Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

paşam üzülme yaa bukadar umutsuz olmaa bebişin geldiğinde o millte n güzel cevabı vercektir beğim allahtan ümit kesilmez bak bizimde düğünden kalan 30 milyar falan borcumuz vardı düğünde takılnlar falan hep giti borçlara ödedik maaşla çoğunuda şimdi toplamda 5 milyar anca kaldıı kasımda 700 lük olan borcumuz biticek çok şükür bayaa rahatlayacaz hazirandada 300lük olan kredi bitiyo sonrada araba için uğraşırık kısmetse bebişimiz tam zamanında geliyo borcumuz azalmış bayaa rahatlamış olcak elimiz ozamana eğer heme olaydı bebeğim onca borcun arasına gelmiş olucaktı ama şimdi ta zamanında oldu canım üzülme senin bebişinde gelmek için en doğru zamanı bekliyodur oda kısmetiyle gelicek üzülme sen

Bu millet ahtopotu nasıl yer ıyyyyyyyyyyyyystarı açın kızlar

hee bende izliyom onu ıııyk bilmemki nasıl yiyolaaar :120: ben sakatat bilem yiyememki kaldıkı midye ahtapot vs. yiyiim :120: bide mürekkebinide koydulr yeeğe yaa zehirli diilmi o ahtapotun mürekkebi heem çünkü bildiğim kadarıyla ahtapotu taşa vura vura çıkarıyolar onun mürekkebiniki zehirlemesin diye acaba kadın bunlara omplo kurup zehirleyecekmikii

belkim kaçmıştır canım yaa madem zart diye hamile kalabilme özelliğin var olurmu olur :26:

kız randevumu ayın 14üne öğlen 14:30 a aldım ikiliyide çıkariim aradan gitmişken :26::26: inşallah cinsiyetinide öğrenebiliriz

slm kızlar ısılerımı bıtrdım ablam geldı yemek yedık snra gıtı tuafıyeye gttm dusumu aldım tefcıyemı okurmmm sevınc senden baska bana okuyon yokmu :44::44:

bencede kesin doping alıyo bunlar kesin karı koca mesur macunlarını neyim götürüyolardır miğdeye nedir

Selam hanımlar nasılsınız???Kırmızılar geldi yine bu ay yaaa((((((Dün doktora gittim klomen verdi birde 4 tane yumurta varmış onların gelişmesini takip edecekmiş bu ay yarın klomene başlıycam ayyy artık bu ay olsun lütfen yaaaaa(((Birde üstüne önümüzdeki hafta tadilatım başlıyo oyüzden buara pek giremiyorum ustaları ayarlamakla geçiyo stresten ağzımda burnumda uçuk çıktı( Ayrıca birde endeskopi istediler benden birkaç haftadır gece uykumdan uyanıyorum karın çevremden göğsüme kadar çıkan bir ağrı yüzünden onuda haftaiçi yaptırıcam sanırım anlayacağınız aşırı yoğunnummm benim için dua edin olurmuuuu:26::26:

kızlar napıyonuz kimsecikler yok gene:44:
ya ben telefonuma her ay sat gününü işaretliyodum... geçen ay işaretlememişim kafayı yicem şimdi
geçmişe baktım buraya yazmışmıyım diye yazmamışım da offfffff....:95::95::95::95::95:

hatırlayan yoktur di mi hiç:44: ben geçen ay gezmekden tozmakdan kafamı kaldıramadım kendimden haberim yok yaaaa

umudum gelmiş ama sanırım geçmişe bakıyor o da.. zaten o geçen ay bu topikte bilde değildi.. neyse hatırlayan falan çıkarsa sonra bakarım kızlar

umudum öptüm seni de canım

az gezeydin insan unuturmu beeeeee

deli karı yaaaaa oğlun olursa çeker çükünüde koparırsın sen bu neki diye
bilmem anlatabildimmiii

hıh hiçte bi keyeem sen onu hiç şey göymemiş kızlaya söle belkim onlay dey bu neki diyee
kız sevinç bu arada benim bebişin boynu oluştumu acabaa?:26: 73 günlük şuanda 10+3 yaani bi bakıma 11+3 mü desemki acaba :26: oluşmuştur dimi ense kalınlığına artık bakılabildiğine göre artık ama aşşağıdaki resimde boynu görünmüyo henüz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…