öle olur hep dünde ben carladım yaa ben varım aşağıda görüom herkes geçmiş okuooo nesekiii dünyaya döndülerrr inşallah canım vaktim oldukça bugün bi ara yok olucammm pazraa gitçemmm
kolay gelsin canımmm ben evimi hergün süpürüp siliom şu aralar tarla yakıolar sanırım heryer kurum doluooo işim çok zor yahhhh sende bitir gel işini canım sevinç dopikmi alıo nedir yetişemessinizz onun formülü varmışşş belki verir belki vermez formülü
haha sevinç beni öldürcek sevinççç gerçekten ben yazmadım elcezlerim yazmışş habarımmm yokkene ikizimdeee arada takılıo burdaaa bi yakalasam çekicem kulaklarını onun canım arkadaşım ne diolar senin içinnnn:))))başak hep sen yapıosun aramızı bozmaaa bakkkk hıııı
hem minicik
hem çok güzel hemde annesine o kadar muhtaçkiiii
benimde olsun,,benim yavrumda sadece bana muhtaç olsunn
dun gece 12 de test aldıkkk silikkk cıktıııVe hala hasta olmadımmm
kızlar benim dünden beri çok midem bulanıyo acaba diyorumeşim korunuyo AMA GEÇEN BANA SEN YANDIN DEDİ ŞAKAMI GERÇEKMİYDİ ACABA ÖYLEYSE DAHA ÇOK ERKEN YAAYNI ÖMÜRÜMDEKİ GİBİ OLUYORUM BEN MİDEM ÇOK FENA KORKUYOURM ORUCUM GİDİCEK DİYE:18::18::18:
dun gece 12 de test aldıkkk silikkk cıktıııve hala hasta olmadımmm
Ohoohoooo nece silik cizgiyi gorupte kirmizi karti yiyen oldu
kac saat sonra cikti silik cizgin
sevinç karısıda gelmişnapiyorsunuz diyimde kaciim dedim
Ayen face bak
kuzum adet zamanın ne zamandı varmıki hamiş olma ihtimalin falan acabaa :26: Oruç tutuyosun ya halsiz düştüğündende olabilir canım o bulantı çok geçmiş olsun genede bi test yap istersen aklında şüphe kalmasın
cok acımasızsınhemen cıktı silik bişe
dun gece 12 de test aldıkkk silikkk cıktıııve hala hasta olmadımmm
Benim arkadasim oglu kabakulak, gitmesemmi acep:18: daha
Ogrenemedim yaa belki gebeysem,gerci. Onu 3 gun oncede gordum o gun baslangiciymis
hiiiih kendini gebe sananlar cogaldi
Korunan pasa karisi bile gebe oldugunu dusunuyor
Pasa sanada yazmistim tarifi dikkat edio alsaydin isim yok senlenmi ugrasacam
Bu arada arkadasina okudugun tefriciye bitti zaaar buralarda gezdigine gore
Ben bir arkadasa dua okuyom o yuzden girip cikiyom
kızz kaç gün geçtiki adetin:26: ay hamişmisin yoksaaa yarın sabah bidaa tekrarla testi eğer adetin gelmezse kız
Hemen ciktiysa gebesin gozunaydin gec dollenme demekki c.tesi hassas testte cikmamisti gozunaydin
kanda baktirmak icin ne bekliyonki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?