manyak karı dün gibi olrusa istemem
sevinç karısı biliyorum eşim bebek istiyor
benim 9 milyar borcum var
evim tamirde yarısı kaldı yaptırmam lazım millet laf ediyo senelerdir kaldı diye sinirlerim oynadı
gittigim doktor 300 tele yol parası 100 tl ben ne yapayım
ne olucek benim bu halim şaka bir yana ya yavrularım gene gdierse sevinç canım çok acıyo yavrularım ölüyolar elimden brişey gelmiyo helede sütlerim boşa akıyo ozamanda sinir krizi geçiriyorum ne olur yardım edin ben ne yapıcem rahimim dikilicek onada çok para istiyor doktoranlıcagınız bebege hamil ekalsam ölüsü 20 milyar eşimle hesapladık dahada fazlada gidebilri dedi
off offfff bizim gibi problemli kadınlar herşeyi düşünmek zoruundaa
bebek yapmak ayrı masraf ,,hamiş kalınca korumak ayrı masraf ,,doğurana kadar ayrı masraf
ooff ki offf
yavrularımız için değer ama onları kaybedince emeğine mi yanarsın ettiğin masrafamıı...
Allahım nasip etsin b,zlerede sağlıklı sıhhatli evlatlarr,,ben size göre bi kademe daha şanslıyım ama yinede insan düşünüyor
allah yardımcın olsunn ,,rabbim sana hayırlı kapılar açsınn hee sana bi tavsiye
senin evin kimseyi ilgilendirmezz hiiçç kimsenin lafına bakma
ah canım allah öyle bir leti vermişki ban öyle bir komşular vermişki sormacanımda yakan olnalrya evdeb dışarı çıkmıyourm bugün komşum geldi evime uyuyodum neyse açtım kapıyı kadım ban sormadan yatak odasına bakar muftaga banyoya bakar uatak odam dış kapımın yanında canım kapısı açıktı yakak açık bornozlar komidinin üstünde len ben bri yere gideyim işim olmaz bunlar nasıl insanlar ya elimizde poşetleri görseler laflar 2 kişi nasıl yiyosunuz vs diye ondan vazgeçtim eltim her seferinde palaraı nereye koyuosunuz deyip agzımı arra desem 9 milyar borcum var anam topa tutar beni
Dedigin gibi rabbim yar ve yardımcımız olsun işşallah
öyle insanları dövmek gelir içimden hep
ev benim alanım benim evim sanane kardeşimm
ahh ah şu çekememezlikk kötüüüü bi duygu
allahtan etrafımda bööle insanlar yokk
yoksa çook kavga çıkardıı
allah bana acımışşş etrafıma hep iyi insanları toplamışş
basak karisi SESSA yi listeye geri almis
NAZO nun kalplerinede geri kizartmis
diyiimde cikiiim dedim
günaydın yeşilcim
kontrole mi gidiceksin?.. kız senin de çok az kaldı hadi sağlıkla hayırlısıyla al kucağına yumurcağını
basak karisi SESSA yi listeye geri almis
NAZO nun kalplerinede geri kizartmis
diyiimde cikiiim dedim
evet nazemircim bende sırf o yüzden hergün işim bile olsa girip selam veriyorumhemen sarartıveriyolar vallaaaa :))
naber kızlaaarrrr.....
Devrette gor kari erken doguttururum seni vallahnapiyim yoruldum sizin dırdırınızdan
devretcem şu topiğide alan yok
diyimde çıkıyım didim
selamlar
hemen selam cerip çıkayım dedim ne olur ne olmaz birde listeden atmasınlar
kaave molası verdim selam nbrsiniz
Hacer kızzz gebiş beloşa bir tane ayetel kürsi okurmusun 41 gebeden topluyoruz
sadece gebeler okuyor 1 tane okuda yaz listeye ekleyek
Hersey yalan bu dunyada arkadaslar
Ölümden baska hersey yalannnn
Hayatinda en sewdigini kaybetmeyenler hiiiccc anlayamaz benii hiccc
Hatta kimse cvp bile yazma geregi duymaz
Cunku herkesin annesi yada ailesi yasiyordurr
Benim ailem yasamiyo
O yuzden kimsenin beni anlamasini beklemiyorum
Hatta ayy ne bu boyle yine sacmalamis biricik die bile dusunebilirsiniz
Hic sasirmam
Boswerin hatta sizin gozunuzle we sozlerinizle simdiden ben yazimm sizin dusuncelerinizi
Ayy ne gicik bi kari uzak durmak gerekk hep sacmaliyo
Amann boswerin gormezlikten gelin
Ama su aci gercegi hicbir zaman unutmayin
Ölümden baska hersey yalannnnnnn!!!!!!
Saygilar...
kız ben böle değildimki buraya geldimm böle oldummmm başlarda bölemiydimmm ne güsel konuşuodukkk hiç zamnım olmuodu yetişemiodum şiimdi ise bi kişi yazsada cvp verebilsek diossss hadiş morttt oldu
kız belkide ne şımarık diolardırrr ne kaaa tripli bencil diolardır inan bunaldımmmm iki kelam edebilmek güselll kulağım epeydir ağrıo iltihap var canım bu ssk belası mahvetti bizi ssk lıyızzz zıtttırı vırrıktann engel çıkıooo
he fazla mesai yapıon bacııı yorma bukadar kendini dünde ben duşumu aldımm eşimdeee yatağa geçtik ama benim kafam tutmuo dedim eşime bugün mesai seninnn beklio uyuzz yaa halim yokkkk farkındaaa ozaman boşver dedi döndü kıçını banane halimden anlamayanı ben napımmm kendi haşta oldundaaa ben zorlamıorum
canım benimmm saçmalamışsın demeyizzde seni böel düşündürcek şey nedirrr yaniii böle hüzünlendirenn deertlendiren kimler ne dedi aklına nerden geldiii allah kimseyi sevdikleriyle imtihan eylmesinn rabbim kolaylık ve sabrını versin sana canım
cümlenin sonuna hamiş hamişşşş yapma böle yazıodum az kalsınnn kirazeroşla karıştırdım seni ama vardır bunda bi hayırrr yine yazım dedim eğerbu ay bişi çıkarsa benim aptallımdandır malum oluo sanırıum olsun aptal olımda sen mutlu ollll inşallah
hadı ya arayıp randeu alayım ozman
27 tl dedı unr hastanesı hemıde ozelmıs bende 200.300 beklıyodum da:44::44:
tıkayın ziyaretçi delüğünüüüü:18::18::18:
namahrem bakıyorrr
randevum 18 de ama benim eve gelmem 20 yi bulur dahiliyeyede uğrayacağızz
inşallah hayırlı haberler duyarızz inşallahhhhhhhhh
size ancak kocişim işe gidince haber ederim 22 den sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?