selam canımm
haaa korunmıcakmısın 1-2 ay?
hayırlısıyla güzel haberler duyalım senden de
selamm dumancımm
öksürüğün kuru değilse tarçınlı ba ye canımmm
o söktürüyor içindeki mukuslarııı
aslında öyle evet sağlıklı bi gebeliktir inşallahhh
ilk gebeliğimde at gibiydim valla
ne bulantı ne kusma ne tiksinti ne bişiyy
valla hiç bilmem onda ,kimse anlamazdı hamile olduğumu bilmeseydikk
Tmm hayatimtamam walla iyi fikirrr... ama bana bilgi. gecince tarifini at
Eros ozelde yaptirdi sen fakulteye gidecen ordada paralimikialaerjıyı nasıl analdın cnm ya hade bende varsa:18::18::18::18::18:
dok aradım randeu ıcın yarın ılac ıcın cagırdı yanıma ne kadar alayım dıye
Kız napıyım cocuk için....aman Allah koca viiirmiş kullanacaz tabiii
kız canum karısı ben sana elmalı pasta tarifi verdim yaaa
ben gördüm mü canımm?
Ya cnm aslında tam bilemedim 1-2 ay korunsam mı sevinç sen ne diyosun bilgin daha fazla kız bi akıl ver doktor ilk adetten sonra başlayabilirsin dedi ama acaba iki ay beklesem mi..?
birini daha kaybettik haberiniz olsun buda çok arsızmış yaw buda yoldan çıktı kekligi ürkütmmek lazım bebem aman diyim yavaştan yavaştan yanaşıcen işini halledicem sonra popoya bir tekme tememKız napıyım cocuk için....aman Allah koca viiirmiş kullanacaz tabiii
kız canum karısı ben sana elmalı pasta tarifi verdim yaaa
görmedinmiiiboşunamı yazdım okadar du bulupta bida yazim
amiiiin hepimizee nasip etsin analık duygusunutamam canım olsun gece de olsa ver
evet çok kıymetli yavrumuz 6 senedir bekliyodunuz canım benim inşallah sağlıkla kucağına da alıcaksın..
bütün isteyenlere anneliği tattırsın rabbim
alaerjıyı nasıl analdın cnm ya hade bende varsa:18::18::18::18::18:
dok aradım randeu ıcın yarın ılac ıcın cagırdı yanıma ne kadar alayım dıye
Doktordan doktora degisiyor fakat 3 adet donemi beklenmesi eyi olur diye biliyom rahim toparlanir hormonlar felan yinede sen psikolojikman ne zaman hissedersen ama ben en az 2 ay bekle derim
Tmm hayatim
Eros ozelde yaptirdi sen fakulteye gidecen ordada paralimiki
Allah seni ne yapmasin
demekki verememissin demekki begenmemis
ee koskoca yemek anasi var tabiiii
benım bu gttım unv ozelmıs zaten kocıs para erdı paralıdır dedı 100 tl fazla para aldm yanıma ne olu ne olmz
hıh kıskanç karı vaktiyle bende az tarif vermedim hatırlarsanızhem kız görmemiş işteee
Hee sen tedbirini alda cnm
neysr ben cikiyom
herkese iyi geceler opuyorum.
Ya cnm aslında tam bilemedim 1-2 ay korunsam mı sevinç sen ne diyosun bilgin daha fazla kız bi akıl ver doktor ilk adetten sonra başlayabilirsin dedi ama acaba iki ay beklesem mi..?
hoşgeldin polly cim napıyon kız yoktun sanki ne zamandır sen dikkat et bak yazmaya başlarsın 3 gün sonra başak rahat et diye seni çıkarmasın listedenselammm
geçmiş olsun canım dikkat et kendine..canım öksürük kolay kolay geçmeyecek gibi,birde su nefes darlığı akşamları başlıyo bebek büyüdüğündenmi oluyo acaba:26:
şimdi biraz kızıma isim bakıp yatıcam, burda çene çalmaktan isim bakamıyom valla bi süre isim konusuna dalıcam artıkın bulana kadar
selammmm:26:selammm
bunu öğrendiğim iyi oldu bak bende de çok elma var şuanbide bu elmali pastanin ic harci varya rendeleyip kavup posetle at buzluka istedigin zaman kullanirsin hic bisicik olmuyor
cozulsun kullan ben oyle yaparim elma fazla oldumu hemen kavur koyyy
üzülme canım rabbim uygun gördüğü zamanda verecek mutlaka hepimize..İnş kısa zamanda alırız seninde mutlu haberini..valla cnm boş geçen ay deme sen gene bu işler hiç belli olmuyo aslında...Ben korunmayı bıraktığım ay o kadar gün tuttum saydım olmadı sonra ki ay saymaları günleri bıraktım oldu ama o da düştü gerçi...(
görmedinmiiiboşunamı yazdım okadar du bulupta bida yazim
kız walla yaz da sabah yapayımm. sen yapıyon demi bu tarifi? denenmiş yanii. wallaaa cok sevinirim canımmmmmmmmm
hıh kıskanç karı vaktiyle bende az tarif vermedim hatırlarsanızhem kız görmemiş işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?