Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o hec belli olmazzzz
Azaldı bayağa akıttım hep...( yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım parça kalmış mı?

Hayirlisi olsun canim uzulme taammi Allahim saglikli sihhatli bebekler versin defneciim

ayyy ne güzel inşallah canım yarın hemen gelince haber ver bize merak ederiz

Kızlar inş bebek isteyen,bekleyen, şüphesi olan herkese Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin...İnş tez zamanda hayırlı hamiş haberlerinizi duyarız..

yok canım degilim ekimde aet oluyum sonra benim askerleri salıcemde
klomenim bitiyo yarın. doktora gidicem bakam ne dicekkkkkk haydin hıyırlısııııııııııı bu ayyyyyyyyyyyyyyy

gelsin yumurtalar 21 olunca tamam bu iş benim hiç olamadı 19 kaldı hepama yaradan normal yolla verdi

22eylul civari daha cook var :18:
ayyyy ne guzellll hormonlar ucusta demekkiii
klomenim bitiyo yarın. doktora gidicem bakam ne dicekkkkkk haydin hıyırlısııııııııııı bu ayyyyyyyyyyyyyyy
ahaaaa psiko geri dondu yandikkkk
hoşbulduk ayol hee kız maşşallah diyin bizeee nazar neyim değmesin sonraa :18::18::26:

maasallah dedikkk

ayyy ne güzel inşallah canım yarın hemen gelince haber ver bize merak ederiz
hemen veremeyebilirim kociş evde olcekk
ancak gece haber ederimm
inşallah hayırlı haberler duyarım...çok bekledik bu yavruyu çok korkuyorum o yüzden,,
bide geç kaldık kalp atışalrını dinlemeye gitmek içinn...
olsun hayırlısı olsunn...

hoşgeldin

Kız çadırdan başka yerler bulaydınız...fantaaazik olurdu....

canım baya bi aradık ama bayram tatili zamanı olduğu için kalabalıktı ilk gün kimseler yokken yapabildik.. ama ben 4-5 gün sonra yumurtladım sonra da dönünce yaptık o zamanda yumurtlama geçeli 1-2 gün olmuştu:26:
yani o yüzden umudum yok bu ay.. allahım ol derse olur tabi ama 2 yıldır tutmayan şey boş geçen ayda mı tutacak diyosun işte

Kızlar inş bebek isteyen,bekleyen, şüphesi olan herkese Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin...İnş tez zamanda hayırlı hamiş haberlerinizi duyarız..
allahım sanada tekrardan sağlıklı gebelikler versinn
kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
:
hmmm hayırlısı bakalımmmm
22eylul civari daha cook var :18:

ayyyy ne guzellll hormonlar ucusta demekkiii

ahaaaa psiko geri dondu yandikkkk

maasallah dedikkk

sevin sen sevinnn
boğazım acıyoo
tatlı çay içtiydimm ondan midem kalktı galiba
off tatlı yiyemiyom,yesemde sonra midemi mahvediyoo

nerde kaldin adetlisin carpisamiyonda ne halt karistirdin

Amin
amin
amin
bugun cuma gecesi rabbim duysun sesimizi.

bugun herıf gec geldı abla anca yemek yedık bulasık yıkadım ecık oynastık yatrdım geldımm

eroşş hosbuldukk rahım fılmı ılacı ne kadr

ay inşallah yaa iyide kışın döt kaday evde otuy otuy nasıl geçcek zaman yaa karda kışta dışarıda çıkamam kayarım düşerim korkusundaaan :18::18:

gelsin yumurtalar 21 olunca tamam bu iş benim hiç olamadı 19 kaldı hepama yaradan normal yolla verdi

üzülme canım yine olur bebişlerin bak en azından olabildiğini biliyorsun bu da bir tesellidir..

sen ne zaman bırakıcan korunmayı paşam:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…