Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nereye gıı sevınc erkenden gercı bende cıkıyorum kafam dolu sızı takıp edemıyorum

kızlar ıyı gecelrr

bana yarın dua edınnnnnn dokta gdııyommm

sen banamı terbiyesiz didin leeeyn saçını başını yolarım haaa hıh sevinçten önce benden alıyodu millet tarifi bilmeden konuş bakalııım

o kadar şişti ha??
geçmiş olsun canım ya iyi bari hastanede ortaya çıkmış da hemen müdahale edebilmişler.

amin inşallah sağlıkla hayırlısıyla tüm hamişlerimiz alsın kucaklarına bebişlerini..

Sen kiskanc olmasan o kari bana sordugunda hemen atlamazdin kiskancsin sen :99:

neyse ben cikiyom tam aklimdan nazo gecmisti oda geldi
nazo ozledim seni opt by

hıh bi kerem hatırladığım kadarıylan ilk önce ortaya söledi o lafı bana elmalı kurabiye tarfi verin diyeee bende saçımı kurutayımda vereyim dediydim görmemiş hiç birini sana sormuş sonradaa

Sen kiskanc olmasan o kari bana sordugunda hemen atlamazdin kiskancsin sen :99:

neyse ben cikiyom tam aklimdan nazo gecmisti oda geldi
nazo ozledim seni opt by

he aklıma sok karpuz kabuğunu git sonra
iyi geceler canım zaten ben de çıkayım eşim gelir birazdan bu gece yemekten sonra gitti çalışmaya tekrar..
o yüzden girip 2 laf edebildim bende

hadi öptüm hepinizi kızlar

sen banamı terbiyesiz didin leeeyn saçını başını yolarım haaa hıh sevinçten önce benden alıyodu millet tarifi bilmeden konuş bakalııım
ben san ademedim birkerem benim hamişlere saygım var bir sempatim varben tarifi isteyen varya ona dedim sen demedinmi ban sordun neden sevinçe soruyon diye bende sana destek oluyum dididydimde aman neyse
Haaa haaa ay çok güldüm...

vallahi ben arlı namulu bir bayanın bu sevinç karısı beni yaptı böle eşim geldi ben adamın karnını doyuruyum sonra görüşrüz

hııı iyi ozaman paydon özül dileyim yaaa bana didin sandımda delledim bi an affeeet

ELMALI PASTA (KURABİYE)
yarım paket sana yağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta
4 kaşık yoğurt
1 kaşık pudra şekeri
limon kabuğu rendesi
vanilya,kabartma tozu,un

iç harcı için;
3 elma rendelenmiş
1 havuç rendelenmiş
7-8 kaşık toz şeker
tarçın,kırılmış ceviz

Üstü için;
pudra şekeri,tarçın

Yapılışı;
Kurabiye hamurunu yoğur elinde güzelce aç iç harcı içine koy kapat istediğin gibi şekil ver tepsiye yağlı kağıt koy üstüne pastaları diz pişir soğuyunca pudra şekeri ve tarçın karışımını serp işte bu kadaar

kız ben buldum yazdıgını.. sevince laf yetiştirecem diye bi yazamadıydınnnn sagolasın canımmmmmm

ELMALI PASTA (KURABİYE)
yarım paket sana yağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta
4 kaşık yoğurt
1 kaşık pudra şekeri
limon kabuğu rendesi
vanilya,kabartma tozu,un

iç harcı için;
3 elma rendelenmiş
1 havuç rendelenmiş
7-8 kaşık toz şeker
tarçın,kırılmış ceviz

Üstü için;
pudra şekeri,tarçın

Yapılışı;
Kurabiye hamurunu yoğur elinde güzelce aç iç harcı içine koy kapat istediğin gibi şekil ver tepsiye yağlı kağıt koy üstüne pastaları diz pişir soğuyunca pudra şekeri ve tarçın karışımını serp işte bu kadaar

ay püskürdüm gülmekten kocaman yazmıssssssssssss sağol canım bunu yapmzsam insan degilim hehehe hadi ben yatıyom iyi geceleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

defterime geçiçem yarın bu tarifi :)ben iş başı yapmaya gidicem herkese ey gecelerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…