175 miiiiiiii? sana iyi tabi.. ben 168immm
:26:
canım ebn o hapı içince aynı senin gibi oluyorum vallahi acı be ama evlatlarımız için ömeli bu hap kız igneyi gördüm ben arkadaş verdı nah dananın gözü kadar behergün nasıl vurunucez korkuyom ben elimi tut ben diyoforminle içiyom o hapı agzım alaıyo suyu gönderene kadar bri titriyorumki sorma içicem diye eşim bile diyor neden suratın degişiyor diyor dedim yiyosa dedim sen iç görbak tadını dedim kız erkekler hamile kalsınlar onlar dogursun be
Kizzz ben not almam unutmamda bes ay oncesini bile hatirliyom
asagi yukari insan hatirlamazmi bir onceki ayin tarihine bak asagi yukari bulursun
kariya bak belkide gebe haberi yoookk
ewet ciplak ayak 175 kocamda 178 ama beni ondan uzun saniyolar o yapili ben ince uzunum
sadece mideleri bulansin ve kussunlar birdaha cocuk lafi bile etmezler
pasa gubde kac tane iciyon apikobal bana 3 dedi 2 iciyom :120:
ay ağzından allahım duysun yarabbimmmmmmmmmmmmm
ama değildir ya daha geçmedi günüm:44:
aşağı yukarı biliyom zaten sevinç işte diyorum ya salı çarş ya da perşembeydi
yani ayın 7-8 - 9 u oluyor:44:
ama yüzde yüz emin olamıyorum yaaaa:78::78::78:
yani bugün yarın olmam lazım heralde.. offff aptal kafam niya yazmazsın ki
ewet ciplak ayak 175 kocamda 178 ama beni ondan uzun saniyolar o yapili ben ince uzunum
sadece mideleri bulansin ve kussunlar birdaha cocuk lafi bile etmezler
pasa gubde kac tane iciyon apikobal bana 3 dedi 2 iciyom :120:
Bende coraspin folbiol 2 tane apikobal3 tanemi kız aman kzım dojtor kafayımı yedin nen ben 1 adet içiyom çok şükür günde 4 ilaç içiyom:18::18:
sevinç çünkü demiştim ki bu ay adetimin 3.4. günü haftasonuna denk gelcek yine gidemicem tahlillerimi yaptırmaya demiştim..
bir de o pazar çok şiddetli yağmur yağmıştı eğer yağmasaydı denize gitcektik gene... demekki pazar gününe kadar bitmiş adetim.. yoksa denize gitcektik yağmasaydı demezdik di mi:44:
Hosgeldin kanama ne alemdeeeKızlar mrb nasılsınız napıyonuz...
iyi akşamlar hanımlar nassınııız
kim bilir nerelerde fink atiyordunnn battan habersiz kariii insallah tarihi beklerken gebe haberini alirik
Hosgeldin kanama ne alemdeee
Hosgeldin giz gebis keske bende senin gibi gebelik gecirsrm karida heec belirti yok maasallah
ayyyyyyyyyyyy nerde o günler hiç umudum yok ama insan yine de umutlanıyor işte düşününce
çünkü yumurtlama zamanları çadırdaydık kampta.. annemlerde yan çadırda ses gider diye pek mını yapamadık..:44:
sanki sevgili gibiydik
allah allah bende diyorum ne yazmayı unuttumsen kaçsın paşaa? :)
Allah sana boy vermiş canım maaaşaaaaalh
Bende coraspin folbiol 2 tane apikobal
ewet hatirliyom bu konusmayii kizzz kari eklemis listeye haaaa
ayy hamiş misinn yoksamm paşammmkızlar benim dünden beri çok midem bulanıyo acaba diyorumeşim korunuyo AMA GEÇEN BANA SEN YANDIN DEDİ ŞAKAMI GERÇEKMİYDİ ACABA ÖYLEYSE DAHA ÇOK ERKEN YAAYNI ÖMÜRÜMDEKİ GİBİ OLUYORUM BEN MİDEM ÇOK FENA KORKUYOURM ORUCUM GİDİCEK DİYE:18::18::18:
hadi hayırlısıııkızlar dr dan yeni geldim herşey çok iyiymiş çok şükürekimin ilk haftası dedi doğum için de tam 1 ayım var kısmetse
hadi hayırlısı yarın ilk işin test yapmak olsunnnSanirim hamileyim baska marka test aldim oda silik cikti soktayim
Kirazcim tam 20 dk oldu gecmisi okuyon ayy yarin gup gup gunuuuuuu
Bende coraspin folbiol 2 tane apikobal
ewet hatirliyom bu konusmayii kizzz kari eklemis listeye haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?