bengisu dogru soyluyor, yarin kan testini yaptir..:13:
ben 14,günü yani ayın 22sinde vuruldum iğnemi.ilk klomen tecrübem olcak inş tutmuştur.ama bilemiyorum 3gün önce çıkmadı çünkü umudum yok oyzden
canımiyide vuunduktan 36 saat sonra çatlıyo anca yumurta 2 gğn sonra falan hamile kalmış oluyon ben iyice beklemiştim çift çizgi net çıksın diye tee adet günümden 5 gün sonra test yapmıştım varsa 3 gün önce tabi çıkmaz adet tarihinden bikaç gün geçmesi lazım
canımiyide vuunduktan 36 saat sonra çatlıyo anca yumurta 2 gğn sonra falan hamile kalmış oluyon ben iyice beklemiştim çift çizgi net çıksın diye tee adet günümden 5 gün sonra test yapmıştım varsa 3 gün önce tabi çıkmaz adet tarihinden bikaç gün geçmesi lazım
olablir haklısın cnm bazıları varsa 3gün öncede çıkar demişti öle okudum.ondan umudumu kestm inş ya çok istiyorum artık 2 yıllık evliyim tek sorunum hashimato hastasıyım o da gebliği zorlaştırıo die sölüolar.sen hamilemisin şimdi
tamam tatlım teşekkür ederim ilgilendiğin için
ne demek canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin yarınbende ilk çatlatma iğnemde hamiş kalmıştım yumoşumda 20 milimdi iğne vurulduğumda senin kaçtı peki?:26::26: neyse ben gidemde salatamı yapem kocişim geldi çoktan hadi ben kaçtıım
evet canım valla çok heycanlı...ayy cnmm çok şükürr heyecan başlıyo dimi yavaş yavaş
teşekkür ederim canım benim aminnnnAllahim nazarlardan saklasin..hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin.. cok guzel bir duygu olmali..darisi bizlerin basina insallah hayirlisiyla..
bende öyledüşünüodum canım hep ama geçiyomuş hem size zaman daha çabuk geçer kıs önümüüz kış benim yaza denk geldi en zor günler hem sıcak hem günler uzunanaaa hiç bişii kalmamış kııızay ne güzel yaa çok yakında bebişini kucağına alabiliceeen ay darısı bizimde başımıza inşallaah ama bana sanki büyümek bilmiyomuş gibi geliyo yaaa zaman geçmiyo sankii :26: daha minnacıık biran önce büyüsünde hiç deyilse tekmelerini hissetmek istiyom artıkın yaa çok sabırsızım ben galibaa kesin bebeğde 7 alık doğururum biran önce sevebilmek içiiin :18::18:
Biz ezberemi okuyok kotaptan okuyokay ben beydağlı için kaç gündür istihare namazı kılcam okunması gereken sureyi ezberleyemiyorum
eskiden olduğu gibi kafam almıyo:18::18::18:
bende ıokurum tefriciye yi unutmazsam
senle başbaşa kalmışık
sevinçle kalsam korkardım ama senden korkmam cici kızsın sen:127:
napıyosun bakim
ben taze fasülyemin pişmesini bekliyorum:106: kurt gibi acıktım
bununda adı Allah tan taze fasülye haa bide bayat fasülye olsaydı kaç saatte pişerdi acaba
gozunaydin hayatim ayy az kalmis cok heyecanliiiikızlar dr dan yeni geldim herşey çok iyiymiş çok şükürekimin ilk haftası dedi doğum için de tam 1 ayım var kısmetse
ben evgör e gidiyorum
Ogluma pastorize sut yapiyom diyimde cikiim didim
Canim yaaa ...bende bana umut olsun diye koymustum.umuudn senin rumuzu çok seviyorum rahmetli oglumun ismi seni her gördügümde içim bir hoş oluyo
ne var ne yok ne yapıyosun bu karıalr nerde acabaacaba diyorum 3 şişe yarımlık şişeye kaç kilo domates gider acaba yarın ucuz olursa domates almayı düşünüyorum
canım umud ederek bekliyorsunya ondan koymuştum aklımdan ama ölmedigi birgün önce okadar tekme atıyoduki karnımda annecim sanki beni affer gidiyorum dedi sonra dedim rabbim sag saglim oglumla çıkayım dedim adını muhammet emin koydum tekmelerimni çok özledim 3 bebegimide çok seviyorum ama canım umudum başkasydı 2 çocugum eltimin ogluyla bir ay var araları efeyi her gördügümdeCanim yaaa ...bende bana umut olsun diye koymustum.
Iyiyim cnm tefriciyelerimi okuyayum geliyorum Az kaldi
Pasam!!!
200 salat-i Tefriciye okudum! Rabbim yuce katinda Kabul etsin insallah.amin.
Ne anlatiim canim, senin kayiplarin nedeni ne cnm?
Sanirim hamileyim baska marka test aldim oda silik cikti soktayim
nabar gızlarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?