Iletisim. bolumune gir ordan mail at nickimi degistirmek istiyorum de
3 tanede alternatif isim yaz hangisini uygun gorurlerse degistiriyorlar
tamam tatlım teşekkr ederm
kremali.mi
yalan fason haberrrr!!!!!
niye sevinmeyecem tabikine sevinirim o zaman bu hizli hassas gebelik testlerine guven kalmadi
artik.bu arada seni tebrik ediyom 10 tane teste gidip isedinde bir kan testini beceremedin
Pasayi goruonmu beni fircaladiibasaka marka test yaptim oda silik ciktii ya benim icin supriz oldu egerr hamileysem kuzum
canım ne fırçalaması ben heç öle şey yaparmıyımYumurtladigimda calistik:26: adetim 2 gun gecti. bide seni cok seviom
kız sadece 6 tanecik incir oluyo içinde kuru incirr.. hem sen ne diyeti yapıyon.. ben evlenince gecen sene 10 kilo aldıydım 13 geri verdim.. aslında benim de yememem lazım asırı ama su aralar dünyanın üstüne cikolata sosu sıkıp ceviz serpip yiyebilirim. tatlı manyagıyım
iftiraci kari komsu caya cagirdi sonrada carsiya ciktik esim yeni geldi yatarken carpisirik artik
insallah bu ay gebe kalirda sok gecirirsin
25 kilo domat al 2 kilo biber yeter zaaar biberli yapmam ben
Hee kuz deli kariii kan testini gormeden inanmamfotosunu cekte koy ne kadar silik gorek
bencede kesin doping alıyo bunlar kesinkarı koca mesur macunlarını neyim götürüyolardır miğdeye nedir
hıh hiçte bi keyeem sen onu hiç şey göymemiş kızlaya söle belkim onlay dey bu neki diyee
kız sevinç bu arada benim bebişin boynu oluştumu acabaa?:26: 73 günlük şuanda 10+3 yaani bi bakıma 11+3 mü desemki acaba :26: oluşmuştur dimi ense kalınlığına artık bakılabildiğine göre artık ama aşşağıdaki resimde boynu görünmüyo henüz yaa
Rica ederim bu arada kirmizilarin gelmemis annem sabah erken kalk kanda baktir hafta sonu araya girmeden yoksa ayen gibi saat basi
idrar testine iseyip durursun
Gec dollenme olabilir demistin:26: acaba ondanmi cikmadi:44: tmm gidecem idrarda net ciksindaa kimyasal olmasin o nasil oluo
pasa karisi yimirtlama gunlerini es gecctik annem nasil olacakki
bu arada kocam ceketini atsa ben gebe kalirim sen merak etme
4 kilom kaldi diyom 79-4: 70 mi ediyoooo
pasa karisi yimirtlama gunlerini es gecctik annem nasil olacakki
bu arada kocam ceketini atsa ben gebe kalirim sen merak etme
4 kilom kaldi diyom 79-4: 70 mi ediyoooo
valla ben de şoktayım sevinç unutmam nasılsa yazarım bi ara demiştim şimdi farkettim ki unutmuşumaz gezeydin insan unuturmu beeeeee
Boy kac bende 64 um fakat boy 175 kocam zayiflama daha kemiklerin cikti diyooooben de baslasam mı diyete yawwwwww. 64üm 60 olsam mııııııı
şimdi bebem 79 kilo geliyom 75 düşünce doktor star verdi başla dedi bende diyourm 70 düşüyüm ekime kadar ne kadar düşersem okadar iyi adet oluyum ekimde abdesleniyim korunmayı bırakıcaz:18::18:
Boy kac bende 64 um fakat boy 175 kocam zayiflama daha kemiklerin cikti diyoooo
Ok o zaman ne kadar verebilirsen annem ayyyy ayni donemlerde gebe kalsak
belkide seninki saldi supermenleribat ne zaman sana yazdim 25 kilo alacan domati okudunmu
Pasa bu apikobal ne igrenc bir hap yaaaa nefret ediyom zor yutuyom :120::120:
kızlar dr dan yeni geldim herşey çok iyiymiş çok şükürekimin ilk haftası dedi doğum için de tam 1 ayım var kısmetse
valla ben de şoktayım sevinç unutmam nasılsa yazarım bi ara demiştim şimdi farkettim ki unutmuşum
salı ya da çarşambaydı...perşembe de olabilir..:44:
ben evgör e gidiyorum
Boy kac bende 64 um fakat boy 175 kocam zayiflama daha kemiklerin cikti diyoooo
Ok o zaman ne kadar verebilirsen annem ayyyy ayni donemlerde gebe kalsak
belkide seninki saldi supermenleribat ne zaman sana yazdim 25 kilo alacan domati okudunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?