyle insanları dövmek gelir içimden hep
ev benim alanım benim evim sanane kardeşimm

ahh ah şu çekememezlikk kötüüüü bi duygu
allahtan etrafımda bööle insanlar yokk
yoksa çook kavga çıkardıı
allah bana acımışşş etrafıma hep iyi insanları toplamışş

basak karisi SESSA yi listeye geri almis
NAZO nun kalplerinede geri kizartmis
diyiimde cikiiim dedim

bende o iyi insanlardan istiyorum ama yokkineyse canım ben çıkayımmı orucumya hatun erken geldi uykumun içine etti hem midemde çok fena biraz uzanayım atlım ben sonra gene gelirirm dertlerşiiriz olurmueltim çok kıskanç canım bencil hep kendini düşünür komşularımda yemelik oşular kimse beni yanlış anlamasın ama hep bogaza gelriler 3 gebelki geçiridm kimse kapımı açmadı birşey hazırla hazırlam açaya gelrilerdi ban aman ya boşverelim bunları ben çıkayım biraz uzanayım

günaydın yeşilcim

kontrole mi gidiceksin?.. kız senin de çok az kaldı hadi sağlıkla hayırlısıyla al kucağına yumurcağını

amin canım teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallahhhhh

bende kocişi beklerken bi bakayım dedim geliyomuş kociş ayy hadi ben dra gideyim
diyimde çıkim bari

selamlar
hemen selam cerip çıkayım dedim ne olur ne olmaz birde listeden atmasınlar

evet nazemircim bende sırf o yüzden hergün işim bile olsa girip selam veriyorum hemen sarartıveriyolar vallaaaa :))

naber kızlaaarrrr.....

basak karisi SESSA yi listeye geri almis
NAZO nun kalplerinede geri kizartmis
diyiimde cikiiim dedim

demekki arada isyan çıkarmak lazım ağlamayan bebeğe emzik verilmiyor

evet nazemircim bende sırf o yüzden hergün işim bile olsa girip selam veriyorum hemen sarartıveriyolar vallaaaa :))

naber kızlaaarrrr.....

bende şimdi okadar işimin arasında bakayım dedim ne olur ne olmaz
merhaba canım ve hoşçakal yeğenler başımda bekliyor görüşürz sonra

kuzum niye öyle düşünelim unutmaki sen bizim biriciğimizsin ailen içinde çok üzüldüm canım yaa allah sabır versin ve geride kalanlara sağlık versin :26:

yok kız öle demezler merak etme takılırlar ancaa kızdırmak için evet gelip derdimizi sıkıntımızı unutuyoz iki sohbet ediyoz didişiyoz falaan iyi oluyo vakit geçiyoo çok geçmiş olsun canım kulağın içinde :26:

ay ilahi eroş alemsin haa ama hakkat tıkamak lazım heç sohbete katılmada gelip bakıp bakıp gidiyolar bizde özelimizi konuştuğumuzla milletin öğrendiğiyle kalıyos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…