Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kurbiş için tenk yuuuu:) ben baska bi tatlı yaptm

Neyse ayni dert ten muzdaribiz demekki! Biz en iyisi guzel seyler den konusalim.

Sevinc carpismis!!!! $ok haber!

Tmmda fircayi niye yedik onu anlamadim

kurbiş için tenk yuuuu:) ben baska bi tatlı yaptm
ne yaptın tatlım ben ya yarın yada cumartesi tavuk gögsü yapıcem yada sütlü irmik tatlısı eşim çok sever
Neyse ayni dert ten muzdaribiz demekki! Biz en iyisi guzel seyler den konusalim.

evet satyın seyirciler sevinç hanım çatışmaya girmiştir bu saatlerde çok agır darbeler aldıgında yatıyo şimdi bir şeylerdebugün kimse sevinçi beklemesin sevinç demez kalori yakmak için çatışmaya girelim biz hatunlar eşlerini tutan bırakmasın amannnnnnn
Tmmda fircayi niye yedik onu anlamadim

canım stresliysen sıpama birşey olur ama sen fazla ümitlenme şimdi sorularım acevap ver
1- yumurtlama günlerinde yattınızmı
2- adetin kaç gün geçti
3-aç karnın atest yaptınmı
4- beni seviyonmu:101::101::101::101:

canımmm muhallebili incir tatlısı yap.. bi dene kesin bayılırsınnn.. ondan yaptm

Yumurtladigimda calistik:26: adetim 2 gun gecti. bide seni cok seviom

canım nasıl yaptıysan anlatma bana yiyemedikten sonra incir bana yasak kilo aldırıyo incir sinire strese iyi geliyo

kız sadece 6 tanecik incir oluyo içinde kuru incirr.. hem sen ne diyeti yapıyon.. ben evlenince gecen sene 10 kilo aldıydım 13 geri verdim.. aslında benim de yememem lazım asırı ama su aralar dünyanın üstüne cikolata sosu sıkıp ceviz serpip yiyebilirim. tatlı manyagıyım

iftiraci kari komsu caya cagirdi sonrada carsiya ciktik esim yeni geldi yatarken carpisirik artik
insallah bu ay gebe kalirda sok gecirirsin
dur bakıyım sagına soluna bir yerlerin uf olmuşmu
nerdesin sevinç karısı 30 şişe melemene kaç kilo domates gider kaç kilo biber gider
25 kilo domat al 2 kilo biber yeter zaaar biberli yapmam ben
Pasayi goruonmu beni fircaladii basaka marka test yaptim oda silik ciktii ya benim icin supriz oldu egerr hamileysem kuzum

Hee kuz deli kariii kan testini gormeden inanmam fotosunu cekte koy ne kadar silik gorek

Tahminin tutmadi silik bee hala inanmio inanma sen. insan sevinir

Havuclu kek yiyokk.soylimde cikiim didimmm
kremali.mi

yalan fason haberrrr!!!!!
Tahminin tutmadi silik bee hala inanmio inanma sen. insan sevinir

niye sevinmeyecem tabikine sevinirim o zaman bu hizli hassas gebelik testlerine guven kalmadi
artik.bu arada seni tebrik ediyom 10 tane teste gidip isedinde bir kan testini beceremedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…