Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar kardeşimle has biliyorsunuzzzz neti bir açtım 25 şehitimiz varmış şok oldum RABBİM AİLELERİNE SABIR VERSİNNNN

bencede kesin doping alıyo bunlar kesin karı koca mesur macunlarını neyim götürüyolardır miğdeye nedir

kızlar benim dünden beri çok midem bulanıyo acaba diyorum eşim korunuyo AMA GEÇEN BANA SEN YANDIN DEDİ ŞAKAMI GERÇEKMİYDİ ACABAÖYLEYSE DAHA ÇOK ERKEN YAAYNI ÖMÜRÜMDEKİ GİBİ OLUYORUM BEN MİDEM ÇOK FENA KORKUYOURM ORUCUM GİDİCEK DİYE:18::18::18:

hem minicik
hem çok güzel hemde annesine o kadar muhtaçkiiii
benimde olsun,, benim yavrumda sadece bana muhtaç olsunn

yavrun zaten şimdiden sana muhtaç annesi hamileykende bize ihtiyaçları var yediğimiz içtiğimiz şeylerle, kendimize iyi bakmamızla daha şimdiden ihtiyaçları var bizeee allah korusunda biz yeterli demir falan almazsak bile ölebiliyolaar sen şimdiik kendine çok iyi bak canım

kuzum adet zamanın ne zamandı varmıki hamiş olma ihtimalin falan acabaa :26: oruç tutuyosun ya halsiz düştüğündende olabilir canım o bulantı çok geçmiş olsun genede bi test yap istersen aklında şüphe kalmasın

napiyorsunuz diyimde kaciim dedim
Ayen face bak
sevinç karısıda gelmiş ne işin var kız grip çıkıyon burasının babanın topigimi zannettin bakıyım sentottonu kırda otur topikte çıkıpta nereye gidicen acabakendini beyenmiş karı ne yaptın bugün yemek ogün okadar sordum kurabiyeyi sen ban yazma beydaglıya yaz gıcık karı yazıyı okudum gıcıklık degilmi nbende almadım tarifi hı elim bir tuşa bakıyo gooyle amcam yeer bana

canım oruçtan diyorumama eşim yapmaz ama dün dedimki aynı ömürümdeki gibi midem bu aralar çok bulanıyo dedim öyle deyince baktı yanı korundugumuzu bilmesem hamileyim dicem dedim emem ondaki ifade aynen şuşey bir kere yaramazlık yaptıydıkta acabamı diyorum korkuyorum benim herifin sagı solu belli olmuyo bebem ilk oglumada öle kaldım ben

14 olucem canım eger öne atarsa 11 de len burası bodrummuş nasıl yerler ya hem haram ahtopop milyarı verseler yemem hem aranızda yiyen varmıtadı nasıl anlatsın bana
akşama ne yemek yaptınız dökülün bakıyım

Benim arkadasim oglu kabakulak, gitmesemmi acep:18: daha
Ogrenemedim yaa belki gebeysem,gerci. Onu 3 gun oncede gordum o gun baslangiciymis

Kızlar kalamar balıkmı nedir acaba:44::44:
PC BAKTIMDA KIZ BU BÖCEK YAW

Son düzenleme:
Benim arkadasim oglu kabakulak, gitmesemmi acep:18: daha
Ogrenemedim yaa belki gebeysem,gerci. Onu 3 gun oncede gordum o gun baslangiciymis

Hiiiih kendini gebe sananlar cogaldi
korunan pasa karisi bile gebe oldugunu dusunuyor

Pasa sanada yazmistim tarifi dikkat edio alsaydin isim yok senlenmi ugrasacam
bu arada arkadasina okudugun tefriciye bitti zaaar buralarda gezdigine gore
ben bir arkadasa dua okuyom o yuzden girip cikiyom

canım demin çıktım epey okuudm sonra bakıyımd edim sizlere zaten demesen çıkıyodum ben neyse ben çıkıyımda okumaya devam ediyim ben kaçtım ne zamangelirim allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…