Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam tatlım teşekkür ederim ilgilendiğin için

ne demek canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın bende ilk çatlatma iğnemde hamiş kalmıştım yumoşumda 20 milimdi iğne vurulduğumda senin kaçtı peki?:26::26: neyse ben gidemde salatamı yapem kocişim geldi çoktan hadi ben kaçtıım

benm ideal boyda dedi dr ama kaç bilmiyorum ne güzel hemen kalmışsın allah herkese nasip etsin

ayy cnmm çok şükürr heyecan başlıyo dimi yavaş yavaş

evet canım valla çok heycanlı...
Allahim nazarlardan saklasin..hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin.. cok guzel bir duygu olmali..darisi bizlerin basina insallah hayirlisiyla..
teşekkür ederim canım benim aminnnn
darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallahhhh
bende öyledüşünüodum canım hep ama geçiyomuş hem size zaman daha çabuk geçer kıs önümüüz kış benim yaza denk geldi en zor günler hem sıcak hem günler uzun bende sana derim bak geçmez diyodun şimdi doğurdun bak diye

ay ben beydağlı için kaç gündür istihare namazı kılcam okunması gereken sureyi ezberleyemiyorum

eskiden olduğu gibi kafam almıyo:18::18::18:

bende ıokurum tefriciye yi unutmazsam
Biz ezberemi okuyok kotaptan okuyok
bencede korksan iyi olur
kızlar dr dan yeni geldim herşey çok iyiymiş çok şükür ekimin ilk haftası dedi doğum için de tam 1 ayım var kısmetse
gozunaydin hayatim ayy az kalmis cok heyecanliiii
ben evgör e gidiyorum

ne alacan

umuudn senin rumuzu çok seviyorum rahmetli oglumun ismi seni her gördügümde içim bir hoş oluyo
ne var ne yok ne yapıyosun bu karıalr nerde acabaacaba diyorum 3 şişe yarımlık şişeye kaç kilo domates gider acabayarın ucuz olursa domates almayı düşünüyorum

Canim yaaa ...bende bana umut olsun diye koymustum.
Iyiyim cnm tefriciyelerimi okuyayum geliyorum Az kaldi

Pasam!!!

200 salat-i Tefriciye okudum! Rabbim yuce katinda Kabul etsin insallah.amin.

Canim yaaa ...bende bana umut olsun diye koymustum.
Iyiyim cnm tefriciyelerimi okuyayum geliyorum Az kaldi
canım umud ederek bekliyorsunya ondan koymuştum aklımdan ama ölmedigi birgün önce okadar tekme atıyoduki karnımda annecim sanki beni affer gidiyorum dedi sonra dedim rabbim sag saglim oglumla çıkayım dedim adını muhammet emin koydum tekmelerimni çok özledim 3 bebegimide çok seviyorum ama canım umudum başkasydı 2 çocugum eltimin ogluyla bir ay var araları efeyi her gördügümde
Pasam!!!

200 salat-i Tefriciye okudum! Rabbim yuce katinda Kabul etsin insallah.amin.

allah razı olsun canım dwha çok var ben ara verdim malesefyarında okuyamam annemlerin evi dolanmaya gidicem cumartesi devambu arada müjdeli bri haber aradaki buzlar eriyo galiba çok tesekkür etti kankım dieyim dedim
bu arada 3 degiş 30 şişe melemenlik yapıcem telefon çalıyo geliyom

Ne anlatiim canim, senin kayiplarin nedeni ne cnm?

canım ilk sayfada yazıyo benim durumum ama genede diyim pırtılaşma var rahim agzı açıklıgı var pko var bir hoprmonun çok çalışıyo vs işte anlıcagım 3 kayıpsen şuan ne alemdesin bakıyımkız bu sevinç karısı genemi çatışmaya girdi kız şu ayşenin bitsin selati tefficiyesi belinaya yardım edicem faceden okadar dedim millete yok anam yardım nerde bri dahada dedim benden istemeyin dua yardım etmem
bu arada benden elmalı krabiye istemişler aderimde ben hiç yapmadım bilmiyim içine ne katılıyo ama seve seve gooyle amcadan buldum ekliyorum yapsımn görünnüşüde gzüel emme gene kendi bilirhem you tube soruyosun canlı gösteriyo nasıl yapıldıgını mesela ben açma yaptıştım eşim bayılmıştı

ANNEMİN ELİ: Elmalı Kurabiye
işşallah linki atabilmişimdir yapamadıysam hemen bakarım neler konuyo denem hadi bismillah

Sanirim hamileyim baska marka test aldim oda silik cikti soktayim
kendine gel hamilesin işte sevin kimseye deme sen dogumunda mayısa geliyo
nabar gızlarrrrrrrrrrrrrrrr

heç iyi degiliz nerdesiniz çabuk hesap verin bakıyımagaç oldum burda zaten midem bulanıyo agrıyo hıncimi sizden çıkarmıyım süle bu saat oldu nerdeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…