canım ilk sayfada yazıyo benim durumum ama genede diyim pırtılaşma var rahim agzı açıklıgı var pko var bir hoprmonun çok çalışıyo vs işte anlıcagım 3 kayıpsen şuan ne alemdesin bakıyım kız bu sevinç karısı genemi çatışmaya girdi kız şu ayşenin bitsin selati tefficiyesi belinaya yardım edicem faceden okadar dedim millete yok anam yardım nerde bri dahada dedim benden istemeyin dua yardım etmem
bu arada benden elmalı krabiye istemişler aderimde ben hiç yapmadım bilmiyim içine ne katılıyo ama seve seve gooyle amcadan buldum ekliyorum yapsımn görünnüşüde gzüel emme gene kendi bilirhem you tube soruyosun canlı gösteriyo nasıl yapıldıgını mesela ben açma yaptıştım eşim bayılmıştı
ANNEMİN ELİ: Elmalı Kurabiye
işşallah linki atabilmişimdir yapamadıysam hemen bakarım neler konuyo denem hadi bismillah
Neyse ayni dert ten muzdaribiz demekki! Biz en iyisi guzel seyler den konusalim.canım ilk sayfada yazıyo benim durumum ama genede diyim pırtılaşma var rahim agzı açıklıgı var pko var bir hoprmonun çok çalışıyo vs işte anlıcagım 3 kayıpsen şuan ne alemdesin bakıyım kız bu sevinç karısı genemi çatışmaya girdi kız şu ayşenin bitsin selati tefficiyesi belinaya yardım edicem faceden okadar dedim millete yok anam yardım nerde bri dahada dedim benden istemeyin dua yardım etmem
bu arada benden elmalı krabiye istemişler aderimde ben hiç yapmadım bilmiyim içine ne katılıyo ama seve seve gooyle amcadan buldum ekliyorum yapsımn görünnüşüde gzüel emme gene kendi bilirhem you tube soruyosun canlı gösteriyo nasıl yapıldıgını mesela ben açma yaptıştım eşim bayılmıştı
ANNEMİN ELİ: Elmalı Kurabiye
işşallah linki atabilmişimdir yapamadıysam hemen bakarım neler konuyo denem hadi bismillah
Sanirim hamileyim baska marka test aldim oda silik cikti soktayim
kendine gel hamilesin işte sevin kimseye deme sen dogumunda mayısa geliyo
heç iyi degiliz nerdesiniz çabuk hesap verin bakıyımagaç oldum burda zaten midem bulanıyo agrıyo hıncimi sizden çıkarmıyım süle bu saat oldu nerdeydin
Ayyyy cok guzel bir haber, tebrik ederimmm saglikli hayirli bir gebelik olsun insallah
ne yaptın tatlımkurbiş için tenk yuuuu:) ben baska bi tatlı yaptm
Neyse ayni dert ten muzdaribiz demekki! Biz en iyisi guzel seyler den konusalim.
Sevinc carpismis!!!! $ok haber!
Tmmda fircayi niye yedik onu anlamadim
Canimmm saoll ama kan testi yaptirmassam inanmcammm:26:
ne yaptın tatlımben ya yarın yada cumartesi tavuk gögsü yapıcem yada sütlü irmik tatlısı eşim çok sever
evet satyın seyirciler sevinç hanım çatışmaya girmiştir bu saatlerde çok agır darbeler aldıgında yatıyo şimdi bir şeylerde bugün kimse sevinçi beklemesin sevinç demez kalori yakmak için çatışmaya girelim biz hatunlar eşlerini tutan bırakmasın amannnnnnn
canım stresliysen sıpama birşey olur ama sen fazla ümitlenme şimdi sorularım acevap ver
1- yumurtlama günlerinde yattınızmı
2- adetin kaç gün geçti
3-aç karnın atest yaptınmı
4- beni seviyonmu:101::101::101::101:
Ayen hamilemisin gizzzzzgit kan ver artik
Ayen hamilemisin gizzzzzgit kan ver artik
kızlar bu kullanıcı adı değiştirilmiomu.ben bulamadım da
canımmm muhallebili incir tatlısı yap.. bi dene kesin bayılırsınnn.. ondan yaptm
ne yaptın tatlımben ya yarın yada cumartesi tavuk gögsü yapıcem yada sütlü irmik tatlısı eşim çok sever
evet satyın seyirciler sevinç hanım çatışmaya girmiştir bu saatlerde çok agır darbeler aldıgında yatıyo şimdi bir şeylerde bugün kimse sevinçi beklemesin sevinç demez kalori yakmak için çatışmaya girelim biz hatunlar eşlerini tutan bırakmasın amannnnnnn
canım stresliysen sıpama birşey olur ama sen fazla ümitlenme şimdi sorularım acevap ver
2- adetin kaç gün geçti
canım nasıl yaptıysan anlatma bana yiyemedikten sonraincir bana yasak kilo aldırıyo incir sinire strese iyi geliyo
kaç gün gecti adett? hadi hayırlı olsunnnnnnn şimdidennnnnn
2- adetin kaç gün geçti
25 kilo domat al 2 kilo biber yeter zaaar biberli yapmam bendur bakıyım sagına soluna bir yerlerin uf olmuşmu
nerdesin sevinç karısı 30 şişe melemene kaç kilo domates gider kaç kilo biber gider
Pasayi goruonmu beni fircaladiibasaka marka test yaptim oda silik ciktii ya benim icin supriz oldu egerr hamileysem kuzum
Yumurtladigimda calistik:26: adetim 2 gun gecti. bide seni cok seviom
2 gun canimm insallah hamileydir
iftiraci kari komsu caya cagirdi sonrada carsiya ciktik esim yeni geldi yatarken carpisirik artik
insallah bu ay gebe kalirda sok gecirirsin
25 kilo domat al 2 kilo biber yeter zaaar biberli yapmam ben
Hee kuz deli kariii kan testini gormeden inanmamfotosunu cekte koy ne kadar silik gorek
Havuclu kek yiyokk.soylimde cikiim didimmm
Neyse ayni dert ten muzdaribiz demekki! Biz en iyisi guzel seyler den konusalim.
Sevinc carpismis!!!! $ok haber!
Tahminin tutmadisilik bee hala inanmio inanma sen. insan sevinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?