Rica ederim bu arada kirmizilarin gelmemis annem sabah erken kalk kanda baktir hafta sonu araya girmeden yoksa ayen gibi saat basi
idrar testine iseyip durursun
birini daha kaybettik haberiniz olsun buda çok arsızmış yaw buda yoldan çıktı kekligi ürkütmmek lazım bebem aman diyim yavaştan yavaştan yanaşıcen işini halledicem sonra popoya bir tekme temem
sevinç karısına sormadan olurmu heçterbiyesiz de bende link attım emme neyse
ne yapıcen çıkp ne yapıcen allahını seversen sülekekeligi ürkütme kız benimkide kapının önündeymiş çayı koy dedi aman koydum bende çayı sonra gelir ban koyar neme lazım
sen banamı terbiyesiz didin leeeyn saçını başını yolarım haaahıh sevinçten önce benden alıyodu millet tarifi bilmeden konuş bakalııım
amiiiin hepimizee nasip etsin analık duygusunu
yavrumm ahh pamuklara sararım ben onuuuu ahh bii doğsa bi görsem bi koklasam ancak o zaman inanırım benim olduğuna
canım benim hormon sorunum varya
beyin tomografisi çekilmiştim o yüzden,tüm röntgenlerde aynı ilaçlar kullanılıyorr genelde
ben röntgen çekilirken bana bu ilacı verdi ve bana enjekte edildiği gibi kabartılar çıktı kaşınmaya başladım ve vücudum şişti
davul oldumm etekim üztümden çıkmadı düşün öyle şiştimm,nefes darlığı filan oldu
sonra serumlar filan verildi sonradan anlaşıldıkii benim iyot hassasiyetim varmışş
işte hikayesi bööle
ama benim çok tuzlu filan yiyince şişiyodumm davul oluyodum ondanmışş
biz bilmiyomuşuzz
Sen kiskanc olmasan o kari bana sordugunda hemen atlamazdinkiskancsin sen :99:
neyse ben cikiyom tam aklimdan nazo gecmisti oda geldi
nazo ozledim seni opt by
nereye gıı sevınc erkenden gercı bende cıkıyorum kafam dolu sızı takıp edemıyorum
kızlar ıyı gecelrr
bana yarın dua edınnnnnn dokta gdııyommm
Sen kiskanc olmasan o kari bana sordugunda hemen atlamazdinkiskancsin sen :99:
neyse ben cikiyom tam aklimdan nazo gecmisti oda geldi
nazo ozledim seni opt by
sen banamı terbiyesiz didin leeeyn saçını başını yolarım haaahıh sevinçten önce benden alıyodu millet tarifi bilmeden konuş bakalııım
Haaa haaa ay çok güldüm...
hadi canım bekliyommmm :) yaz da cıkacam yazıp
ben san ademedim birkerem benim hamişlere saygım var bir sempatim var ben tarifi isteyen varya ona dedim sen demedinmi ban sordun neden sevinçe soruyon diye bende sana destek oluyum dididydimde aman neyse
vallahi ben arlı namulu bir bayanın bu sevinç karısı beni yaptı böle eşim geldi ben adamın karnını doyuruyum sonra görüşrüz
az önce bidaa yazdım ya kııızhemide mor renklerleee 1-2 sayfa geriye bak istersen
kız tarif yaza yaza bi hal oldu valla.. kız canum artık gör şu tarifi
ELMALI PASTA (KURABİYE)
yarım paket sana yağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta
4 kaşık yoğurt
1 kaşık pudra şekeri
limon kabuğu rendesi
vanilya,kabartma tozu,un
iç harcı için;
3 elma rendelenmiş
1 havuç rendelenmiş
7-8 kaşık toz şeker
tarçın,kırılmış ceviz
Üstü için;
pudra şekeri,tarçın
Yapılışı;
Kurabiye hamurunu yoğur elinde güzelce aç iç harcı içine koy kapat istediğin gibi şekil ver tepsiye yağlı kağıt koy üstüne pastaları diz pişir soğuyunca pudra şekeri ve tarçın karışımını serp işte bu kadaar
kız tarif yaza yaza bi hal oldu valla.. kız canum artık gör şu tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?