allahım sanada tekrardan sağlıklı gebelikler versinn
kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
hmmm hayırlısı bakalımmmm
sevin sen sevinnn
boğazım acıyoo
tatlı çay içtiydimm ondan midem kalktı galiba
off tatlı yiyemiyom,yesemde sonra midemi mahvediyoo
bugun herıf gec geldı abla anca yemek yedık bulasık yıkadım ecık oynastıkyatrdım geldımm
eroşş hosbuldukk rahım fılmı ılacı ne kadr
kııııızzzzz hamilemisin seeeennnnn eee ne duruyosun neden kan testi yaptırmadın?????? test yaptır gel kesin sevinelim okSanirim hamileyim baska marka test aldim oda silik cikti soktayim
Bu bir imtihan biliyorsun degilmiii sabir etmek lazim
DUMAN nasil oldun canim
SESSA ilk sayfadaki listeden bahsettimbaktinmi
yok canım degilim ekimde aet oluyum sonra benim askerleri salıcemde
gelsin yumurtalar 21 olunca tamam bu iş benim hiç olamadı 19 kaldı hepama yaradan normal yolla verdi
bugun herıf gec geldı abla anca yemek yedık bulasık yıkadım ecık oynastıkyatrdım geldımm
eroşş hosbuldukk rahım fılmı ılacı ne kadr
Kizz sevinirim tabii iyiye isaret buallahım sanada tekrardan sağlıklı gebelikler versinn
kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
hmmm hayırlısı bakalımmmm
sevin sen sevinnn
boğazım acıyoo
tatlı çay içtiydimm ondan midem kalktı galiba
off tatlı yiyemiyom,yesemde sonra midemi mahvediyoo
Rabbim ol desin yeterbelli olmaz dimi sevinç
valla gece gece eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun hadi bakalım hayırlısı
kı sevinççç grubun yemek anası.. bana bi elmalı tarif ver.. kurabiye olur tart olurr. ev elma kaynıyooo
Kizzz nerdesin sen ozledikkkselammm
Ayy cnm tşk ederim inş..Bakalım ilk adeti göreyim önce sonra gelsin çarpışma gitsin vuruşma....
canım baya bi aradık ama bayram tatili zamanı olduğu için kalabalıktı ilk gün kimseler yokken yapabildik.. ama ben 4-5 gün sonra yumurtladım sonra da dönünce yaptık o zamanda yumurtlama geçeli 1-2 gün olmuştu:26:
yani o yüzden umudum yok bu ay.. allahım ol derse olur tabi ama 2 yıldır tutmayan şey boş geçen ayda mı tutacak diyosun işte
hemen veremeyebilirim kociş evde olcekk
ancak gece haber ederimm
inşallah hayırlı haberler duyarım...çok bekledik bu yavruyu çok korkuyorum o yüzden,,
bide geç kaldık kalp atışalrını dinlemeye gitmek içinn...
olsun hayırlısı olsunn...
hoşgeldin
Kizz sevinirim tabii iyiye isaret bumerak etme ben bide kusuyom
bademcikim firlayana kadar ilk gebeliginde nasildi
Rabbim ol desin yeter
Kizz teldeyim simdi kompostoda yap guzel oluyor
bide bu elmali pastanin ic harci varya rendeleyip kavup posetle at buzluka istedigin zaman kullanirsin hic bisicik olmuyor
cozulsun kullan ben oyle yaparim elma fazla oldumu hemen kavur koyyy
canım ben ilaçla çekilmedimm,, biliyosun iyota alerjim var ve o ilaç bana dokunuyor alerji yapıyor
ama genel olarak iomeron diye bi ilaçla yapıyolar oda ortalama 50 tl civarıydı sanırsamm
tamam canım olsun gece de olsa ver
evet çok kıymetli yavrumuz 6 senedir bekliyodunuz canım benim inşallah sağlıkla kucağına da alıcaksın..
bütün isteyenlere anneliği tattırsın rabbim
Kizzz nerdesin sen ozledikkk
aboooo bu karida yoldan cikmis
selam canımmselammm
haaa korunmıcakmısın 1-2 ay?Ayy cnm tşk ederim inş..Bakalım ilk adeti göreyim önce sonra gelsin çarpışma gitsin vuruşma....
selamm dumancımmkııııızzzzz hamilemisin seeeennnnn eee ne duruyosun neden kan testi yaptırmadın?????? test yaptır gel kesin sevinelim ok
canım öksürük kolay kolay geçmeyecek gibi,birde su nefes darlığı akşamları başlıyo bebek büyüdüğündenmi oluyo acaba:26:
şimdi biraz kızıma isim bakıp yatıcam, burda çene çalmaktan isim bakamıyom valla bi süre isim konusuna dalıcam artıkın bulana kadar
aslında öyle evet sağlıklı bi gebeliktir inşallahhhKizz sevinirim tabii iyiye isaret bumerak etme ben bide kusuyom
bademcikim firlayana kadar ilk gebeliginde nasildi
:
hoş geldin kankiselam hatunlarrr
üzülme canım yine olur bebişlerin bak en azından olabildiğini biliyorsun bu da bir tesellidir..
sen ne zaman bırakıcan korunmayı paşam:26:
kız canum karısı ben sana elmalı pasta tarifi verdim yaaa
Bu bir imtihan biliyorsun degilmiii sabir etmek lazim
DUMAN nasil oldun canim
SESSA ilk sayfadaki listeden bahsettimbaktinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?