ah canım allah öyle bir leti vermişki ban öyle bir komşular vermişki sormacanımda yakan olnalrya evdeb dışarı çıkmıyourm bugün komşum geldi evime uyuyodum neyse açtım kapıyı kadım ban sormadan yatak odasına bakar muftaga banyoya bakar uatak odam dış kapımın yanında canım kapısı açıktı yakak açık bornozlar komidinin üstünde len ben bri yere gideyim işim olmaz bunlar nasıl insanlar ya elimizde poşetleri görseler laflar 2 kişi nasıl yiyosunuz vs diye ondan vazgeçtim eltim her seferinde palaraı nereye koyuosunuz deyip agzımı arra desem 9 milyar borcum var anam topa tutar beni
Dedigin gibi rabbim yar ve yardımcımız olsun işşallah
Bu millet ahtopotu nasıl yer ıyyyyyyyyyyyyystarı açın kızlar
sevinç karısıda gelmişne işin var kız grip çıkıyon burasının babanın topigimi zannettin bakıyım sen tottonu kırda otur topikte çıkıpta nereye gidicen acaba kendini beyenmiş karı ne yaptın bugün yemek ogün okadar sordum kurabiyeyi sen ban yazma beydaglıya yaz gıcık karı yazıyı okudum gıcıklık degilmi nbende almadım tarifi hı elim bir tuşa bakıyo gooyle amcam yeer bana
canım oruçtan diyorumama eşim yapmaz ama dün dedimki aynı ömürümdeki gibi midem bu aralar çok bulanıyo dedim öyle deyince baktı yanı korundugumuzu bilmesem hamileyim dicem dedim emem ondaki ifade aynen şuşey bir kere yaramazlık yaptıydıkta acabamı diyorum korkuyorum benim herifin sagı solu belli olmuyo bebem ilk oglumada öle kaldım ben
Kızlar kalamar balıkmı nedir acaba:44::44:
PC BAKTIMDA KIZ BU BÖCEK YAW
Hemen ciktiysa gebesin gozunaydin gec dollenme demekki c.tesi hassas testte cikmamisti gozunaydin
kanda baktirmak icin ne bekliyonki
normalde 4 de olmayı beklıodumyıne test yapıcam cnm bugunde gelmesse :26::26: sevınc sayesınde hamıle olsam bıle ınanmıcam
Hiiiih kendini gebe sananlar cogaldi
korunan pasa karisi bile gebe oldugunu dusunuyor
Pasa sanada yazmistim tarifi dikkat edio alsaydin isim yok senlenmi ugrasacam
bu arada arkadasina okudugun tefriciye bitti zaaar buralarda gezdigine gore
ben bir arkadasa dua okuyom o yuzden girip cikiyom
öle olur hep dünde ben carladım yaa ben varım aşağıda görüom herkes geçmiş okuooo nesekiii dünyaya döndülerrr inşallah canım vaktim oldukça bugün bi ara yok olucammm pazraa gitçemmm
kolay gelsin canımmm ben evimi hergün süpürüp siliom şu aralar tarla yakıolar sanırım heryer kurum doluooo işim çok zor yahhhh sende bitir gel işini canım sevinç dopikmi alıo nedir yetişemessinizz onun formülü varmışşş belki verir belki vermez formülü
haha sevinç beni öldürcek sevinççç gerçekten ben yazmadım elcezlerim yazmışş habarımmm yokkene ikizimdeee arada takılıo burdaaa bi yakalasam çekicem kulaklarını onun canım arkadaşım ne diolar senin içinnnn:))))başak hep sen yapıosun aramızı bozmaaa bakkkk hıııı
slm kızlar ısılerımı bıtrdım ablam geldı yemek yedık snra gıtı tuafıyeye gttm dusumu aldım tefcıyemı okurmmm sevınc senden baska bana okuyon yokmu :44::44:
Yok annem kimseden ses cikmadi okur bitiririk zaar Allah guc versin.
kız randevumu ayın 14üne öğlen 14:30 a aldım ikiliyide çıkariim aradan gitmişken :26::26: inşallah cinsiyetinide öğrenebiliriz
kızlar napıyonuz kimsecikler yok gene:44:
ya ben telefonuma her ay sat gününü işaretliyodum... geçen ay işaretlememişim kafayı yicem şimdi
geçmişe baktım buraya yazmışmıyım diye yazmamışım da offfffff....:95::95::95::95::95:
hatırlayan yoktur di mi hiç:44: ben geçen ay gezmekden tozmakdan kafamı kaldıramadım kendimden haberim yok yaaaa
Hade bakalim rast gele cinsiyet tahmin edebilir kesin soylemesi icin erken
biliyom ama olsun tahminlride genelde doğru çıkıyo cinsiyet bibelli olsunda hazırlıklara başlayak biran önceee
deli karı yaaaaa oğlun olursa çeker çükünüde koparırsın sen bu neki diye
bilmem anlatabildimmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?