Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kremali.mi

yalan fason haberrrr!!!!!

niye sevinmeyecem tabikine sevinirim o zaman bu hizli hassas gebelik testlerine guven kalmadi
artik.bu arada seni tebrik ediyom 10 tane teste gidip isedinde bir kan testini beceremedin

Gec dollenme olabilir demistin:26: acaba ondanmi cikmadi:44: tmm gidecem idrarda net ciksindaa kimyasal olmasin o nasil oluo

Pasayi goruonmu beni fircaladii basaka marka test yaptim oda silik ciktii ya benim icin supriz oldu egerr hamileysem kuzum

Yumurtladigimda calistik:26: adetim 2 gun gecti. bide seni cok seviom
canım ne fırçalaması ben heç öle şey yaparmıyımben adetime günler kala yapıyomda çıkıyor bugün gene midem başladı çok bulanıyo ne yapsak yabende seni sefiyom
sen şimdi diyosunki paşa 26 kiloyu geri al benim anam agladı o kiloları vericem diye bebegim için mecburum teyzesi onalr için aç kalıyorum biri ban desydi bri yerlerimle gülerdim kilo vermek kim paş akim işşallah 4 kilom kaldı 70 düşsem ne ka gzüel olur
kız okadar çarpışmaya kalmasan zaten isizn askerlerde iş yok demektir
eşime geçen diyorum senin askerlere söyle iyi idman yapsınlar ne kaldı şurda dedim eşimde sen benim askerlere bakma iyiler ben güzel egittim onları sen kendi askerlerine bak dedi sonrada evde şöyle bir durum oldu koptuk gülmekten

bencede kesin doping alıyo bunlar kesin karı koca mesur macunlarını neyim götürüyolardır miğdeye nedir
yoooo ihtiyacimiz yokki

o resme bakma sen olusmasa o tarihlerde yapilirmi 2 li test gittiginde gorursun nerelerinin olustugunu

pasa karisi yimirtlama gunlerini es gecctik annem nasil olacakki
bu arada kocam ceketini atsa ben gebe kalirim sen merak etme
4 kilom kaldi diyom 79-4: 70 mi ediyoooo

şimdi bebem 79 kilo geliyom 75 düşünce doktor star verdi başla dedi bende diyourm 70 düşüyüm ekime kadar ne kadar düşersem okadar iyi adet oluyum ekimde abdesleniyim korunmayı bırakıcaz:18::18:

ben de baslasam mı diyete yawwwwww. 64üm 60 olsam mııııııı
Boy kac bende 64 um fakat boy 175 kocam zayiflama daha kemiklerin cikti diyoooo
şimdi bebem 79 kilo geliyom 75 düşünce doktor star verdi başla dedi bende diyourm 70 düşüyüm ekime kadar ne kadar düşersem okadar iyi adet oluyum ekimde abdesleniyim korunmayı bırakıcaz:18::18:

Ok o zaman ne kadar verebilirsen annem ayyyy ayni donemlerde gebe kalsak
belkide seninki saldi supermenleri bat ne zaman sana yazdim 25 kilo alacan domati okudunmu

175 miiiiiiii? sana iyi tabi.. ben 168immm

:26:

Pasa bu apikobal ne igrenc bir hap yaaaa nefret ediyom zor yutuyom :120::120:

canım ebn o hapı içince aynı senin gibi oluyorum vallahi acı be ama evlatlarımız için ömeli bu hap kız igneyi gördüm ben arkadaş verdı nah dananın gözü kadar behergün nasıl vurunucez korkuyom ben elimi tutben diyoforminle içiyom o hapı agzım alaıyo suyu gönderene kadar bri titriyorumki sorma içicem diye eşim bile diyor neden suratın degişiyor diyor dedim yiyosa dedim sen iç görbak tadını dedim kız erkekler hamile kalsınlar onlar dogursun be

valla ben de şoktayım sevinç unutmam nasılsa yazarım bi ara demiştim şimdi farkettim ki unutmuşum

salı ya da çarşambaydı...perşembe de olabilir..:44:

Kizzz ben not almam unutmamda bes ay oncesini bile hatirliyom
asagi yukari insan hatirlamazmi bir onceki ayin tarihine bak asagi yukari bulursun
kariya bak belkide gebe haberi yoookk

14 olucem bebem :18::18::18kudum bebem merak etme işşallah ucuz buluruzda domatesi koyarız kız neler yaptın kışlık bakembu arada ne gzüel olurdu demi aynı anca hamile kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…